Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 04. Nov. 2006 13:32

Se strinjam z buffy :D
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 04. Nov. 2006 13:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Nov. 2006 13:32

MissRap napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:
MissRap napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a:naj pokaže svojo dobroto in da sebe na stol, klinac en :twisted:

Če bi dal sebe na stol,bi bil naumn ne dober. :lol:
LP

ne, ne bi bil neumen...to bi bla edina njegova normalna in pametna poteza, ker bi pršparu kvaro naših oči ko še gledamo ta njegov zoprn ksiht :twisted:

Nekateri ga pa ful radi gledamo.
LP

tolk bolš zate :)

ti jaz zagotavljam, da ni edina

prov velik vas pa tud ni :wink:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 04. Nov. 2006 13:43

jst pa mislm, da bi bil žiga čist sposoben na stole dat 2 najbolj popularna, da se vsaj en tekmec izloči (se pravi, da bi dal npr. emila in gregorja)...
...just breathe...
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 04. Nov. 2006 13:45

Čebela19 napisal/-a:
P.S. zakaj se ta folk nč ne prtožuje nad desničarsko obarvanim programom na RTV SLO k morjo plačvt naročnino za gledanje čiste debilne politične propagande? kukr js vem pop tv nobenga ne sil, da gleda.. kaj šele plača. največji delež pa itq pride od oglaševalcev, torej ne gledalcev. in last but not least.. ratingi bara vedno bl rastejo..

Pa, da ne delas ti na Pop-u!?! Hvala bogu za demokracijo. Pop TV je spuknu sam sebi v faco s svojo dvolicnostjo, mi bi morali biti pa tiho?! :rolleyes:

ke je pa tuki demokracija? ... da ma nacionalka samo politično in versko obarvan spored + ljudje in zemlja ... filmi ob sredah so zdej neki finski, včasih so mel same hit filme + serije, športa sploh več ni ... ti nacionalko plačuješ ... mislm mami tvoja al kdorkolže ... čez 2k mesečno, a je tko? POP TV je komercialka, ki bi brez sponzorjev umrla ... noben ti ne jemle keš, noben te ne posiljuje s TV programov, tko k na TVSLO ... hrček zelo pametno razmišlja in jst mu dam 100% prav ... POP TV se more preživet in reklame so mu rešilna bilka ... itak, da to niso mejhni dnarji ... če gledamo nacionalko, ki je obljubljala bogat program, ko s(m)o šli na referendum ... in kaj smo dobili? še fuzbal so nam vzel :motz: ... tok o temu :roll: MI HOČMO VEČ ŠPORTA, pa manj slovenske lige :lach:, pa kak film ... jebeš demokracijo, ko ima nacionalka samo še alpsko smučanje :roll:

u matr kok ma Gregor podpore :eek: ... faaaak ... 30% ... u matr, vodi! ...
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 04. Nov. 2006 13:46

Meni pa ni jasno od kod mata Gregor pa Emil kartone...

Upam da se bo zdaj ko so skupine razpuščene situacija porihtala, ker majo ex-beli številčno premoč za pluse pa minuse.
Ful me je razočarala Bojana ker se mi je na začetku zdela ql, zdaj pa se mi zdi da je ful neresna pa da sploh ne dojame dejanskega stanja v baru...pa to pri 28 letih :?
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 04. Nov. 2006 13:47

***Ally*** napisal/-a:Meni pa ni jasno od kod mata Gregor pa Emil kartone...

Emil ga je dobil že na začetku ker je mikrofon prekril pa se z Majo nekaj pogovarjal pa se ju ni slišalo.
Gregor pa ga je dobil pred časom, ker je kao mikrofon snel pa se šel v drugo sobo nekaj pogovarjat. Ne vem točno, nekak tak je blo.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Nov. 2006 13:49

bejbika napisal/-a:
Čebela19 napisal/-a:
P.S. zakaj se ta folk nč ne prtožuje nad desničarsko obarvanim programom na RTV SLO k morjo plačvt naročnino za gledanje čiste debilne politične propagande? kukr js vem pop tv nobenga ne sil, da gleda.. kaj šele plača. največji delež pa itq pride od oglaševalcev, torej ne gledalcev. in last but not least.. ratingi bara vedno bl rastejo..

Pa, da ne delas ti na Pop-u!?! Hvala bogu za demokracijo. Pop TV je spuknu sam sebi v faco s svojo dvolicnostjo, mi bi morali biti pa tiho?! :rolleyes:
jebeš demokracijo, ko ima nacionalka samo še alpsko smučanje :roll:

...

pa še tega kmal več nou mela :?
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 04. Nov. 2006 14:04

bubbles napisal/-a:jst pa mislm, da bi bil žiga čist sposoben na stole dat 2 najbolj popularna, da se vsaj en tekmec izloči (se pravi, da bi dal npr. emila in gregorja)...

En je tip k ne prenese pa stalno bruha,tudi če je zdej najstarejši.
Drugi pa eksibicionist(al kako že),ker zmeram lulčka kaže,aja pa zmeram se neki pritožuje.
:roll:
LP
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 04. Nov. 2006 14:05

veš kaj miss rap zdaj pa mi tega folga!
Kar naprej se TI nekaj pritožuješ če mi rečemo kaj prek Jerrya pa prek Žigata, zdaj se bom pa jaz pritožla ker si rekla prek Gregija pa Emila!
Nekaterim sta vščeč!!
Prosim, če ti ne paše da udrihamo po jerryu pa žigatu ti ne udrihaj po emilu in gregiju! :rolleyes: :rolleyes:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Nov. 2006 14:15

jst bom še zmeri udrihala po žigatu...ne morš it mimo tazga norca :roll:
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 04. Nov. 2006 14:15

ja purple :D jaz pa po žigatu in jerryu . dokler se ne bosta zunaj na gnoju pasla nebom srečna :P
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 04. Nov. 2006 14:16

*ClaUdYka* napisal/-a:veš kaj miss rap zdaj pa mi tega folga!
Kar naprej se TI nekaj pritožuješ če mi rečemo kaj prek Jerrya pa prek Žigata, zdaj se bom pa jaz pritožla ker si rekla prek Gregija pa Emila!
Nekaterim sta vščeč!!
Prosim, če ti ne paše da udrihamo po jerryu pa žigatu ti ne udrihaj po emilu in gregiju! :rolleyes: :rolleyes:

go claudy, go :D
ma missrap, sam neki me zanima.. greš še kej v bar? se ti žiga pa jernej dobrikata pa te podkopujeta al kaj? ker onadva sta po tvojem mnenju vse najbolš, ostali so pa nule... pa ne mi rečt zdj, da tega nikol nis rekla... mogoče tega nisi rekla, si pa pokazala že zdavnej... ne vem, kaj maš od tega, če ju skoz neki zagovarjaš in v dobro luč spravlaš, če se pa po tv-ju dobr vid, kakšna sta...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Nov. 2006 14:16

greva udrihat v paru :lach: LOL
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 04. Nov. 2006 14:18

to me pa razpizdi .. ko se človek na nas razpizdi ker mi udrihamo po drugem pol pa gre pa še sam to dela .. Miss rap lepo sem ti rekla .. za v prihodnje .. ne počni tega kar nočeš da tudi mi počnemo

purple lahko .. samo mislim da se nam bo še maarrsiiikkdoo pridružoo :D

p.s. skočim pod tuš.. brb :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 04. Nov. 2006 14:19

čik(n) fajt :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov