Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Nov. 2006 21:26

ŽIVJO!!!

Danes je en zamorjen dan, sestanek + in - je za nami, vodil ga je Bastjan in spet nas je presenetil...... Ker je največ minusov prejel Klemen, je moral spokat svoje stvari in zapustiti Bar! Res je bil šok za vse nas, tele kuverte pa zelo neprijetne...Klemzi si tega res ni zaslužil, bil je pravičen, zrel, fer.....in priznam, da ga bom pogrešala. Njegovi prijatelji so lahko ponosni nanj, da je znal ohranit svoj jaz in trezno glavo.
Največ plusov je prejel Žiga in on bo tisti, ki bo v soboto dva izmed nas posedel na vroči stol.Predvidevam, da bo izbiral med nami, ki smo bili bela skupina......Kljub temu, da smo ta teden zmagali, smo "beli" zopet na udaru....Žal....
So pa končno odpravljene skupine med nami in s tem naša tekmovalnost in slaba volja. Upam da se bomo zopet bolje razumeli med sabo.....
Jutri nas čaka BARovizija, glede na to, da smo v večini čisto hripavi, bo ziher prav zabavno.....Upam, da se pridete zabavat z nami!!!!

Še enkrat hvala vsem, ki lepo pišete in navijate zame, danes žal ni bilo časa za odgovore, sem pa vse prebrala in vas vse lepo pozdravljam!!!!

PS:delam vse večere;kako pa moji backvokalistki in plesalki-a kaj vadita?!

Mejte se max, Tina
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 01. Nov. 2006 21:27

aja, bojana je nazadnje pisala za nedeljo..
grega blog:

1.11.2006 11:59
juhhhhu dobra novica za tiste ki navijajo za bele zmagali smo na pošten način.kot ste vidli poštenost se splača!!!!!!!hvala vsem ki potpirajo bele in tistim ki so pripomogli k naši zmagi res še enkrat hvala iz srca!!!!!
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Nov. 2006 21:27

dober vecer....!

kaj naj recem...., presenetlo nas je vseh skupaj to kar se je zgodilo.....!
uglavnem konec je skupin in upam da se bo koncno situacija znormalizirala....!no kogar zanima je danes r&b music v baru ...!vsi vljudno vabljeni....!nc lepo se mejte se naprej pa pridite nas kaj obiskat...!

lep pozdrav jernej....!
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Nov. 2006 21:27

1. 11. 2006 (dan crnih kuvert)

1.11.2006 17:56
caw...

evo danes smo odprli crne kuverte:( kr neki... cisto presenecenje... nisti na misel mi ni prislo da nas bo moral nekdo zapustiti...bedno...usi smo vedeli da beseda "crna" ne pomeni nic dobrega, a da bo tako ni nihce pricakoval...

KLEMZI - spostujem te kot cloveka, prijatelja, sobarovca, sonatakarja,... svaka cast, vem da si sposoben decko in vem da ti bo zunaj ratalo kot ti je ratovalo tukaj... stari ne vem kaj nej recem-mogoce je kriva starostna razlika med nama ampak jz sm ti vedno govoru da te najbol spostujem tukaj notri... CARE

no zdej pa se na uno ta zoprno... dons sm dubu najvec plusov (fak) in zdej morm u soboto dati na vroc stol dva barovca...(se enkrat FAK) no pa se enkrat FAK,FAK,FAK,...

nc grem razmislat...LP

z!gga
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Nov. 2006 21:29

Sreda 01.11.2006

1.11.2006 04:19
Pozdrav narod

URA 17:48
Ehhhhh tle ni več tako kot bi moralo biti...
Spet po nekem neumnem naključju je bar zapustila oseba, ki si to najmanj zasluži...
Domov je šel Klemen... ja... to so bile tiste črne kuverte v omarici...

URA 16:48
uradno: ZMAGALI SMO uffffffffffffffffffffff hvala in pusa vsem za obisk in želje. Nimate pojma kak se počutim...

Hajlepša hvala vsem, ki nam želite in vsem, ki ste pomagali... naj sporočim da smo zjutraj imeli cca. 450.000 prednosti in da smo na koncu vseeno izgubili za borih 9.000 SIT... :(:(:(:(
Črni so spet "po naključju" prodali vse kar se je prodati dalo... vsa čast...

Lp Emil
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 01. Nov. 2006 21:31

oo najlepša hvala! Hvala hvala hvala :bussi:

meni se zdi da so se gregi, tina, špela in emil res ful zaštekali! In nobenemu od teh ne privoščim da grejo ven!
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Nov. 2006 21:33

40. dan: Še zadnjič...

1.11.2006 17:01
Življenje ni fer, a kaj moremo igra je igra....

Hvala vsem za spodbude in lepe besede....

Se vidimo enkrat drugje ob drugi priložnosti...

Ostanite kar ste in radi se mejte.

Lp Slovenija
Klemen
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Nov. 2006 21:42

In še nekaj komentarjev na blogu

Jaz sigurno ne glasujem več ob sobotah in puščam denar POP-u,ker so idioti,...osalim barovcem pa naslednje:če bi meli jajca bi bar zapustili skupaj s Klemnom in tako zajebali POP tv, vi pa bi izpadli renični frajerji... LP

tina zdravo pa naj iz vaše skupine tudi nekgdio da na vroči stol koga saj ste zmagali pa bi morali imeti tudi vi šanso ne pa da ste še kaznovani jutri se pobunite pa zaštrajkate ker če neboste hoteli delat bo pop imel vse zajebano postavite se po robu ker kaj je preveč je preveč lep pozdrav iz maribora navijamo za tvojo skupino čeprav je ni več. Postavte se po robu ker brez vas tudi oddaje nebo

Jernej je sestri med drugim potožil, da ga BARovci 'zafrkavajo', vendar se jim ne bo pustil. Povedal je, da se mu Gregor zdi zahrbten, po njegovih besedah so vsi 'grozni'. Žiga in Bojana naj bi bila edina, ki jima zaupa in s katerima se lahko pogovarja.

Tina, daj predlog Barovcem, da poklicete Bastjana in recete, da ste se odločili, da boste vsi odstopli, če ne pokličejo nazaj Klemna. Po mojem bi se zamislili, saj je v tem ogromno denarja.... Sponzorji, zaslužek v baru,.... Razmislite o tem, za foro

POZOR! Pazite se Jerneja pa Žiga. Jernej je izjavu da se im dite zahrbtni še posebej je izpostavi Gregorja. Jest mu nebi zaupal. Čimprej ga ruknte vn čeprav vem da je to bl missonimposible kot pa kej druzga u tej situaciji k ste kukr so vam čisto štalo vm naredl sam mejte se fajn pa kukr bo pa bo.

bejbi ojla!najprej cestitam za posteno zmago in takoj tudi obzalovanje ker kot pravis boste beli zopet na udaru.zal ma ziga vse karte v rokah.in to glih on!bod se naprej taka kot si in bodi pozitivna in...gorenjka
1.11.2006 21:08 - Tina
Ja res, zdej smo pa vsi v Žigovih rokah....upam da bo izbiral pravično...... Lep pozdrav

Grega lep dober večer.žal sem jezna na pop tv.kako so vas nategnili na suho.Pa ne samo vas tudi nas gledalce.pa nisem samo jaz veliko jih je.pravijo da bodo štrajkal in ne bodo prišli v bar niti ne bodo glasovali.Tako da ne boste presenečeni na prazen bar.zanima pa me če se danes dela,ker je ob tej uri bar popolnoma prazen.Upam da bodo dali ljudje popovcem po p...i in jih ne bo več v bar.mogoče dosežejo da se klemen vrne.
Zadnjič spremenil dean444, dne 01. Nov. 2006 21:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Deepsea Princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Deepsea Princess » 01. Nov. 2006 21:46

Ziga ima pa zares sreco zmeri se zmaze. :D :D :D :D
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Nov. 2006 22:18

No in še en komentar s katerim se popolnoma strinjam.

Vse bi naj blo zrezirano. predno ste prisli iz bara v stanovanje na podeljevanje minusov in plusov smo imeli preko interneta zatemnjene kamere. SCENARIJ: ekipa da v tem trenutku ko so kaere zatemnjene kuverti not z prilagojeno vsebino. vedli so da bodo ven vrgli klemna. ce bi bilo obratno bi bela ekipa ziher ven vrgla spelo, v soboto pa bi sla na stl ziher jerry in ziga - en bi letel, in s tem bi v enem tednu zgubili 2 zaradi katerih ima oddaja taksno gledanost - PREPROSTO !!!!
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 01. Nov. 2006 22:27

svinjska situacija je bila danes. Ni fer to, kar se je zgodilo.
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 01. Nov. 2006 22:28

jaz se strinjam z enim od prejšnjih komentarjev .. da bi belinkoti morali spakirat vse stvar in odit!!!! Me zanima kaj bi se te dogajalo!
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 01. Nov. 2006 22:29

dean444, kamere so itaq vedno zatemnjene. Ko jih pa ti gledaš pred podelitvijo, pa vidiš, da vedno nekdo manjka, saj je takrat tisti v spovednici in dajejo +/-. Meni se ne zdi zrežirano, čeprav sem razočarana. :?
hrcEk.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur

Neprebrana objavaNapisal/-a hrcEk. » 01. Nov. 2006 22:32

dean444 napisal/-a:No in še en komentar s katerim se popolnoma strinjam.

Vse bi naj blo zrezirano. predno ste prisli iz bara v stanovanje na podeljevanje minusov in plusov smo imeli preko interneta zatemnjene kamere. SCENARIJ: ekipa da v tem trenutku ko so kaere zatemnjene kuverti not z prilagojeno vsebino. vedli so da bodo ven vrgli klemna. ce bi bilo obratno bi bela ekipa ziher ven vrgla spelo, v soboto pa bi sla na stl ziher jerry in ziga - en bi letel, in s tem bi v enem tednu zgubili 2 zaradi katerih ima oddaja taksno gledanost - PREPROSTO !!!!

folk je preveč pod vplivom zgodb o raznih "zarotah". bullshit. k da je kej nouga da kamere mau zatemnijo k štimajo tehnične zadeve za snemanje plusou pa minusou. in donald rose ne bi notr dau kuvert, če bi jih hotu menat. btw: a bi kdo še kšno teorijo zarote rd razviu.. k pride mercatorjev inet skrbnik trgovine.. je tut kamera off.. boohooo..
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Nov. 2006 22:35

Jaz, ko sem do sedaj spremljal plus in minus- ni bla zatemnitev- samo v baru ko so sobotne oddaje. Vsaj zasledil nisem- sam povej kaj pa naj bi v stanovanju delali- saj nimajo za postavljati sceno kot v baru.

In kaj je bila sploh poanta da je zmagala bela skupina ta teden- ta pa je da so oni na stolih. Ja a nimajo kao imuniteto za katero so se borili en teden- ne morejo jo zdej kr zgubit. Mal nelogične so mi te fore popa.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov