Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
sinička napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:jst sm preuhrna da bi si kartico kupila..bom raj kermu rekla za up. ime in geslo...mnde bo kdo dal
se strnijam... lahko bi kaka soforumašica šenkala za enkrat, da vsaj bloge pogledam
tle se pa jst strinjam..aja nutellca, mi ne mormo komentarja pogledat..lahku sm tisti, k majo kartico!
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Jst sm tud gledala. Favorita itak še nimam ... najbl skulirana se mi je zdela tista ženska ki trenira tek na smučeh (imen še sploh ne vem) - tak prvi vtis ... bomo pa vidl kaj je res
Res se morm zadržat, da si ne bom kupla kartice, ker bom pol enostavno zasvojena s prevečimi stvarmi in ne bom počela drugega kot visela za kompom :S
Res se morm zadržat, da si ne bom kupla kartice, ker bom pol enostavno zasvojena s prevečimi stvarmi in ne bom počela drugega kot visela za kompom :S
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
gemini napisal/-a:joj babe jst si jo grem tud jutr kupt
sej si jo pomoje lahk tut prek mobitela! jst sm si jo tko pr enki kupla!
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
mycosmogirl napisal/-a:gemini napisal/-a:joj babe jst si jo grem tud jutr kupt
sej si jo pomoje lahk tut prek mobitela! jst sm si jo tko pr enki kupla!
Moj jo je tut prek monete
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
jooooj kakšni otroci so" zdej razlagajo kako so izvedli, da so notri, pa kako je blo na slikanju, pa vsa ta promocija. pa še zmer se en čez drugega derejo
sej sem že povedala, ampak moram še enkrat tale gašper je tak lep fantek pa sploh nisem vedla, da je na mojo srednjo šolo hodil...no ja sej je res full mlajši.
drugač je pa tut men najbolš izpadla una mama, ki bo prišla sina skloftat, če bo bedarije delal, pa gašperjeva izjava, da so ga mel mame od gospodičen bolj rade kot gospodične
pa emil mi je tut tak srček (sej sem že prej vedla,da je dober človek, ker je od bivšega prijatelj, ampak vseen)...res me je presenetil s to svojo iskrenostjo
od punc je pa petra res zoprna, pa obe štajerke sta mi tut zoprne
sej sem že povedala, ampak moram še enkrat tale gašper je tak lep fantek pa sploh nisem vedla, da je na mojo srednjo šolo hodil...no ja sej je res full mlajši.
drugač je pa tut men najbolš izpadla una mama, ki bo prišla sina skloftat, če bo bedarije delal, pa gašperjeva izjava, da so ga mel mame od gospodičen bolj rade kot gospodične
pa emil mi je tut tak srček (sej sem že prej vedla,da je dober človek, ker je od bivšega prijatelj, ampak vseen)...res me je presenetil s to svojo iskrenostjo
od punc je pa petra res zoprna, pa obe štajerke sta mi tut zoprne
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
tamara je res zoprna, vsec mi je pa maja, tina pa katja od fantov pa ja emil je vredu ,klemen mi je pa najbolj simpaticen... Drugi pa jah no zaenkrat kr neki...
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jst u bachusa ne vem če bom šla...zih bo ful gužva tko da me kr mine
drgač sm si pa dons kupla kartico prek monete
drgač sm si pa dons kupla kartico prek monete
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov