Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 02. Nov. 2006 18:12

Ah ja hard scena. No potlej pa povej kaka hard scena. A kradejo, ropajo, dilajo, strelajo, štihajo, so iztrjevalci, ponarejajo, preprodajajo, posiljujejo...? Zanima me kaj za vraga naj bi mulci počeli, kot pa na vsake kvatre ukradli kak avtoradijo ali pa koga pretepli na ulici. Ne razumem čist dobro te scene no. Dejte mi razložit, kaj pomeni da je kar hard scena. Rada bi sam en konkreten primer, kaj naj bi te bogatuni delali? Jergay namreč pravi da garajo :lol:
Zadnjič spremenil honeydew, dne 02. Nov. 2006 18:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 02. Nov. 2006 18:14

Tiavanna napisal/-a:
*LittleBug* napisal/-a:Tole je napisala Gregorjeva mama:[u] GREGOR ,SEDAJ TE PROSIM ,MAMA TUKAJ, DA NE POVES NOBENEMU NIČ V FACO,KER ME JE NEKDO OBVESTIL,DA SE BODO JERNEJEVI KOLEGI MAŠČEVALI,KO PRIDEŠ VEN IZ BARA.NAJ TE ČLANKI,KI JIH PIŠE REDAKCIJA NE SPROVOCIRAJO. POZDRAV MAMA

Me nebi prav nič čudlo, če bi blo to res...Vem, kdo so ti ljudje in se ne zajebavajo. :?

Kaj mu pa lahko Jerrijevi frendi nardijo, razen to, da mu bojo šampanjc pošpricali v glavo in ga peljali nekam na offroad z limuzino :D :D
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 02. Nov. 2006 18:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 02. Nov. 2006 18:15

Čist vrjamem da je mogoče bil na igli. Te grožnje so pa tut čist pod nivojem. Itak Đeri ne upa grozit ker bi takoj letu vn pol pa to kolegi delajo namest njega. Res so težki pacienti. Sej pol je pa use jasn zakaj se Đeri pa Žiga "družta".
Sam tist kar je Gregor Tini razlagu mi pa ni čist jasn.. tist kar je pod roko daju?! A folku dnar? A kamermanu da ni posnel?!
Žiga bo dal pa Gregorja na stol ker Đeri nč lepga ne misl o njemu, Žiga pa ne zna uporablat tistih par % možganov (no pr njemu sam %. delajo...)
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 02. Nov. 2006 18:18

Smreka napisal/-a:
MissRap napisal/-a:POP TV je vse zajebu s temi skupinami,ker če jih ne bi blo,bi se vsi ful dobro uštekali.
LP

Namen resničnostih šovov ni ta, da bi se folk med sabo štekal ampak da se na pol pobijejo. Bar ni nč druzga kot psihološki experiment, barovci pa bele miške pod nadzorom.

Kdor je gledu film Das experiment ve, kaj je fora.

PODPIS :D
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 02. Nov. 2006 18:22

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:
Smreka napisal/-a:
MissRap napisal/-a:POP TV je vse zajebu s temi skupinami,ker če jih ne bi blo,bi se vsi ful dobro uštekali.
LP

Namen resničnostih šovov ni ta, da bi se folk med sabo štekal ampak da se na pol pobijejo. Bar ni nč druzga kot psihološki experiment, barovci pa bele miške pod nadzorom.

Kdor je gledu film Das experiment ve, kaj je fora.

PODPIS :D

OT: Meni je ta film pustil enotedenske posledice nespanja in splošnega razmišljanja o človekovi pravi naravi. Je do konca zanimiv, vendar za mojo bučo mal preveč. Spraševat se začneš stvari, ki si jih prej nisi.
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 02. Nov. 2006 18:22

honeydew napisal/-a:Ah ja hard scena. No potlej pa povej kaka hard scena. A kradejo, ropajo, dilajo, strelajo, štihajo, so iztrjevalci, ponarejajo, preprodajajo, posiljujejo...? Zanima me kaj za vraga naj bi mulci počeli, kot pa na vsake kvatre ukradli kak avtoradijo ali pa koga pretepli na ulici. Ne razumem čist dobro te scene no. Dejte mi razložit, kaj pomeni da je kar hard scena.

No ok!Italija je blizu,smo v evropski uniji in lahko če nisi ne vem kok sumljiu karkoli pripelješ čez mejo..Da ti razložim na primeru.Smo šle po nakupih jz ta kolegica od mami,še ena kolegica od te kolegice od mami pa njena hčerka.Tamala je stara 15 let,bla je 2 leti v komuni,,ma še sestro dvojčico k je delala iste pizdarije k ona.No in v usaki štacuni je neki ukradla pa u usaki štacuni smo jo mogl čakat...Jz sploh nism dojela dokler na koncu ko sta se te2e mama in hčerka poslovile ni začela iz ush možnih koncou vlečt cunj.Ukradla je 2 majci,2 modrca,pa torbico.In pol je njena mami sam rekla oprosti k si mogla to vidt in je šla.
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 02. Nov. 2006 18:27

littlebug tu se zdaj ne gre o hčerki od mamine kolegice kolegice :D amapk se gre o mafiji v kateri je možno da tudi jerry.. Nas bolj zanima kakša hard scena je pri teh ljudeh?
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 02. Nov. 2006 18:29

O.K. kaj ima pa kraja po štarcunah v Trstu al whatever skupnega s temi fanti, ki hodijo v bar polivat pijačo po tleh?

Meni se neka uboga deklica na horsu ki krade modrčke ne zdi tak bau bau, kot so lahko bau bau teli tipi, ki grozijo.
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 02. Nov. 2006 18:36

honeydew napisal/-a:O.K. kaj ima pa kraja po štarcunah v Trstu al whatever skupnega s temi fanti, ki hodijo v bar polivat pijačo po tleh?

Meni se neka uboga deklica na horsu ki krade modrčke ne zdi tak bau bau, kot so lahko bau bau teli tipi, ki grozijo.

Ja sam ti si napisala,da te zanima kakšna hard scena je dol.... :roll: Gorica je mejhna in verjetn je usak k hoče pridt u kontakt z drogo ve na koga se je treba obrnt..
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 02. Nov. 2006 18:39

honeydew napisal/-a:Ah ja hard scena. No potlej pa povej kaka hard scena. A kradejo, ropajo, dilajo, strelajo, štihajo, so iztrjevalci, ponarejajo, preprodajajo, posiljujejo...? Zanima me kaj za vraga naj bi mulci počeli, kot pa na vsake kvatre ukradli kak avtoradijo ali pa koga pretepli na ulici. Ne razumem čist dobro te scene no. Dejte mi razložit, kaj pomeni da je kar hard scena. Rada bi sam en konkreten primer, kaj naj bi te bogatuni delali? Jergay namreč pravi da garajo :lol:

v glavnem drug dealerji, prekupčevalci z ukradenimi avtomobili in šleparji ljudi čez mejo ... če se prov spomnm je bilo nekaj na to temo pred časom na tv, k je bil dol en sranje in so neke bombe nastavljal...
Zadnjič spremenil micamaca, dne 02. Nov. 2006 18:43, skupaj popravljeno 1 krat.
The secret of success is consistency of purpose.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 02. Nov. 2006 18:42

Ma ja, tko hard tut ni s to drogo. Je ena skupinica ljudi za katero vsi vemo, da se fiksajo in kje se fiksajo...Sam ni pa to tok razširjeno. Razen trave, tega je pa res ogromno (ampak tko je več al manj povsod pomoje). Je pa res, da je Gorica majhna in ni nek problem prit do droge. Je bolj hard scena (kar se drog tiče) v Bovcu.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 02. Nov. 2006 18:42

Sej to ni samo v Gorici, bo kr globalno, drogo se da dobit, če se jo hoče dobit.

Sem bolj mislila na konkretno hard sceno od teh modelov, ne krajevne težave.

Pa vseeeno tnx no.

Nekak mi je vedno bolj jasno zakaj se jernej obnaša tko kot se in zakaj izjavlja take stvari.
_AnChYcA_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a _AnChYcA_ » 02. Nov. 2006 18:43

*ClaUdYka* napisal/-a:najlepša hvala :bussi:

pa je to sigurno njegov meil? :D 100000%? :D

pravi je!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 02. Nov. 2006 18:44

^ aja zate vse omenjeno ni dost hard scena???...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 02. Nov. 2006 18:45

Hvala 1000x !

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov