Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
BellaMia - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2005
- Kraj: nekje na Zemlji
Tale Ziga je cist pod Jernejevim vplivom....totalno se mu je prepustil, da ga vodi...k kura brez glave mu sledi....ja sej slej ko prej ga bo to po glavi udarlo, ko bo videl kaksen je Jernej v resnici, ker zdele nam je pokazal sam en delcek njegovega pravega "jaz-a" pomoje, da najhujse se pride
Pomoje, da je Ziga drugac cist ok fant (ce izvzamemo izpade) ampak je prevec naiven in se pusti slepo voditi mocnejsim karakterjem od sebe.
ne vem no
bomo vidli v nadaljevanju
Pomoje, da je Ziga drugac cist ok fant (ce izvzamemo izpade) ampak je prevec naiven in se pusti slepo voditi mocnejsim karakterjem od sebe.
ne vem no
bomo vidli v nadaljevanju
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3083426
a se kera prepozna ... pa a ni una desna na eni dvanajsti sliki od zgori navzdol neki znana... recimo kot Jasna
a se kera prepozna ... pa a ni una desna na eni dvanajsti sliki od zgori navzdol neki znana... recimo kot Jasna
The secret of success is consistency of purpose.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
micamaca napisal/-a:http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3083426
Tale zravn Jasne u roza majčki je Emilova punca!
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men je po svoje Bojana carica. Fučka se ji kaj se bo zgodil, ona bo ustanovila novo skupino, hahahaaaa ! Jst sm misnla, da bom crknla od smeha. Čist se je distancirala od vsega dogajanja. Po svoje ma prav, da je to nardila, ker na tak način pri ostalih sotekmovalcih ne daje obutka, da je˝nevarna˝. Zna se zgodit, da bo neopaženo prilezla med tri. Zna bit ona kr prava Štajerka. Po moje zna kr velik riti polizat, ljudi manipulirat in zaigrat, da bo pršla do keša.
Jerri je psihopat in Žiga ga občuduje torej kaj je Žiga? In Tamara? Nivnica je velikonočnega zajčka dobla še pred božičem , if you all know what I mean .
Jerri je psihopat in Žiga ga občuduje torej kaj je Žiga? In Tamara? Nivnica je velikonočnega zajčka dobla še pred božičem , if you all know what I mean .
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
*LittleBug* napisal/-a:Tale zravn Jasne u roza majčki je Emilova punca!
aja, interesting... je pršla mal na inšpekcijo da se ne bi slučajno Emil kej preveč spozabu ... a pol je bla ona tista, k je bla z njim v WC ko so ga zasačl?
The secret of success is consistency of purpose.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
*LittleBug* napisal/-a:micamaca napisal/-a:http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3083426
Od kdaj ma pa Emil punco?!
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
tiasha napisal/-a:Sam res od kdaj ma pa Emil punco ... Jst nč ne vem o tem Pa tut nikjer ni nč pisal o tem ... hmm, zanimivo!
Ja mi2e mava isto frizerko in je pršla zadnič u salon in je povedala par stvari...Ni sam tko!Pa na ush posnetkih je z njo sam dobr je treba pogledat.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
*LittleBug* napisal/-a:micamaca napisal/-a:http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3083426
to ni jegova punca, to je una, ki ga je emilu na WC-ju vlekla, če pa to pomen da je punca...
Tale Jasna kje pa prv skoz v Baru, kaj ga še vedno ne more prebolet? Prov bedna je, ker se skoz neki tle notr štuli
Z đerija pa jz nevem ,kolk ma on kj prjatlov, to so pomoje njegovi plačanci, ker praračunljiv kot je, je verjetno ugotovu, da ma še vedno velik, če da uni mafiji ene 3 miljone, kokr bojo zapravl, da bojo njega naprej spravl. Me pa prv zamima, kdaj bo Žiga zajebov.Prov zihr sem, da ga bo Ko bo le mel šansko.
Žiga je njegov cucek, on ga pa izrablja in ko ga ne bo več rabu, mu bo lepo pomahov v slovo in ga zajebov Bogi Žiga, kr smili se mi, ker je tko naiven, misli pa, da je res đžek
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
Ewchk napisal/-a:Je pa Klemen učer v klepetalnci reku da zrežirane so oddaje (ker pač ne pokaže vsega ampak da lepo vn pride) pa sam kej ko oni čist tretga delajo in se morjo med sabo začet pogovarjat o nečem četrtem zarad kamermanov in usega tega.
Sej to je že znano. Ista zgodba kot pri prvem Baru. Pa ko so v tisti "šok" sobi morjo odgovarjat s celimi stavki, da oni vzamejo ven tisto kar jim ustreza
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov