Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ jah ni to glih edini faktor... eni smo tud na šihtu (in se očitno dolgočasimo )
drgač sem pa glihkar vidla napovednik za današnji bar, kjer Klemenu solze tečejo... ful mi je žal za njega, ker se res vidi kako hudo mu je da mora na tak način spokat
drgač sem pa glihkar vidla napovednik za današnji bar, kjer Klemenu solze tečejo... ful mi je žal za njega, ker se res vidi kako hudo mu je da mora na tak način spokat
The secret of success is consistency of purpose.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
lubenica napisal/-a:jst se spomnm k so pršl enkat u bar te jerrijevi frendi oa še en italijanski zvezdnik/milijonar al kaj že in so pač ful kupval šampanjce...pol jih je plaču jerry pol oni...ampak mi je blo ful gadno, k je u enm trenutku k je pršu jerri poračunat,edn od teh kvazifrendov potegnu jerrija k seb navzdol,ga ful zgraubu za glavo in mu tko pod mizo prtisnu en šamar..in pol se je jerri začel kao mal presrano smejat in odskoču nazaj...
to mi je blo kr mau grozn
What the fuck?? Za tole pa jz nč nevem??
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz sploh nimam več besed o vsem tem sranju. Tale Jerry je navadna podgana, ki se v podzemlju z mafijo druž. Sam to pa ne moreš verjet kako tale jadn Gaber drži z unima2. Kr nisem mogla verjet, da je lahko eden tko jaden
tole v tem baru je preseglo vse meje. Enkrat ponoči bosta pomoje Žiga in Jerry vse pobila tko kot sta bedna da ne bo enkrat res vse karvav. Zj čiz zastopem Špelo zakaj jo je strah živet v isti sobi z žigo, sj bi blo mene tud
tole v tem baru je preseglo vse meje. Enkrat ponoči bosta pomoje Žiga in Jerry vse pobila tko kot sta bedna da ne bo enkrat res vse karvav. Zj čiz zastopem Špelo zakaj jo je strah živet v isti sobi z žigo, sj bi blo mene tud
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
JERRY in ŽIGA, svinjarija!!! ne vem, kako se lahko gresta takšno umazanijo po tv-ju in to popolnoma brez slabe vesti!! navadne reve!!
kar se KLEMNA tiče. nikol mi ni biu posebi simpatičn, ampak to, kako je odreagiru, ko je zvedu, da bo mogu it, pa kakšne poštene komentarje je daju... mislm SVAKA MU ČAST!!! in res si ni zaslužu odhoda iz bara.
BOJANA me je razočarala. sm mislna, da je bl zbrana in nekak bl prepričana vase. sej kokr je klemen reku .je*be si ji za vse.
GREGA je CAR, prov tko ŠPELA!! kul mi je, ker ma urejene misli in ne lapa kr neki u tri dni.
najbolj me je pa razočaru GABER k igra to umazano igro in sodeluje s hijenami od pop tv-ja. sej je že tisočkrat povedu, da se mu gre sam za dobiček, ampak mal humanih vrednot bi pa kljub temu loh pokazu!!
kar se KLEMNA tiče. nikol mi ni biu posebi simpatičn, ampak to, kako je odreagiru, ko je zvedu, da bo mogu it, pa kakšne poštene komentarje je daju... mislm SVAKA MU ČAST!!! in res si ni zaslužu odhoda iz bara.
BOJANA me je razočarala. sm mislna, da je bl zbrana in nekak bl prepričana vase. sej kokr je klemen reku .je*be si ji za vse.
GREGA je CAR, prov tko ŠPELA!! kul mi je, ker ma urejene misli in ne lapa kr neki u tri dni.
najbolj me je pa razočaru GABER k igra to umazano igro in sodeluje s hijenami od pop tv-ja. sej je že tisočkrat povedu, da se mu gre sam za dobiček, ampak mal humanih vrednot bi pa kljub temu loh pokazu!!
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
donald trump je reku: nothing personal-its just business
in se strinjam z njim glede tega!!!
men se ne zdi da bi gaber karkol moru spremenit,on je tuki manager in to je njegovo delo,ostalo ga pa ne zanima
a vi k pridete u službo,pa ne vem,zamudite,al pa neki narobe nardite,a pol bi vš šef moru poslušat vaše probleme zakaj ste zamudil pa kaj je šlo vse narobe...
ne!
tko to je in tuki nimaš kej.mensezdi to mal naivno it h gabru tožart druge,pa stokat nad lastnim neuspehom
kokrkol sta mi una dva kmeta pederčine fuknena
in se strinjam z njim glede tega!!!
men se ne zdi da bi gaber karkol moru spremenit,on je tuki manager in to je njegovo delo,ostalo ga pa ne zanima
a vi k pridete u službo,pa ne vem,zamudite,al pa neki narobe nardite,a pol bi vš šef moru poslušat vaše probleme zakaj ste zamudil pa kaj je šlo vse narobe...
ne!
tko to je in tuki nimaš kej.mensezdi to mal naivno it h gabru tožart druge,pa stokat nad lastnim neuspehom
kokrkol sta mi una dva kmeta pederčine fuknena
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]