Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 03. Nov. 2006 18:29

Lastovica moja kolegica je enkrat rekla "Kdo je pijan se strezni kdo pa je nor pa ostane nor!" in toti Gorazd definitivno ni pijan :D
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 03. Nov. 2006 18:32

Aja, pa se Jerry-ja bom dodala, ker je Gregorju grozil, da mu bodo zlamali hrbtenico.

Materialne dokaze, pa itak POP tv hrani. Slaka bom pa predlaga za kljucno prico.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 03. Nov. 2006 18:34

Lastovica napisal/-a:Aja, pa se Jerry-ja bom dodala, ker je Gregorju grozil, da mu bodo zlamali hrbtenico.

Materialne dokaze, pa itak POP tv hrani. Slaka bom pa predlaga za kljucno prico.

Of to bi blo zanimivo. Koko bi se đžeri poscal tam od strahu, ker on je men ena navadna napihnjena rit
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 03. Nov. 2006 18:35

men bojana zgleda ko kaka zdrogiranka jerry pa ko kak lolek! Bedaka sta pa v vsakem primeru oba .. in ne prenesem ne enega ne drugega :evil:

p.s. lastovica ti kar toži :) cosmočiks smo z tabo :D
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 03. Nov. 2006 18:42

No takole: zdajle sem se se malo pozanimala pri kolegu dipl. pravniku.

Ziga je definitivno storil KD po 145. cl. KZ vendar se to kaznivo dejanje preganja le na predlog.

Predlog za pregon se lahko poda tudi anonimno. Na policijo ali na tozilstvo.

In jaz bom res to naredla, ker se ta Slak tak primitivno obnasa, da je v clanku rekel, da so oni na POP TV ocenili, da Zigatovim groznjam ni treba pripisovat prevelikega pomena. Od kdaj so pa oni pristoji za to????

Naj si kr tozilec pogleda posnetek in oceni ce obstaja podlaga za pregon. Ker Ziga je na tistem posnetku kot zival in ce bi bila jaz Spelina mama bi zahtevala policijsko zascito, ker je res malo manjkalo, da bi Ziga koga poklical.

Profkleti froc razvajen. Bo dal 12 mio za kazen al pa 1 leto zapora.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 03. Nov. 2006 18:46

Lastovica napisal/-a:No takole: zdajle sem se se malo pozanimala pri kolegu dipl. pravniku.

Ziga je definitivno storil KD po 145. cl. KZ vendar se to kaznivo dejanje preganja le na predlog.

In jaz bom res to naredla, ker se ta Slak tak primitivno obnasa, da je v clanku rekel, da so oni na POP TV ocenili, da Zigatovim groznjam ni treba pripisovat prevelikega pomena. Od kdaj so pa oni pristoji za to????

Naj si kr tozilec pogleda posnetek in oceni ce obstaja podlaga za pregon. Ker Ziga je na tistem posnetku kot zival in ce bi bila jaz Spelina mama bi zahtevala policijsko zascito, ker je res malo manjkalo, da bi Ziga koga poklical.

To mi deliii.

(Grem mal zašejkat z boki od vesela :D )
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 03. Nov. 2006 18:46

no lastovica pa naredi to :)
Bo vsaj poptv uvidel da se mi gledalci čiist nič ne hecamo!
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 03. Nov. 2006 18:49

*ClaUdYka* napisal/-a:p.s. lastovica ti kar toži :) cosmočiks smo z tabo :D

že vidm jemino kako se bo gregorja držala :D vsa ponosna k je on tko plidkan :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 03. Nov. 2006 18:59

**SiMoN@** napisal/-a:
*ClaUdYka* napisal/-a:p.s. lastovica ti kar toži :) cosmočiks smo z tabo :D

že vidm jemino kako se bo gregorja držala :D vsa ponosna k je on tko plidkan :D

Haha, da nauš tepena :D Ja sam res moj Gregi je kot angelček, sam, da mu pride pa je srečen, več ne zahteva :D Sam me zanima, kdaj bo on opazu, da je moj. Ga bom tožila za psihične bolečine :D
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 03. Nov. 2006 19:03

No, že druga napovedana tožba proti BARovcem...si bom jst tretjo omisnla..sm moram še pokapirat kaj so men hudga naredl :rofl: o gregi že ve da je tvoj :D on ve da nekje obstajaš, da živiš sam za njaga, sm še najdet te more :)
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 03. Nov. 2006 19:03

Zdej sm zvedla, da so teli frendi od Jerrija lastniki parih kazinojev. Ni čudn da majo pol tok dnarja.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 03. Nov. 2006 19:06

**SiMoN@** napisal/-a:No, že druga napovedana tožba proti BARovcem...si bom jst tretjo omisnla..sm moram še pokapirat kaj so men hudga naredl :rofl: o gregi že ve da je tvoj :D on ve da nekje obstajaš, da živiš sam za njaga, sm še najdet te more :)

To ni tozba.... to je sam ovadba.... anonimna.... potem pa itak tozilec odloci ce bo preganjal. In vec ovadb kot bo, vecja je moznost za pregon. Zato bi bilo po eni strani pametno, da bi se malo organizirali. Ker je cist drugace ce jih 20 poslje, kot pa en sam.
Zadnjič spremenil Lastovica, dne 03. Nov. 2006 19:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 03. Nov. 2006 19:08

Lastovica napisal/-a:No takole: zdajle sem se se malo pozanimala pri kolegu dipl. pravniku.

:lol: :lol:
sej nisi resna :lach:
v KZju najdeš marsikaj, tud npr. razvrednotenje okolja z motornim vozilom :lol: pa si lahko misliš kolk se sankcionira
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 03. Nov. 2006 19:11

**SiMoN@** napisal/-a:No, že druga napovedana tožba proti BARovcem...si bom jst tretjo omisnla..sm moram še pokapirat kaj so men hudga naredl :rofl: o gregi že ve da je tvoj :D on ve da nekje obstajaš, da živiš sam za njaga, sm še najdet te more :)

A se ti delaš norca iz moje iskrene ljubezni, mogoče. :D Te bom ubila, ker ko je moja mamica tole brala se je kr tresla :D :D :D
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 03. Nov. 2006 19:12

rinca napisal/-a:

:lol: :lol:
sej nisi resna :lach:
v KZju najdeš marsikaj, tud npr. razvrednotenje okolja z motornim vozilom :lol: pa si lahko misliš kolk se sankcionira

Ej, takole ti bom povedala. Odkar delam na sodiscu, vidim marsikaj.

En mulc je dobil 30.000 kazni plus 15.000 povprecnine, ker je v eno staro mamo kepo vrgel. 45.000 sit za eno kepo????

In pol mislis, da Ziga ne bi cesa fasal.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov