Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
ok do učer sm bla prepričana da ste mal prekrute glede jerrija pa žigata sam k sm pa zdele te veše poste brala mi je pa prou beeed....kai misljo teii od jerrija italjanski polizani mafijci da so boga za jajca prjel(sorriite izrazu)...mislm bed...pa pomoje glede na tist kar je en jerriju nardeu da ga je prjeu za glavo pa to...pomoje jerriju niso lih nwem kok ql in se sam nupa iz mafije vn k ve da bi ga najmn pol mankal na konc če bi že preživu....grega mi je že od začetka ql...pa nwem žiga mi je tko pč mal razvajen tip k ma bogate tstare sam mi pa zgleda bl tko k kšn metrosexualc kokr pa mafuijc....lansko leto so jih vn metal glede na to kok so hotl bit u središču pa kok so žural...letos je pa to čizz drgač.....hotla sm it zdei enx u bar zdei ste me pa čist prestrašl
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Gaber je tak pezde kokr je zato, ker on dobi plačane procente od zaslužka barovcev... Zato pa ga briga za use ostalo. To sm slišala Gregora k se je z eno bejbo pogovarju v sredo v Bachusu.
Učeri sm sam zvečer za 3min pogledala v Bar in lih vidla da je Đeri zmagu v baroviziji... Kr neki. Ne vem kuko so pel sam useen bi loh kdo drug. Mogoče zato k je lan Rada so hotl da letos en tip... Kaj pa vem kaj se dogaja not (v glavah scenaristov).
Je pa Klemen učer v klepetalnci reku da zrežirane so oddaje (ker pač ne pokaže vsega ampak da lepo vn pride) pa sam kej ko oni čist tretga delajo in se morjo med sabo začet pogovarjat o nečem četrtem zarad kamermanov in usega tega.
Sam js nism vedla da sta bla Žiga pa Katja "skp" (oz. da sta se lupčkala) enkrat ko ni blo kamer... Je Klemen učer povedu. Zanimiv... Zgleda sta Žiga in Đeri po baru poberala res same najbl čudne bejbe. Fuj fej... Res sta nagnusna!
Klemen je napovedu da bosta na stolu Špela (je reku da 100% in to tut mi vemo) pa Emil, sam js pa mislm da bo Gregor (glede na to kok ga Đeri ne prenese). Bomo v soboto vidl kok je Žiga pod Đerijevim nadzorom!
Učeri sm sam zvečer za 3min pogledala v Bar in lih vidla da je Đeri zmagu v baroviziji... Kr neki. Ne vem kuko so pel sam useen bi loh kdo drug. Mogoče zato k je lan Rada so hotl da letos en tip... Kaj pa vem kaj se dogaja not (v glavah scenaristov).
Je pa Klemen učer v klepetalnci reku da zrežirane so oddaje (ker pač ne pokaže vsega ampak da lepo vn pride) pa sam kej ko oni čist tretga delajo in se morjo med sabo začet pogovarjat o nečem četrtem zarad kamermanov in usega tega.
Sam js nism vedla da sta bla Žiga pa Katja "skp" (oz. da sta se lupčkala) enkrat ko ni blo kamer... Je Klemen učer povedu. Zanimiv... Zgleda sta Žiga in Đeri po baru poberala res same najbl čudne bejbe. Fuj fej... Res sta nagnusna!
Klemen je napovedu da bosta na stolu Špela (je reku da 100% in to tut mi vemo) pa Emil, sam js pa mislm da bo Gregor (glede na to kok ga Đeri ne prenese). Bomo v soboto vidl kok je Žiga pod Đerijevim nadzorom!
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Zdej je link na drugo stran, ko to odpreš. Ampak men tista ne dela
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
sem skor stoposta, da bosta v soboto na stolih sedeli špela in tina.
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Vprašanje:A veš kako narediš, da yeriju pride?
Odgovor:Šop dnarja mu daš v roko.
Odgovor:Šop dnarja mu daš v roko.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Ewchk napisal/-a:Klemen je napovedu da bosta na stolu Špela (je reku da 100% in to tut mi vemo) pa Emil, sam js pa mislm da bo Gregor (glede na to kok ga Đeri ne prenese). Bomo v soboto vidl kok je Žiga pod Đerijevim nadzorom!
Jst tut tko pravm ... ker se more načrtno Špele znebit in se jo lahko sam tako, da ji na drugo stran postavi najmočnejšega Barovca ... in to je Emil... ker, če gre Gregor, gre Gregor domov ... edino, če mu je to v interesu, da razbije to harmonijo
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
nefertit napisal/-a:razmišljam o tem, koliko bojo "kolegi" od đerija prpravlen zapravt keša po telefou, ko bo enkrat na stolu? se zna prvlečt vse do finala!
groza ja... se kr bojim, da bo res tko ... in sem skor prepričana da bojo pol tud zahteval svoj delež teh 12 miljonov...
drgač pa un Žiga bl k ga gledam bl mi deluje psihopat... ma tak ksiht, da človeka kr zmrazi k ga vid... včer k sm mal gledala (drgač sem včerajšnji del kao bojkotirala ) sem ugotovila, da mi gresta ta dva debila (Ž&J) tok na kozlanje, da morm prov preklopt k jih ne morm več gledat, še manj pa poslušat
The secret of success is consistency of purpose.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Edino kar je bilo v vcerajsnji oddaji pametno je to, da je Ziga koncno ugotovil, da je Klemen prepameten za njih bebce, ki so se ostali v Baru.
Bravo Ziga
Upam, da bosta v finalu Ziga in Jerry in da bomo meli pokol z motorko.
Drgac pa zmago privoscim enemu od belih (Tini, Emilu al pa Gregorju).
Bravo Ziga
Upam, da bosta v finalu Ziga in Jerry in da bomo meli pokol z motorko.
Drgac pa zmago privoscim enemu od belih (Tini, Emilu al pa Gregorju).
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Odkar je šel Gašper, sm ful navijala za Klemna, ker se mi je zdel pameten, razsoden, prijazen (tud kri je edini dal) in pošten. Ni fer, da mu Pop tv še ni dal ene možnosti (vročega stola) ampak je mogu revež spokat po 15 minutah. Eh sej res, je prepameten za tiste tam.
Zdej pa navijam za Tino, Emila in Gregorja.
Sicer pa, hvala bogu, ni več skupin in upam da bojo ostali barovci tolk pametni, da naslednjo sredo dajo največ minusov Jerneju al pa Žigu. Stol je po moje smrt za njiju, ker ju gledalci ne prenesemo.
Tale Bojana pa tud no... Najprej se mi je zdela kul punca, zdej pa se mi zdi, da sta ji tista bebca možgane čist sprala, pa še neke čudne izjave ma skos. Ko je Emil zaspal, ko bi mogu delat, so vsi rekl: ja se pač vsakemu zgodi... Ona pa reče: bar je naša služba in kjerkoli če delavec zamudi v službo, je odpuščen. Mislim no Daje tak vtis, da ji dol visi za vse, pa še zadnič se je neki pizdila, da lahk takoj pokliče svojga fanta in greta takoj domov. Ja pol pa pejt, misli, da bomo vsi jokcal, če spoka... Pa še tist njen blond pramen sred črne glave me spravi v smeh
Zdej pa navijam za Tino, Emila in Gregorja.
Sicer pa, hvala bogu, ni več skupin in upam da bojo ostali barovci tolk pametni, da naslednjo sredo dajo največ minusov Jerneju al pa Žigu. Stol je po moje smrt za njiju, ker ju gledalci ne prenesemo.
Tale Bojana pa tud no... Najprej se mi je zdela kul punca, zdej pa se mi zdi, da sta ji tista bebca možgane čist sprala, pa še neke čudne izjave ma skos. Ko je Emil zaspal, ko bi mogu delat, so vsi rekl: ja se pač vsakemu zgodi... Ona pa reče: bar je naša služba in kjerkoli če delavec zamudi v službo, je odpuščen. Mislim no Daje tak vtis, da ji dol visi za vse, pa še zadnič se je neki pizdila, da lahk takoj pokliče svojga fanta in greta takoj domov. Ja pol pa pejt, misli, da bomo vsi jokcal, če spoka... Pa še tist njen blond pramen sred črne glave me spravi v smeh
...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
MiLLy napisal/-a:... Ko je Emil zaspal, ko bi mogu delat, so vsi rekl: ja se pač vsakemu zgodi... Ona pa reče: bar je naša služba in kjerkoli če delavec zamudi v službo, je odpuščen. Mislim no
ja res, s to izjavo je pokazala, da očitno še nikol v življenju ni res delala... prov gotov ja, da je kr vsak, k se mu kdaj zgodi, da zamudi odpuščen... zihr ja
The secret of success is consistency of purpose.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
MiLLy napisal/-a:Sicer pa, hvala bogu, ni več skupin in upam da bojo ostali barovci tolk pametni, da naslednjo sredo dajo največ minusov Jerneju al pa Žigu. Stol je po moje smrt za njiju, ker ju gledalci ne prenesemo.
ja, mi ju ne prenesemo... sam jernej ima (kolker smo videli) OGROMNO podporo prijateljev, ki bojo pomoje klicali NON-STOP! In mu tako pomoje nabili veliko glasov... tako da ja... mislim, da bo težka...
My dreams are my reality...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov