Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
hmm.. tole je kr neki... ampak ok, nj majo na pop tv-ju tko, k hočjo met... u bistvu me ne gane... sam ne delajo pa prou... res je, da se jim gre sam za njihov dnarček pa gledanost... mah, brezveze govort o tem...
na vroče stole bo pa dal tale žiga dva, k sta bla v skupini belih itak an... pa men so vsi v redu, tud špela v tej skupini, k je ni več... tko da nočm za nobenga, da gre vn... kar pa ne morm rečt za skupino črnih
na vroče stole bo pa dal tale žiga dva, k sta bla v skupini belih itak an... pa men so vsi v redu, tud špela v tej skupini, k je ni več... tko da nočm za nobenga, da gre vn... kar pa ne morm rečt za skupino črnih
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Sp3lca napisal/-a:uršy napisal/-a:Pa kaj vsi vzemate dogajanje v Baru tko osebno in se prou sekirate zarad tega.....to je vendar ena igrca, k more bit čim bl nepredvidljiva, da folk gleda .... in te teorije o raznih zarotah so čist mem - boli une popovce k****, kdo bo zmagu, važn, da oni keš potegnejo .... sej za to pa organizirajo tak šov
Glede unih Jernejevih kolegov pa u bistvu ne vem, kaj se usi tok bunijo...vsi imajo enake pravice - vsak od njih lahko povabi kogar hoče in naj zapravljajo zanjga.....pa to mislm, čeprou mi gre Jeri čist na živce in upam, da gre čimprej vn ...
....itak so pa to eni kmetavzki iz tm, k je on pomoje, k delajo cele dneve pa nimajo km s kešom in potem se tm preseravajo, da so na TV in se jim fajn zdi...kar pa mene najbl boli je pa to, da se z unimi šampanjci polivajo namest, da bi jih vsaj spil ...najbrž ga ne marajo, majo rajš kšno domačo kislco
Zanimivo kako lahko obsojaš ljudi, ki si jih vidla le na televiziji pa niso spregovorili niti ene besede (njegove frende namreč).
Kupli so za pit, plačali.. kaj je pol važno kaj s tistim delajo? Poanta je, da prnesejo keš v bajto..
Drugače bi pa rada vidla enega "kmetavza" (kot si se ti izrazla, čeprav ne vem od kdaj je človek, "ki dela cele dneve pa nima kam s kešom" majn vredn"), ki se vozi s takim avtom kot oni in ki ima toliko plače, da mu ni problem tam pustiti nekaj sto tisočakov.
Jaz čist dvomim da tili prijatlji delajo cele dneve in garajo- taki imajo komaj za preživetje in ne tako metanje denarja stran. za njih bi bolj rekel da so do denarja prišli na lahek način, na kak pa se ne bi preveč ubadal.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
dean444 napisal/-a:Jaz čist dvomim da tili prijatlji delajo cele dneve in garajo- taki imajo komaj za preživetje in ne tako metanje denarja stran. za njih bi bolj rekel da so do denarja prišli na lahek način, na kak pa se ne bi preveč ubadal.
bi rekla ja... tist o poštenem garanju je bla pa debilna izjava stoletja ... en k je res s poštenim garanjem in težko prslužu svoj denar, ga gotov ne bo šel kar tko metat "skoz okno" oz. zapravlat za enga dripca ala Jernej...
The secret of success is consistency of purpose.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men gre Bojana tut že rahlo na živce. Skoz uno dolgo faco vleče, za vse jo boli k**** pa mam filing, da ji je kr pasal to, ko jim je Jerry na tak easy način rit odnašal. Klemen je recimo lepo priznal, da niso na fer način zmagal in, da se mu to ne zdi kul.
Pa kera dvoličnost: včeri prvo, da Klemenu minus z razlogom, da sta se še najmanj poštekala pol, ko je pa pakiral pa kao vsa žalostna prjav ja kdo bo pa zdej z mano spal
Pa kera dvoličnost: včeri prvo, da Klemenu minus z razlogom, da sta se še najmanj poštekala pol, ko je pa pakiral pa kao vsa žalostna prjav ja kdo bo pa zdej z mano spal
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ ja se pač kaže njena prava narava... pa sej bi ji mal mn zamerla, če bi vsaj Jerneju dala plus... ne pa unmu agresivnemu psihotu, k je bla zraven ko je mel tiste svoje izpade...
The secret of success is consistency of purpose.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
micamaca napisal/-a:^ ja se pač kaže njena prava narava... pa sej bi ji mal mn zamerla, če bi vsaj Jerneju dala plus... ne pa unmu agresivnemu psihotu, k je bla zraven ko je mel tiste svoje izpade...
jah, pa ona ma žigata rada no... ona ma vse rada... joj, men je bla tko simpatična, k se je zalubla v unga, k ga ma... sam zdj je pa tud men mal dol padla... sam zadnč se je mal zabunila, k so povedala na kakšn način so pršl do zmage, to je pa vse... ne vem no... tud ona je pomoje full dvolična
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Sam v bistvu sta se Jerry pa Žiga sama v svoj lasten drek potunkala s to tekmovalnostjo. Itak zdej 80% folka privošči zmago Emilu, Gregi al pa Tini tko, da se lah unedva še bolj trudita pa dejansko dvomim, da bo ker od njiju na koncu zmagal.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
dean444 napisal/-a:uršy napisal/-a:
....itak so pa to eni kmetavzki iz tm, k je on pomoje, k delajo cele dneve pa nimajo km s kešom in potem se tm preseravajo, da so na TV in se jim fajn zdi...quote]
Jaz čist dvomim da tili prijatlji delajo cele dneve in garajo- taki imajo komaj za preživetje in ne tako metanje denarja stran. za njih bi bolj rekel da so do denarja prišli na lahek način, na kak pa se ne bi preveč ubadal.
Jst sm samo njeno izjavo citirala.. seveda je jasno, da prigaran denar ne bi tako stresali okoli. Mi je pa glupo, da reče, da so kmetavzi, k delajo cele dneve in nimajo kam s kešom. Ker delavni ljudje, zame niso nobeni kmetavzi. Sploh pa se je za vprašat kake vrste žaljivka je kmetavz, dokaj butasta, če mene prašaš.
Nisem pa rekla, da so oni dobili denar z delom in trudom... to je bila njena predpostavka.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Citiram: "Emil je komentiral: "Ja odnosi med belo in črno skupino so zdaj čudni, ne. Na primer Jerry pride nazaj s smehljajem in reče 'Ej, stari, mi nimamo nič pri tem, če naši kolegi pridejo sem zapravit 500 jurjev za Don Perigniona'. Jst načeloma tud nimam nič proti tem. Jst pač obžalujem, da nimam takih kolegov, ampak j*** ga, oni majo pač to prednost."
Torej je res,da so se beli bunli samo zato,ker so bli ljubosumni in ko je pršu Boris Popovič jim je pa blo vse prov,če on zapravi za Bele 300.000 sit.
Zdej se vidi počasi,da tut Beli niso neki angelčki.Ko so ugotovili,da sami tolko ne morjo zaslužit,so šli na karto,da bojo vsem prikazali kako so bogi.
POP TV je vse zajebu s temi skupinami,ker če jih ne bi blo,bi se vsi ful dobro uštekali.
LP
Torej je res,da so se beli bunli samo zato,ker so bli ljubosumni in ko je pršu Boris Popovič jim je pa blo vse prov,če on zapravi za Bele 300.000 sit.
Zdej se vidi počasi,da tut Beli niso neki angelčki.Ko so ugotovili,da sami tolko ne morjo zaslužit,so šli na karto,da bojo vsem prikazali kako so bogi.
POP TV je vse zajebu s temi skupinami,ker če jih ne bi blo,bi se vsi ful dobro uštekali.
LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]