Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Na strani od bara sem si pogledal posnetek/video z dne 30.10.2006- Pogrevanje stare juhe- na koncu posnetka.
Mi lahko kdo razloži kdo je KRIS- sklepam da Jernejev prijatelj.
Jernej pravi d aje ta kris rekel da bo če dobr sklepam Gregorju spulil kurca in mu polomil hrbtenico in pol bodo oni vidli kdo ma hrbtenico. A to tud neke vrste grožnja.
Mislim da si POP preveč dovoli letos- imajo milijon klavzul v pogodbi da imajo tekmovalce v šahu- kake pravice sploh teli imajo ali morajo igrati po muziki tako kot POP želi.
Lahko še kdo pogleda ta video in mi pove če je kaj bolj razumel.
Ne morem pa verjet da eni kr grozijo barovcem ki so not da naj se pazijo ko pridejo vn- baje Jernejevi kolegi, kar naj bi tudi baje mama od Grega njemu sporočila naj mal pazi kaj govori. To je pa zdej že mal too much, zgleda se jim zdi škoda da so zmetali toliko denarja kot ga.
Mi lahko kdo razloži kdo je KRIS- sklepam da Jernejev prijatelj.
Jernej pravi d aje ta kris rekel da bo če dobr sklepam Gregorju spulil kurca in mu polomil hrbtenico in pol bodo oni vidli kdo ma hrbtenico. A to tud neke vrste grožnja.
Mislim da si POP preveč dovoli letos- imajo milijon klavzul v pogodbi da imajo tekmovalce v šahu- kake pravice sploh teli imajo ali morajo igrati po muziki tako kot POP želi.
Lahko še kdo pogleda ta video in mi pove če je kaj bolj razumel.
Ne morem pa verjet da eni kr grozijo barovcem ki so not da naj se pazijo ko pridejo vn- baje Jernejevi kolegi, kar naj bi tudi baje mama od Grega njemu sporočila naj mal pazi kaj govori. To je pa zdej že mal too much, zgleda se jim zdi škoda da so zmetali toliko denarja kot ga.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Hmm, jst nisem slišala Kris, sem pa slišala neki o tem da je Jernej reku da je nekdo reku da nima hrbtenice in da bomo vidl kako je če si brez hrbtenice. Žiga je pa potlej reku "ma dej bejš ne da se men ukvarjat s primitivci" In ja, zgleda točno tko, kot da že naklepa kako bo komu kaj naredil ko pride ven z bara. Sick mislim sick.
micamaca, your point being?
micamaca, your point being?
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
aja..preverte si toLe: (šok!)
http://www2.arnes.si/~mlisja5/bar/bojkot.htm
komentirajte..kolk je tole res??
http://www2.arnes.si/~mlisja5/bar/bojkot.htm
komentirajte..kolk je tole res??
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
ste vidli kolko osebkov je to stran že obiskalo? 30.940 mogoče pa nam vseeno uspe to z bojkotom
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
micamaca napisal/-a:honeydew napisal/-a:micamaca, your point being?
concedering what
concedering is not a word.
laram nekaterim pač ni vseeno, če nas obirajo za denar, nam lažejo in zavajajo. Jst tega ne morem mirno opazovati, ker imam svojo glavo.
Pa tudi smešno ne bo kmalu več, če bo šlo tko naprej.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
micamaca in tiavanna carici!
zdajle sta me tak nasmejale sem vaju že od vsega začetka mela na sumu... micomaco glede pluta, tiavanna pa itak droge šverca (sem te zatožla, ker si me zadnjič oguljofala za 2 grama )
brez zamere
v glavnem, tale bar se je fajn obrno ja.
zdajle sta me tak nasmejale sem vaju že od vsega začetka mela na sumu... micomaco glede pluta, tiavanna pa itak droge šverca (sem te zatožla, ker si me zadnjič oguljofala za 2 grama )
brez zamere
v glavnem, tale bar se je fajn obrno ja.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
jst se spomnm k so pršl enkat u bar te jerrijevi frendi oa še en italijanski zvezdnik/milijonar al kaj že in so pač ful kupval šampanjce...pol jih je plaču jerry pol oni...ampak mi je blo ful gadno, k je u enm trenutku k je pršu jerri poračunat,edn od teh kvazifrendov potegnu jerrija k seb navzdol,ga ful zgraubu za glavo in mu tko pod mizo prtisnu en šamar..in pol se je jerri začel kao mal presrano smejat in odskoču nazaj...
to mi je blo kr mau grozn
to mi je blo kr mau grozn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov