Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 03. Nov. 2006 19:15

Lastovica napisal/-a:Ej, takole ti bom povedala. Odkar delam na sodiscu, vidim marsikaj.

En mulc je dobil 30.000 kazni plus 15.000 povprecnine, ker je v eno staro mamo kepo vrgel. 45.000 sit za eno kepo????

In pol mislis, da Ziga ne bi cesa fasal.

vem, sem bla tud jst v 2. letniku na podobni glavni obravnavi in ravno zarad tega mi je glup folk, ki se toži zarad takih bedarij. pol pa sodnikom težijo zarad zaostankov :roll:
žiga bi pa najbrž fasal kakšno prisilno zdravljenje v psihiatrični bolnišnici :D
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 03. Nov. 2006 19:15

Lastovica ti ga kar toži! Mislim da bi te dosti ljudi podprlo!!!!
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 03. Nov. 2006 19:21

rinca napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:Ej, takole ti bom povedala. Odkar delam na sodiscu, vidim marsikaj.

En mulc je dobil 30.000 kazni plus 15.000 povprecnine, ker je v eno staro mamo kepo vrgel. 45.000 sit za eno kepo????

vem, sem bla tud jst v 2. letniku na podobni glavni obravnavi in ravno zarad tega mi je glup folk, ki se toži zarad takih bedarij. pol pa sodnikom težijo zarad zaostankov :roll:
žiga bi pa najbrž fasal kakšno prisilno zdravljenje v psihiatrični bolnišnici :D

Zakaj ne bi bakica neki iztržla od tega, če lahko? :D Boli me đoko kaj dobi za kazn oz. kolk dobi za plačat. Glavno, da vidi, da tut največje "frajerje" lahko udari po pički.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 03. Nov. 2006 19:25

renatka_ napisal/-a:
rinca napisal/-a:

Zakaj ne bi bakica neki iztržla od tega, če lahko? :D Boli me đoko kaj dobi za kazn oz. kolk dobi za plačat. Glavno, da vidi, da tut največje "frajerje" lahko udari po pički.

sej, bakica dela kar hoče. ampak jst iz tega naslova nikoool ne bi bla sodnica-se zajebavaš s faksom, s pravosodnim, končno dobiš job in tvoj prvi case je...omavžana bakica :wall:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 03. Nov. 2006 19:28

rinca napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:
rinca napisal/-a:

sej, bakica dela kar hoče. ampak jst iz tega naslova nikoool ne bi bla sodnica-se zajebavaš s faksom, s pravosodnim, končno dobiš job in tvoj prvi case je...omavžana bakica :wall:

Dobr to ti dam pa prav, da bi ti blo bol ušeč, če bi lahk jebala matr enmu hard kriminalcu :D
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 03. Nov. 2006 19:34

go lastovica go :lol:
sam res!pa sporoč kaj je blo
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 03. Nov. 2006 19:35

From frenkie:Zdej sm zvedla, da so teli frendi od Jerrija lastniki parih kazinojev. Ni čudn da majo pol tok dnarja.

In pol Jerri razlaga kok njegovi kolegi garajo za tist dnar, ki ga pridejo zagonit k njemu. Že ko je to reku mu nisem verjela. Res mi je žal za Tamaro, da se je dala dol s takim dripcem kot je Jerry.

Glede Žigata se tud jst strinjam, da bi ga blo treba mal prestrašit s takšno ovadbo, ker se tip ne zna kontrolirat in če že pr njegovih dvajsetih tak, bo pr tridesetih še huj. On se nima namena kontrolirat, zato je potreben represiven ukrep, da ga udari vsaj po denarnici, če že ne po prstih. Nenazadnje Slovenci gledamo njegove izpade in mislim, da grejo čez mero. In tist, ko je Bojana rekla, da je pršla Žigatova mama v Bar in da se je uboga reva kr tresla. Od česa se je tresla? Po moje se je ustrašla, ko je vidla, da se njen ljubi sinek resnično ne kontrolira. Čist zihr sm, da je Žiga tu in tam že kdaj tudi doma znoru in ko je njegova mama vidla izpade še po TV, ji je po moje kr ratal jasn, da njen sinek ni tak nedolžn.
Zadnjič spremenil virginiaNOmore, dne 03. Nov. 2006 19:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 03. Nov. 2006 19:38

Žiga bo zihr mlatu svojo žensko :roll: Glavo stavim, da jo bo.
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 03. Nov. 2006 19:41

pupa007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pupa007 » 03. Nov. 2006 19:43

...
Zadnjič spremenil pupa007, dne 29. Jul. 2010 15:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 03. Nov. 2006 19:46

Prepričana sem, da je tud Jernej sposoben na žensko položit roko, če mu bo kej preveč ugovarjala.

Jst mam za Jerneja filing, da ima odvisnost od materialnih dobrin(denar) in neizmerno agresijo do žensk, enako mislim tudi za Žigata.

vsi ostali so bele ovčke proti tem dvema.

Bojana ima pa očitno patološko nagnjenje k druženju z devianti.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 03. Nov. 2006 19:49

renatka_ napisal/-a:Zakaj ne bi bakica neki iztržla od tega, če lahko? :D Boli me đoko kaj dobi za kazn oz. kolk dobi za plačat. Glavno, da vidi, da tut največje "frajerje" lahko udari po pički.

Go Renatka :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
pupa007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pupa007 » 03. Nov. 2006 19:52

...
Zadnjič spremenil pupa007, dne 29. Jul. 2010 15:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 03. Nov. 2006 19:58

ukoo
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 03. Nov. 2006 20:02

lubenica napisal/-a:ukoo

Tale link men ne klapa..

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov