Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 02. Nov. 2006 22:56

nefertit napisal/-a:razmišljam o tem, koliko bojo "kolegi" od đerija prpravlen zapravt keša po telefou, ko bo enkrat na stolu? se zna prvlečt vse do finala!

Jaz mislim da se Jerjena lahko rešijo le če dobi rdeč karton.
Uporabniški avatar
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mimi.k » 02. Nov. 2006 22:58

nimam kartice... povejte samo ce je bar kej poln danes?
Sarica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarica » 02. Nov. 2006 22:59

Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 02. Nov. 2006 22:59

biznis je biznis..tko pravjo..in iz reality showa se j tole spremenl u money show..tko je!! sm pa mislan da bo bar3..absolutno jim je spodletel že pr 2ki..
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 02. Nov. 2006 23:13

Če bi kdo mogu it ven je to Jernej al pa Žiga, ker sta oba pokvarjena in hinavska in se na nepravičen način vedno izogneta izhodu. Sem pa prepričana, da takoj, ko bo enden od njiju sedel na stol, šel ven. Barabe. Klemen si tega res ni zaslužil :(
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 02. Nov. 2006 23:28

micamaca napisal/-a:drgač sem pa glihkar vidla napovednik za današnji bar, kjer Klemenu solze tečejo... ful mi je žal za njega, ker se res vidi kako hudo mu je da mora na tak način spokat :(

Glih tole sem hotela napisati ... ko sem to videla, mi ga je bilo prav žal. :( Ker je res bil eden izmed (redkih) normalnih.

Je pa Žiga celo povedal nekaj pametnega; in sicer, da je Klemen valda malo preveč pameten (v dobrem smislu valda ...) za Bar, ker so ostali itak vsi neki bebčki (nekaj v tem smislu).
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 02. Nov. 2006 23:48

ja bar je poln.drgač mi je pa ful zanimiv da jerry zmer poje pesmce od robi vilijamsa al pa take that...hmnmm :?:
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 02. Nov. 2006 23:54

Kokr mi je šel prej Klemen na živce, mi je tekom zadnjih oddaj postal ful v redu, eden redkih v Baru, ki sploh razmišlja in mi ga je ful žal. Tega si sploh ni zaslužil - pa še v 15 minutah je mogel spakirat. :? Je pa vsaj odraslo prenesel.

Tud Špela se mi je, moram reč, malo prikupila, najbrž zato, ker je tok proti Žigi in Jerneju. :D

Bojana se mi je pa kar malo zamerila, mislim, da sta ji Jernej in Žiga stopila v glavo. :?

Moji favoriti so sedaj Emil, Tina in Gregor. Glede Žige in Jerneja - sploh ni ene lepe normalne besede, s katero bi ju lahko opisala. Golazen! :x
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 03. Nov. 2006 0:04

dean444 napisal/-a:
Sp3lca napisal/-a:
uršy napisal/-a:Pa kaj vsi vzemate dogajanje v Baru tko osebno in se prou sekirate zarad tega.....to je vendar ena igrca, k more bit čim bl nepredvidljiva, da folk gleda .... in te teorije o raznih zarotah so čist mem - boli une popovce k****, kdo bo zmagu, važn, da oni keš potegnejo .... sej za to pa organizirajo tak šov :)

Glede unih Jernejevih kolegov pa u bistvu ne vem, kaj se usi tok bunijo...vsi imajo enake pravice - vsak od njih lahko povabi kogar hoče in naj zapravljajo zanjga.....pa to mislm, čeprou mi gre Jeri čist na živce in upam, da gre čimprej vn :roll: ...

....itak so pa to eni kmetavzki iz tm, k je on pomoje, k delajo cele dneve pa nimajo km s kešom in potem se tm preseravajo, da so na TV in se jim fajn zdi...kar pa mene najbl boli :lol: je pa to, da se z unimi šampanjci polivajo namest, da bi jih vsaj spil :D ...najbrž ga ne marajo, majo rajš kšno domačo kislco :?

Zanimivo kako lahko obsojaš ljudi, ki si jih vidla le na televiziji pa niso spregovorili niti ene besede (njegove frende namreč).
Kupli so za pit, plačali.. kaj je pol važno kaj s tistim delajo? Poanta je, da prnesejo keš v bajto..
Drugače bi pa rada vidla enega "kmetavza" (kot si se ti izrazla, čeprav ne vem od kdaj je človek, "ki dela cele dneve pa nima kam s kešom" majn vredn"), ki se vozi s takim avtom kot oni in ki ima toliko plače, da mu ni problem tam pustiti nekaj sto tisočakov.

Jaz čist dvomim da tili prijatlji delajo cele dneve in garajo- taki imajo komaj za preživetje in ne tako metanje denarja stran. za njih bi bolj rekel da so do denarja prišli na lahek način, na kak pa se ne bi preveč ubadal.

seveda da delajo cele dneve... a ne veš, da so po profesiji SIN-ovi. :lol:
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 03. Nov. 2006 0:13

Zgleda da so spet jernejovi v baru- pijejo šampanjec in on z njimi po zmagi na baroviziji. in kok glupe face delata z Jernejom in se smejeta kot da sta največja carja- kok se temu kmetu dobr zdi da on daje folk na vroči stol.
pa ni kao ful bolan in ga boli grlo- pol se pa naliva s šampanjcem- verjetno je tud zravila jedu če ga ful grlo boli.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 03. Nov. 2006 0:15

Bara sploh ne bom več gledla, ker je šel Klemen ven. On mi je bil najboljši in najbolj pameten od vseh tam notri.

Đeri in Žiga itak nimam besed, ko sta navadni govedi...sam res...tolk neke agresije ko je pa v totih dveh tipih...men ni nič več jasn kako svinjarijo pustijo vrtet na poptv-ju.

Če že privoščim zmago Tini ali pa Gregorju! Grega je še tko največji sonček tm notr. Vsaj njemu se lahk mal nasmejiš...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 03. Nov. 2006 0:45

dean444 napisal/-a:Zgleda da so spet jernejovi v baru- pijejo šampanjec in on z njimi po zmagi na baroviziji. in kok glupe face delata z Jernejom in se smejeta kot da sta največja carja- kok se temu kmetu dobr zdi da on daje folk na vroči stol.
pa ni kao ful bolan in ga boli grlo- pol se pa naliva s šampanjcem- verjetno je tud zravila jedu če ga ful grlo boli.

ta tipo najbolj sovraži Špelo ... in verjetno ga nič ne bi tako 'prizadelo' kot to, da ga zmaga ravno ona.
Jaz navijam za Špelo. :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 03. Nov. 2006 3:19

Svinjarija od POP TV....Zame so tako ali drugače zmagovalci bivša bela skupina (Grega, Tina, Emil) vključno s Špelo + Klemen (ki mi je šel sicer na živce s svojim mirnim govorjenjem in to).

Bojana se mi je že na začetku zdela nekam čudna, sam je delovala še kukr tok normalno, zdej se mi je pa totalno zasrala...o Đeriju pa Žigatu, je pa itak škoda zgubljat besed.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 03. Nov. 2006 7:26

Men se je tud bojana do amena zasrala... kero čudno bitje... pa to ne morš... Unedva sta saj že od samga začetka taka kokr pač sta, ta se je pa res lepo delala... Se une Klemenove solzice tud spomnt ne smem... Ampka dobr... igra je igra... samo res bi bla lahko vsaj fer...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 03. Nov. 2006 8:13

OK, sej Žiga je bedak na kubik (je tut sam priznal), sam Jerry je pa še hujši, ker je preračunljiv in hinavski...kako lahko dela take svijarije, pol pa čist hladnokrvno zagotavlja, da je vse fer??! Slika

Bojana se je pa tut men zamerla, ker se obnaša k en džanki, ki ji za vse dol visi in čaka sam na svoj fiks...in je dokazala, da ne zna čist nč s svojo glavo razmišljat in prov očitno krije rit hijenama Jerriju in Žigi.

Tut Gaber ni nikjer podal jasnih pravil glede dela v Baru, jst sm učeri prvič slišala, da lahko njemu naročijo pijačo, če je zmanjka...ok sej se gre tle za biznis in denar, sam vseen bi pa lahko kdaj mal svoje človeškosti pokazal. Prov najeda že s tistim: "Kaj ste za ... pripravil" in "Kako napredujete?"....res ima čist omejen besedni zaklad. Slika

Ja beli so pa učeri spet takratko potegnl...bolš bi blo, če bi zmagal in bi pol oni dal na stol tista dva hinavca, da se saj enega rešijo...tko bo pa na stolu 100% kakšna Špela pa še kdo od belih... :roll:

Letos se dogajajo svinjarije, ja.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov