Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 02. Nov. 2006 14:49

ne morš .. meni gre to vse skup že tak na živce da adijo! :D če bi bila na mestu od belinkotov bi danes zjutraj lepo spakirala stvari in pomahala baru v slovo - pa če sem pred tem podpisala 100 pogodb, takega nategovanja nebi trpela!

Upam da bo Žigatu kaj kliknilo v glavi, in bo na stolec dal Jerrya, bo vsaj en hinavec manj! Se pa strinjam z tem, da belinkotom njihova zmaga ni prav nič pomagala-saj niso imuni pred vročimi stolci!

Bolše je da sploh te teme več ne gledam ker me vedno bol boli glava ko se spomnim na včerajšnje dogajanje v Baru :D
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 02. Nov. 2006 14:55

motorola napisal/-a:fora bara je, da se fajn poigra s psiho tekmovalcev in seveda gledalcev. in potem pač pridemo do raznih zaključkov, ki morda držijo, morda pa ne. pač je igra, nič ne mormo pomagat...

ja ok, recimo da se oni lahk igrajo s psiho igralcev, nit pod razno pa nimajo pravice, da nategujejo gledalce in jim obljubljajo nekaj, kar potem ne naredijo... tukej gre, če gledamo bolj iz pravnega aspekta, za čisto prevaro kupca oz. gledalcev, ki so kupili kartico ker jim je prodajalec obljubljal 24/7 dostop do dogajanja v baru in hkrati kvazi ekskluzivno pravico do odločanja o tem, kdo ostane in kdo gre... in pop tv ni izpolnil ne ene, ne druge obljube... zarad mene lahk postavljajo pravila igre kokr čjo, dokler s tem ne posegajo v obljubljene pravice gledalcev... ampak ker imajo tako skrajno patetično domišlijo, da se kej bl originalnega ne morjo spomnit, se zatekajo k takim čip trikom in zelo verjetno ponavljajo stare fore s temi rezervami...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 02. Nov. 2006 15:27

*ClaUdYka* napisal/-a:ne morš .. meni gre to vse skup že tak na živce da adijo! :D če bi bila na mestu od belinkotov bi danes zjutraj lepo spakirala stvari in pomahala baru v slovo - pa če sem pred tem podpisala 100 pogodb, takega nategovanja nebi trpela!

Nimajo vsi Barovci dveh al kok miljonov če prekinejo pogodbo! Sej s tem jih pa držijo... Nimajo vsi fotrov nekih hudih podjetnikov, da jim bojo dal keš da protesterajo včerajšnje dogajanje.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 02. Nov. 2006 15:53

Tole je napisala Gregorjeva mama: GREGOR ,SEDAJ TE PROSIM ,MAMA TUKAJ, DA NE POVES NOBENEMU NIČ V FACO,KER ME JE NEKDO OBVESTIL,DA SE BODO JERNEJEVI KOLEGI MAŠČEVALI,KO PRIDEŠ VEN IZ BARA.NAJ TE ČLANKI,KI JIH PIŠE REDAKCIJA NE SPROVOCIRAJO. POZDRAV MAMA

Zaradi te izjave je pomojem prišlo do groženj:
Gregor je opazil: "Je pršlo do manjših prepirov, obiskovalce smo hvala bogu vrgli ven. Hvala vsem, ki so pršli za bele navijat. Jih je blo 90%, 80... Enih par ljudi mi je povedalo, da je Žiga pršu iz skladišča s svojo denarnico in je daju denar iz svoje denarnice ven. Ne vem, kaj to pomeni. Jst sem tud kamermana primu, sem reku, če bi lahko posnel... in sem čul tudi, da je Jerry neki pod roko dajal.. To mi je reklo že skupi ene 50, 60 ljudi. Neki sigurno velja."
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 02. Nov. 2006 16:06

^ ma ja sej... se mi zdi vedno bolj verjetno, da za unima dvema govedarjema (Ž&J) stoji ena pokvarjena mafija... mene bi blo tud strah takih idiotov, k al majo tok keša, da se vozjo okol v limuzinah in se polivajo z najdražjim šampancem al pa grozijo okol, da te bojo dal ubit :roll: ... me prov zanima, kdo bi nosu odgovornost, če bi se komu res kej zgodil... jst bi v tem primeru tožla pop tv za takšno odškodnino, da bi lahk sam še zaprl "štacuno" če bi zgubil...
The secret of success is consistency of purpose.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 02. Nov. 2006 16:11

Angel napisal/-a:Ja fak no a so normalni eni ljudje, najbolj da se še mafija vmeša v vse to :stupid: Enim ljudem se dejansko trga. Teli Jernejevi kolegi pa itaq niso normalni, pa lahk reče kdorkol kar hoče, mislm da zlivaš šampanjc naokol, ki stane 47tisoč tolarjev, si najbrž eden večjih debilov brez kulture in kakršnihkoli vrednot whatsoever! Uglavnem polomija!

Se podpišem pod to, kaj pa je za pričekovat od takega folka.
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 02. Nov. 2006 16:19

*LittleBug* napisal/-a:Tole je napisala Gregorjeva mama: GREGOR ,SEDAJ TE PROSIM ,MAMA TUKAJ, DA NE POVES NOBENEMU NIČ V FACO,KER ME JE NEKDO OBVESTIL,DA SE BODO JERNEJEVI KOLEGI MAŠČEVALI,KO PRIDEŠ VEN IZ BARA.NAJ TE ČLANKI,KI JIH PIŠE REDAKCIJA NE SPROVOCIRAJO. POZDRAV MAMA

Zaradi te izjave je pomojem prišlo do groženj:
Gregor je opazil: "Je pršlo do manjših prepirov, obiskovalce smo hvala bogu vrgli ven. Hvala vsem, ki so pršli za bele navijat. Jih je blo 90%, 80... Enih par ljudi mi je povedalo, da je Žiga pršu iz skladišča s svojo denarnico in je daju denar iz svoje denarnice ven. Ne vem, kaj to pomeni. Jst sem tud kamermana primu, sem reku, če bi lahko posnel... in sem čul tudi, da je Jerry neki pod roko dajal.. To mi je reklo že skupi ene 50, 60 ljudi. Neki sigurno velja."

A daš lahko prosim link do teh dveh izjav.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 02. Nov. 2006 16:19

Zakaj je mogu it v sredo en od njih ven, če jih je že tko premal? Kje je fora?
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 02. Nov. 2006 16:54

ma ne morš .. kak so lahko eni taki prasci da gredo se maščevat za 12miljonov tolarjev???
Tile jerryevi kolegi naj majo dnara kolko hočejo- meni se bodo še vedno smilili, in to zato ker nimajo niti za 1cent pameti, medtem ko gregi mogoče nima tolko dnara ma pa zato dosti več pameti! In samo z denarjem brez pameti lahko fejst najebejo-in to jim želim! Iz tega bara je nastala ena velika polomija in mafija! Žal mi je POPtv ampak- smilite se mi da ste zapadli tako globoko!

P.S: a mi lahko kdo pove če ma kdo mail od tistega miha ki je napisal ta link http://www2.arnes.si/~mlisja5/bar/bojkot.htm ? Prosim, brat ma namreč idejo :) (ki je, mimogrede v dobro sem nam :D)
Hvala že vnapreej :bussi:
meli c
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a meli c » 02. Nov. 2006 17:05

ne utegnem gledat vsak dan, pa mal precekiram tuki na forumu. sploh ne morm vrjet do kaksne zmesnjave je prislo. jerneja pa ziga vn, tale pop tv je pa itaq najvecja uvala :evil:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 02. Nov. 2006 17:06

O madona, tole je že kr konkretna grožnja, tole kar je mama od Gregorja napisala. Tole je šlo čez vse meje dobrega okusa. Bojani na blogu pišejo take stvari, da te na rit vrže, z večino se jst sicer strinjam, na njej je blo da Klemen ostane in eden od gayev leti.

Kaj pa vem no, sej ne mormo vedt kak je ta folk od gay-Jerneja. Mogoče bodo pa res kake težave po končanem baru. Upam da so samo kvazi gangsterji.
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 02. Nov. 2006 17:07

a lahko tisti ki mate barfan kartico malo nas reveže obvestite in nam skopirate kaj se dogaja v blogih?? kaj so pisali kaj barovci?
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 02. Nov. 2006 17:15

Včeraj napisal Gregor, danes nima bloga:

lep pozdrav

vsem skupaj se zahvaljujem za vašo potporo.celotna bivša bela skupina smo razočarani nad včerajšnjim dogotkom.kar se tiče pa kuvert katastrofa!ina nepošten način je klemen zapustil bar!!!!!!!vsi smo znoreli sej vsi upam da vidiste kaj se dogaja.v soboto bomo pomojem sedeli dva iz bele skupine na stolu tako pač je!!!tudi če smo dali vse iz sebe in smo kao imuna na +- bomo sedeli!!!vsem ki nisem odpisal se opravičujem vedite da sem full vesel da nas potpirate.danes imamo v baru baruvizijo vsi uljudno vabljeni.ajde uživajte!!!!!!

Potem blog od Tine isto od včeraj:

Danes je en zamorjen dan, sestanek + in - je za nami, vodil ga je Bastjan in spet nas je presenetil...... Ker je največ minusov prejel Klemen, je moral spokat svoje stvari in zapustiti Bar! Res je bil šok za vse nas, tele kuverte pa zelo neprijetne...Klemzi si tega res ni zaslužil, bil je pravičen, zrel, fer.....in priznam, da ga bom pogrešala. Njegovi prijatelji so lahko ponosni nanj, da je znal ohranit svoj jaz in trezno glavo.
Največ plusov je prejel Žiga in on bo tisti, ki bo v soboto dva izmed nas posedel na vroči stol.Predvidevam, da bo izbiral med nami, ki smo bili bela skupina......Kljub temu, da smo ta teden zmagali, smo "beli" zopet na udaru....Žal....
So pa končno odpravljene skupine med nami in s tem naša tekmovalnost in slaba volja. Upam da se bomo zopet bolje razumeli med sabo.....
Jutri nas čaka BARovizija, glede na to, da smo v večini čisto hripavi, bo ziher prav zabavno.....Upam, da se pridete zabavat z nami!!!!

Še enkrat hvala vsem, ki lepo pišete in navijate zame, danes žal ni bilo časa za odgovore, sem pa vse prebrala in vas vse lepo pozdravljam!!!!

PS:delam vse večere;kako pa moji backvokalistki in plesalki-a kaj vadita?!

Mejte se max, Tina

Pol naprej od Bojane od danes:

Malo sn jezna, ker zgleda, da ste se nekateri preveč vživeli v to igro in po krivici obsojate ljudi, ki jih sploh ne poznate. Da vam vsem še enkrat obrazložim stvar glede plusov in minusov: pač je igra taka, da moraš nekomu dat plus al pa minus in če nekomu dam minus še ne pomeni, da ga sovražim, ampak mi ena malenkost na človeku ni všeč. Upam, da nas radi gledate, lp Slovenija*

p.s. moje osebno mnenje je, da je tole en bullshit

Ok, naslednji blog je Žiga:

ok se en neuvrcen:

zdej je pa tkole: vasi neutemljeni perdlogi koga dati na stol in koga ne so butasti, ker ne veste kaj se dogaja u hisi... vidite nas samo 23 minut (to je cas odaje brez reklam) in to ni dovolj da mi solite pamet kaga dati na stole in koga ne... to bom odlocil sam in prosim da mojo odlocitev spostujete... ce jo en boste bodite tiho in ne pisite blogov, ki so brez pomena-skoda casa!!!!!!!!! odlocil se bom sam in ne bom uzel na obzir nikogarsnjo prosnjo, zahtevo, predlog... tisti, ki ste pametni to razumete, za tiste, ki ne, mi je zelo zal... ne razumem kako ne vidite da je tisto kar vi vidite samo del taga kar se dogaja v BAR-u... ce bi ja bil tako slab, tako zabit, tak psiho, tak joh in sploh potem nebi dobil najvec + danes (ubistvu je vasa teorija da smo se zmenili, a ne razumete da bi to pokazali na TV)... nic vem da ste nekateri zakompleksani in da ne razumete kaj pomeni uzivati zivljenje...tako pac je... jebiga (tako pravi slovenski film)...:)

aja pa se neki je: ne mi pisat da dam sebe na stol-ker debil bi to naredu...????? (tukaj ga je folk zafuku in mu povedu da so ga vidli ko je nekoga spraševal, če bi dal sebe na stol. Honeydew) pa nehite mi pisat ze odkar se je zacel bar da grem nasledn tedn vn k itak nima veze kdaj gres...sem smo prsli da uzivamo ne zato da se obremenjujemo kdaj gremo vn in kdaj ne... tko da usi primitivni kvazi "bar fanovci" dejte se mal zresnt...ok?

folk zacnite uzivat v tistem kar delate in se ne obremenjujte z necem nepomembnim in ne gledat da ima sosed vecjo hiso od vase... ker se tako nikamor ne pride... kot pravita p.diddy&nas u njuni pesmi: u can hate me now, but i won´t stop now...:)

LP z!gga

Pa še Jergey od včeraj:

kaj naj recem...., presenetlo nas je vseh skupaj to
kar se je zgodilo.....!
uglavnem konec je skupin in upam da se bo koncno situacija znormalizirala....! no kogar zanima je danes r&b music v baru ...!vsi vljudno vabljeni....! nc lepo se mejte se naprej pa pridite nas kaj obiskat...!
jst se zmirej bolj nekej sprasujem.....a ste vi folk malo bolani...???? a mi razlozite kako naj jst poklicem prijatle ce nesmem uporabljat telefona... to je prvo ...! drugo, kasn hinavc, a se vam zdi da ce bi kradu in goljufau da kamere ne snemajo da vidijo vse....????? doro kaj se lahko malo umiriste in razmislite kaj napisete sej me ne briga da me zalite samo ne mi govorit da sem hinavc in neposten ker ni res in ce mi hoce to kdo zanikat nej pride do bara na obisk pa se pogovoriva na 4oci, kot normalni ljudje, preko blogov je najlepse....!
zdej pa nevem premislite malo ce je to posteno kar vi delate.....! Ce bi bli vi v baru bi ravno tako delali da dobro zasluzite in da dobis zmirej vecjo placo pa nej mi eden ne rece da mu povisica ne prije praw!upam da razumete kaj vam hocem povedat....! in se nekej.... ce nebi blo skupin nebi niti eden omenu tega da sem hinavc zato ker mam prjatle k prinesejo tolk kesa ravno nasprotno bi bilo.... ampak zakaj....?????
nisem pa nikoli nobenemu ne ukradu gosta in ne delau na njegovem rajonu tako da mi tega nemorete pisat nonstop....!
upam da razumete in v nadalno pisete tudi kritike sem clovek ki sprejme kritike ne pa sprejmem zalitev (niti vidim jih ne), tako da upam da si bomo v naprej mirno in normalno dopisovali kot ljudje...!
hvala za razumevanje....!

lep pozdrav jernej....!

Še kake želje... pa sporočite, bomo postal.
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 02. Nov. 2006 17:19

honeydew kaj pa emil ni napisal nič?
NO vseeno, najlepša hvala :bussi:
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica » 02. Nov. 2006 17:27

Emilov blog od včeraj:

Sreda 01.11.2006

1.11.2006 04:19
Pozdrav narod

URA 17:48
Ehhhhh tle ni več tako kot bi moralo biti...
Spet po nekem neumnem naključju je bar zapustila oseba, ki si to najmanj zasluži...
Domov je šel Klemen... ja... to so bile tiste črne kuverte v omarici...

URA 16:48
uradno: ZMAGALI SMO uffffffffffffffffffffff hvala in pusa vsem za obisk in želje. Nimate pojma kak se počutim...

Hajlepša hvala vsem, ki nam želite in vsem, ki ste pomagali... naj sporočim da smo zjutraj imeli cca. 450.000 prednosti in da smo na koncu vseeno izgubili za borih 9.000 SIT... :(:(:(:(
Črni so spet "po naključju" prodali vse kar se je prodati dalo... vsa čast...

Lp Emil

Emilov blog od danes:

Četrtek 02.11.2006

2.11.2006 09:38
Pozdrav vsem

Klemi, včeraj sva z Gregatom smeti uredila na koncu... tebe ni blo... jebote...
Danes te pa spet ni blo tako, kot vsako jutro, ko sem se zbudil in tebe srečal najprej...

Jaz grem na kontrolo za komolec... več napišem kasneje...

Lp Emil
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]