Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Ne vem, če je to tako enostavno: da bi spakirali in odšli skupaj s Klemnom. Mislim, da so tu zadaj kake pogodbe, ki so jih podpisali. Te jih zavezujejo k temu, da igrajo "po pravilih" poptv-ja in ne morjo nič v svoji režiji nardit. No, vsaj mislim tako.
Pa tudi. če bi blo možno, se grem stavit, da Jernej ne bi bil za to, je preveč fiksiran na 12 miljončkov.
Pa tudi. če bi blo možno, se grem stavit, da Jernej ne bi bil za to, je preveč fiksiran na 12 miljončkov.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz negledam Bara in sem ga danes prvič zato da sm vidla kaj so od včeraj kaj posneli ker sem bla tam v Bachusu...
Na hitro sem spregovorila z Žigam par besed in prvi vtis mi je bil vredu čeprav veste več o njem kot jaz ker ne gledam Bara...
Na hitro sem spregovorila z Žigam par besed in prvi vtis mi je bil vredu čeprav veste več o njem kot jaz ker ne gledam Bara...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
HELLO! Kaj mi lahko kdo pove, kje se kupi ta bar kartica? Pa ne mislim preko telefona...simobil ali mobitel, ampak npr. v Merkatorju ??
No, prosim, če mi pomagate in mi napišete, kje jo lahko kupim. Ker mi je vedno bolj zanimivo in jo moram imeti!
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No, prosim, če mi pomagate in mi napišete, kje jo lahko kupim. Ker mi je vedno bolj zanimivo in jo moram imeti!
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
Jah,saj vem, da na blagajni, sam me zanima, če jih imajo (kartice) v Merkatorju.
Vem, da vam gre tle gor Jerry fuuul na k****, ampak jaz ga poznam in poznam tudi te njegove frende, ki hodijo gor zapravljat,.....
Ma Jerry je faca, veste?? Lahko zgleda hinavski in ne vem kaj še, ampak...to je tekmovanje in valda se bo vsak brigal za svojo rit!!!!!!!
Pa če ma bogate frende, zakaj pa ne???? Če oni želijo zapravljati zanj, je to njihova stvar!!!!
Ne vem,no..... če bi bil pri belih in bi bilo tako,kot je, bi bili vsi veseli, da ga imajo v skupini!
Kaj pa Gregori, ki je pisal (al kaj vem kaj) Popoviču????
Če bi on prišel in zapravil 600 jurjev bi bilo pa vse lepo in prav, a ne??
Treba se je brigat za svojo rit!! In nič, kar dela Jerry, ni proti pravilom!!!!
Kvečjemu nosi keš podjetju!
Vem, da vam gre tle gor Jerry fuuul na k****, ampak jaz ga poznam in poznam tudi te njegove frende, ki hodijo gor zapravljat,.....
Ma Jerry je faca, veste?? Lahko zgleda hinavski in ne vem kaj še, ampak...to je tekmovanje in valda se bo vsak brigal za svojo rit!!!!!!!
Pa če ma bogate frende, zakaj pa ne???? Če oni želijo zapravljati zanj, je to njihova stvar!!!!
Ne vem,no..... če bi bil pri belih in bi bilo tako,kot je, bi bili vsi veseli, da ga imajo v skupini!
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ma mene on niti ne mot to da so prišli frendi v bar in zapravljali- čeprav mi je slabo ratalo ko so dane spokazal na tv kako šampanjc streajo po baru in se krčijo. Ob takemu folku mi gre na bruh- prepotentneži na kvadrat.
Men gre Jernej na živce že skoraj skoz na živce, ker ma skoz ene fore- pa na splošno mi je ful antipatičen, hinavc-zato pa se dobr razume s preostalimi člani ki so isti.
Men gre Jernej na živce že skoraj skoz na živce, ker ma skoz ene fore- pa na splošno mi je ful antipatičen, hinavc-zato pa se dobr razume s preostalimi člani ki so isti.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pompomGirl napisal/-a:Jah,saj vem, da na blagajni, sam me zanima, če jih imajo (kartice) v Merkatorju.
mislm da smo dost dobro vidl kakšn je...tko da nobeno prepričevanjev obratni smeri en pomaga, vsaj meni ne
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
sreda ... 1.11.2006.
1.11.2006 18:26
dober vecer....!
kaj naj recem...., presenetlo nas je vseh skupaj to kar se je zgodilo.....!
uglavnem konec je skupin in upam da se bo koncno situacija znormalizirala....!no kogar zanima je danes r&b music v baru ...!vsi vljudno vabljeni....!nc lepo se mejte se naprej pa pridite nas kaj obiskat...!
jst se zmirej bolj nekej sprasujem.....a ste vi folk malo bolani...????a mi razlozite kako naj jst poklicem prijatle ce nesmem uporabljat telefona...to je prvo ...!drugo, kasn hinavc, a se vam zdi da ce bi kradu in goljufau da kamere ne snemajo da vidijo vse....?????doro kaj se lahko malo umiriste in razmislite kaj napisete sej me ne briga da me zalite samo ne mi govorit da sem hinavc in neposten ker ni res in ce mi hoce to kdo zanikat nej pride do bara na obisk pa se pogovoriva na 4oci, kot normalni ljudje, preko blogov je najlepse....!
zdej pa nevem premislite malo ce je to posteno kar vi delate.....!Ce bi bli vi v baru bi ravno tako delali da dobro zasluzite in da dobis zmirej vecjo placo pa nej mi eden ne rece da mu povisica ne prije praw!upam da razumete kaj vam hocem povedat....!in se nekej....ce nebi blo skupin nebi niti eden omenu tega da sem hinavc zato ker mam prjatle k prinesejo tolk kesa ravno nasprotno bi bilo....ampak zakaj....?????
nisem pa nikoli nobenemu ne ukradu gosta in ne delau na njegovem rajonu tako da mi tega nemorete pisat nonstop....!
upam da razumete in v nadalno pisete tudi kritike sem clovek ki sprejme kritike ne pa sprejmem zalitev(niti vidim jih ne), tako da upam da si bomo v naprej mirno in normalno dopisovali kot ljudje...!
hvala za razumevanje....!
lep pozdrav jernej....!
Moram briznat da je folk na blogih ful krut, sej če ti kdo ni več ga ni potrebno čist poljuvat. Pač jaz mam tako mnenje o njem- sam je tud res da na tv neprikažejo marsikaj kar v živo lahko vidiš, odsekajo del izjav in podobno. Men se je bolj zameru s svojimi izjavami, da mi lahko vsi pušiji k....., da so lažnivci psi in podobni izpadi ki jih ima v pogovorih z Bojano in Žigo. Še sreča za njega da ima koga ki drži z njim ker bi se sicer počutu kot petra, ko so se na njo spravili, kar sedaj podobno doživlja na svoji koži- mogoče še v hujši varianti kot Petra.
1.11.2006 18:26
dober vecer....!
kaj naj recem...., presenetlo nas je vseh skupaj to kar se je zgodilo.....!
uglavnem konec je skupin in upam da se bo koncno situacija znormalizirala....!no kogar zanima je danes r&b music v baru ...!vsi vljudno vabljeni....!nc lepo se mejte se naprej pa pridite nas kaj obiskat...!
jst se zmirej bolj nekej sprasujem.....a ste vi folk malo bolani...????a mi razlozite kako naj jst poklicem prijatle ce nesmem uporabljat telefona...to je prvo ...!drugo, kasn hinavc, a se vam zdi da ce bi kradu in goljufau da kamere ne snemajo da vidijo vse....?????doro kaj se lahko malo umiriste in razmislite kaj napisete sej me ne briga da me zalite samo ne mi govorit da sem hinavc in neposten ker ni res in ce mi hoce to kdo zanikat nej pride do bara na obisk pa se pogovoriva na 4oci, kot normalni ljudje, preko blogov je najlepse....!
zdej pa nevem premislite malo ce je to posteno kar vi delate.....!Ce bi bli vi v baru bi ravno tako delali da dobro zasluzite in da dobis zmirej vecjo placo pa nej mi eden ne rece da mu povisica ne prije praw!upam da razumete kaj vam hocem povedat....!in se nekej....ce nebi blo skupin nebi niti eden omenu tega da sem hinavc zato ker mam prjatle k prinesejo tolk kesa ravno nasprotno bi bilo....ampak zakaj....?????
nisem pa nikoli nobenemu ne ukradu gosta in ne delau na njegovem rajonu tako da mi tega nemorete pisat nonstop....!
upam da razumete in v nadalno pisete tudi kritike sem clovek ki sprejme kritike ne pa sprejmem zalitev(niti vidim jih ne), tako da upam da si bomo v naprej mirno in normalno dopisovali kot ljudje...!
hvala za razumevanje....!
lep pozdrav jernej....!
Moram briznat da je folk na blogih ful krut, sej če ti kdo ni več ga ni potrebno čist poljuvat. Pač jaz mam tako mnenje o njem- sam je tud res da na tv neprikažejo marsikaj kar v živo lahko vidiš, odsekajo del izjav in podobno. Men se je bolj zameru s svojimi izjavami, da mi lahko vsi pušiji k....., da so lažnivci psi in podobni izpadi ki jih ima v pogovorih z Bojano in Žigo. Še sreča za njega da ima koga ki drži z njim ker bi se sicer počutu kot petra, ko so se na njo spravili, kar sedaj podobno doživlja na svoji koži- mogoče še v hujši varianti kot Petra.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Pa kaj vsi vzemate dogajanje v Baru tko osebno in se prou sekirate zarad tega.....to je vendar ena igrca, k more bit čim bl nepredvidljiva, da folk gleda .... in te teorije o raznih zarotah so čist mem - boli une popovce k****, kdo bo zmagu, važn, da oni keš potegnejo .... sej za to pa organizirajo tak šov
Glede unih Jernejevih kolegov pa u bistvu ne vem, kaj se usi tok bunijo...vsi imajo enake pravice - vsak od njih lahko povabi kogar hoče in naj zapravljajo zanjga.....pa to mislm, čeprou mi gre Jeri čist na živce in upam, da gre čimprej vn ...
....itak so pa to eni kmetavzki iz tm, k je on pomoje, k delajo cele dneve pa nimajo km s kešom in potem se tm preseravajo, da so na TV in se jim fajn zdi...kar pa mene najbl boli je pa to, da se z unimi šampanjci polivajo namest, da bi jih vsaj spil ...najbrž ga ne marajo, majo rajš kšno domačo kislco
Glede unih Jernejevih kolegov pa u bistvu ne vem, kaj se usi tok bunijo...vsi imajo enake pravice - vsak od njih lahko povabi kogar hoče in naj zapravljajo zanjga.....pa to mislm, čeprou mi gre Jeri čist na živce in upam, da gre čimprej vn ...
....itak so pa to eni kmetavzki iz tm, k je on pomoje, k delajo cele dneve pa nimajo km s kešom in potem se tm preseravajo, da so na TV in se jim fajn zdi...kar pa mene najbl boli je pa to, da se z unimi šampanjci polivajo namest, da bi jih vsaj spil ...najbrž ga ne marajo, majo rajš kšno domačo kislco
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
dean444 napisal/-a:Jaz, ko sem do sedaj spremljal plus in minus- ni bla zatemnitev- samo v baru ko so sobotne oddaje. Vsaj zasledil nisem- sam povej kaj pa naj bi v stanovanju delali- saj nimajo za postavljati sceno kot v baru.
In kaj je bila sploh poanta da je zmagala bela skupina ta teden- ta pa je da so oni na stolih. Ja a nimajo kao imuniteto za katero so se borili en teden- ne morejo jo zdej kr zgubit. Mal nelogične so mi te fore popa.
zatemnitev je vedno. Očitno je nisi zasledil. Postavljajo pa kamere in vse ostali. Govorim o stanovanju. Sem do sedaj vedno spremljala podelitev in je vedno zatemnitev bila... eno uro prej ponavadi. Nikoli ne vidiš ljudi, ki postavljajo kamere, kako jih postavljajo in podobno.
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
našla na netu:
nadaljujejo pa se pritožbe in kletvice...
"ČRNA SREDA" IN SVINJARIJE, KI JIH POČNO NA POP TV
Dragi obiskovalci in obiskovalke, lepo pozdravljeni!
Danes se je v resničnostnem šovu BAR zgodila svinjarija brez primere - zaradi spreminjanja pravil in velikega natega je moral, meni nič tebi nič, BAR zapustiti Klemen. Pred mesecem dni (dan gor ali dol) so BARovci namreč dobili dve kuverti, ki sta bili skrbno spravljeni v vitrini v stanovanju. No, "skrbno" spravljeni, saj Bog ve, kolikokrat so scenaristi kuverti zamenjali oziroma spremenili vsebino slednjih.
Pred današnjim plus-minus sestankom je v stanovanje prišel Bastjan "Bebav pogled v kamero" Ke(m)pic in prosil Bojano, da mu prinese kuverti. Nato je pred ostalimi BARovci kuverti odprl ter prebral vsebino:
* tisti, ki bo prejel največ minusov, bo moral takoj zapustiti BAR, tisti, ki bo prejel največ plusov, bo moral v soboto na stol postaviti 2 tekmovalca;
* po plus-minus sestanku se skupine razpustijo.
Taka je bila vsebina. Plusi in minuse so si podeljevali "črni", in sicer Bojana, Jernej, Klemen in Žiga - ta kratko je potegnil Klemen, ki je prejel največ minusov in je moral naposled takoj oditi domov. ZDAJ PA POZOR!
1. Mar niso obljubljali (in mar ne reče Bastjan Ke(m)pic vsako soboto vsaj 100x, da smo mi, gledalci, končni sodniki), da bomo gledalci odločali o usodi slehernega BARovca oziroma BARovke? Mar niso s tem pred male ekrane privabljali množice ljudi ob sobotah (in med tednom)? Zakaj se je torej moral Klemen posloviti tako naknadno in zakaj so se pravila igre nenadno spremenila?
2. Ob nakupu BAR FAN CARDA ti garantirajo vpogled v stanovanje 24h na dan, 7 dni v tednu... Vsako sredo, pred plus-minus sestanki, kamere ne delujejo kar nekaj časa. Moderatorji uradne spletne strani BAR pravijo, da je to zaradi tega, ker se pripravljajo na snemanje sestanka. KAJ?! Rabijo res uro ali dve, da nabijejo kamero na štil zato, da se med snemanjem ne trese? Mar nam v tem času poskušajo kaj prikriti? Sam sem osebnega mnenja, da so šele danes v kuverti vstavili liste s kontroverzno vsebino. Najbrž so počakali, da Gaber v BAR-u razglasi uradne rezultate, nato pa so šele vstavili list papirja v kuverto, zaprli vitrino in jo 'zapečatili' z nalepko.
3. Mar ni sumljivo, da se je Špela do sedaj še vedno izognila 'plus-minus' sestanku? Do zdaj je bila vpletena le v povsem prvem. Mar ni to sila čudno? Sam sicer ne navijam za nikogar, a vendar... Vse je že zrežirano, kdo bo ostal, koga bodo vrgli ven... BAR-a ne kontrolira nihče in vprašanje je, če so rezultati po sobotnem glasovanju prikazani v pravi luči.
4. Mar ni čudno, da se oseba za na NALOGO nikoli ne ponovi oziroma, da oseba na NALOGO nikoli ne gre 2x (razen seveda kasneje, ko ostanejo v BAR-u le tisti, ki so že bili na nalogi)? Vsak teden gre drug BARovec na nalogo, kar je sila sumljivo glede na to, da glasuje o tem cela Slovenija. Smo Slovenci in Slovenke tako organizirani, da vsak teden pošljemo drugega tekmovalca na NALOGO? Ne bi rekel. Celo upam si trditi nasprotno!
5. Žiga bi moral že zdavnaj prejeti rdeč karton! Nedavno ga je prejel, ker je grozil, da bo ubil Špelino mamo. Kasneje pride Bastjan v stanovanje in mu pokaže rumen karton s pojasnilom: "V BAR-u ne bomo tolerirali nobenih groženj!". HM?! Kaj pa, ko je grozil Petri? In ne samo enkrat, večkrat? Grozil ji je, govoril, da jo bo ustrelil v glavo... To ni grožnja ali kako? Se za to ne dobi rumenega kartona? AJA! Seveda! Zaradi Žigovih izpadov se gledanost oddaje poveča, zato ga scenaristi ne vržejo ven, saj jim prinaša mastne denarce. Odlično! Dvojna merila - vedno dobrodošla, ko se začnejo razpoke v bilokaterem projektu.
6. Ko smo že ravno pri dvojnih merilih - danes spet en primer! Vedno smo priča nadokrasnemu jokanju in objemanju, ko BARovec izpade v sobotni oddaji. Vedno smo priča, ko se poslavljajo eno uro, pakirajo v tri dni... Kaj pa Klemen in današnja črna sreda? Moral je spakirati v 15-ih minutah in oditi z BAR-a oziroma z drugimi besedami: "Ko te jeb*, spizdi!". Si je to zaslužil? Mar niso vsi BARovci enakopravni kar se tega tiče? Mar ni vsak enak pred roko pravice (no, v primeru POP TV je to roka krivice)?
NA SPLETNIH STRANEH BAR-A SO SE ŽE ZAČELI ORGANIZIRATI BOJKOTI SOBOTNE ODDAJE (ALI PA NADALJNE ODDAJE) IN GLASOVANJA, ZATO VAS POZIVAM, DA RESNIČNOSTNI ŠOV BAR BOJKOTIRATE TUDI VI! VELIKO LJUDI JE ZARADI DANAŠNJE SVINJARIJE, KI SE JE ZGODILA PRED PLUS-MINUS SESTANKOM, ŽE PRENEHALI GLEDAT BAR IN ŽELIJO POVRNITEV STROŠKOV, KI SO JIH UTRPELI OB NABAVI BAR FAN KARTICE (ZA DENAR, KI SO GA PLAČALI, NISO DOBILI TISTEGA KAR JIM JE OBLJUBLJENO - IN TO JE VPOGLED V STANOVANJE 24H NA DAN, 7 DNI V TEDNU...). POZIVAMO VAS, DA NOVICO ŠIRITE NAPREJ, KAKORKOLI ŽE (NA IZUST, PREKO ELEKTRONSKE POŠTE ITN.). ODLIČNO BI BILO, ČE BI POVEZAVO DO TE STRANI ŠIRILI MED LJUDMI, SAJ JIH MNOGO NE VE ZA DOGODKE, KI SO SE ZGODILI DANES (IN NAJBRŽ TUDI NE BODO IZVEDELI V JUTRIŠNJI ODDAJI VSEGA, SAJ VEMO, DA MODERATORJI MARSIKAJ IZREŽEJO IN PRIKAŽEJO SAMO TISTO, KAR JIM LAHKO POTENCIALNO PRIVABI NOVE GLEDALCE IN DENAR V MOŠNJIČEK! VSAKO OBJAVO, KI JIM NI PO GODU (ČETUDI NI ŽALJIVA), MODERATORJI NA SPLETNI STRANI BAR IZBRIŠEJO!
UDARIMO BAR TAM KAMOR JIH NAJBOLJ BOLI - V MOŠNJIČEK! NAJ VAS NE SKRBI: ZARADI TEGA, KER NE BOSTE GLASOVALI, NE BODO TEKMOVALCI PRAV NIČ TRPELI - TRPELA BO NEPRAVIČNOST IN NATEGOVANJE POP TV-JA. ZATO SE POSKUŠAJMO DRŽAT NASLEDNJIH STVARI:
1. NE GLASOVAT NA SOBOTNIH ODDAJAH
2. NE HODIT V BAR
3. ČE ŽE GRESTE V BAR, NE ZAPRAVLJAJTE - pojdite raje v lokale, ki so zraven - so veliko cenejši, lepši, prijaznejši in čistejši
4. NE PUSTITE, DA TURBOKAPITALISTIČNA TENDENCA BRIJE NORCA IZ VAS
V SOBOTO NAJ BI SE ZBRALI PRED BAROM (BACHUS, PRI SIDRU V LJUBLJANI) IN ZAHTEVALI ODGOVORE! VABLJENI STE TUDI VI - UNITED WE ARE STRONG!
Spodaj so pa še komentarji besnega fana, ki se je odločil, da zaradi teh svinjarij ne bo več gledal BAR-a:
Ker so moj post zbrisali, ga dajem ponovno:
POP-TV je GROBO KRŠIL SVOJA PRAVILA, na osnovi katerih smo tudi KUPILI BAR KARTICE.
ČE LAHKO TEKMOVALCI ODLOČAJO SAMI BREZ GLEDALCEV, POTEM TO NI VEČ NOBEN RESNIČNOSTNI ŠOV, AMPAK NAVADEN NATEG !!!!!
Če bo POP-TV še naprej uporabljal izraz RESNIČNOSTNI ŠOV za BAR II polomijo, potem
ZAVESTNO ZAVAJAJO UPORABNIKE Z LAŽNO REKLAMO!
(za to pa vemo, kakšne so kazni...)
Kdaj bomo v klepetalnici lahko POKLEPETALI S KLEMNOM, tako kot smo z ostalimi izpadlimi barovci?
POP-TV dolguje še eno pojasnilo:
Tik preden so tekmovalci prišli domov, so se KAMERE V STANOVANJU ZATEMNILE in napis je bil v smislu: "ZATEMNITEV, KER POTEKAJO PRIPRAVE NA SNEMANJE PLUSOV IN MINUSOV"
ALI JE MED TE PRIPRAVE SODILO TUDI TO, DA SO V ČRNE KUVERTE VSTAVILI TAKŠNE TEKSTE, KI SO USTREZALI DOGAJANJU MALO PRED TEM V BARU?
(ko so uradno uveljavili zmago belih??)
.. in je bilo treba potem napis v prvi kuverti prirediti tako, da je izpadel Klemen, ki je bil edini normalen in najbolj pošten v ekipi zmagovalcev?
Mislim, da so bile ČRNE KUVERTE prej VES ČAS PRAZNE in da so jih DANES NAPOLNILI Z VSEBINO, KI JIM JE GLEDE NA DOGAJANJE V BARU NAJBOLJ USTREZALA. Kako naj si drugače razlagamo zatemnitev?
Ali bo POP-TV zdaj sam sebi dal kak KARTON, kot jih daje tekmovalcem, ki si snamejo mikrofone???
Mislim, da je ta BAR II res postal PRAVA BEDA in edino BOJKOT VSEGA S TEM POVEZANEGA JIM BO PRIŠEL DO ŽIVEGA!!!
nadaljujejo pa se pritožbe in kletvice...
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
v enem casopisu sem prebrala da ima spela imuniteto. tistio skupini ko je tista zmaga.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov