Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 01. Nov. 2006 20:33

emilov komentar:
Ehhhhh tle ni več tako kot bi moralo biti...
Spet po nekem neumnem naključju je bar zapustila oseba, ki si to najmanj zasluži...
Domov je šel Klemen... ja... to so bile tiste črne kuverte v omarici...

žiganov komentar:
caw...

evo danes smo odprli crne kuverte:( kr neki... cisto presenecenje... nisti na misel mi ni prislo da nas bo moral nekdo zapustiti...bedno...usi smo vedeli da beseda "crna" ne pomeni nic dobrega, a da bo tako ni nihce pricakoval...

KLEMZI - spostujem te kot cloveka, prijatelja, sobarovca, sonatakarja,... svaka cast, vem da si sposoben decko in vem da ti bo zunaj ratalo kot ti je ratovalo tukaj... stari ne vem kaj nej recem-mogoce je kriva starostna razlika med nama ampak jz sm ti vedno govoru da te najbol spostujem tukaj notri... CARE

no zdej pa se na uno ta zoprno... dons sm dubu najvec plusov (fak) in zdej morm u soboto dati na vroc stol dva barovca...(se enkrat FAK) no pa se enkrat FAK,FAK,FAK,...

nc grem razmislat...LP
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 5. 2006
Kraj: Fikšinci :)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 01. Nov. 2006 20:41

no .. še bol sem razočarana nad popom ko sem na drugem forumu prebrala .. da je klemen moral zunaj na dežu čakat več kot uro da so prišli po njega!! Zunaj na mrazu!! Pa daj .. a je to spoštovanje? A so to neki lepi medsebojni odnosii?? A se tako dela z enim človekom ki jih je prinesel nevem kolko dnara? ma fuck off pop-tv!!

Naredimo bojkot in niti pod razno ne glasujmo v soboto! Me zanima kaj bi naredili če bi bilo 0.00000 tisoč glasov :)

Prekleti psovje :evil:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 01. Nov. 2006 20:45

kva??? dej grdooooo
prov kr neki mi je ratal use, pa ne morjo dt klemna vn, pa ne morjo tko nooo... res sm razočarana :( :( ful nooo.... pa kao da bomo gledalci odločal kdo gre vn.. niti slučajno ne mislm kej glasovt u soboto. fakof pop tv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! res fajn ste nardil! :roll: :cry: :x
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 01. Nov. 2006 20:48

*ClaUdYka* napisal/-a:no .. še bol sem razočarana nad popom ko sem na drugem forumu prebrala .. da je klemen moral zunaj na dežu čakat več kot uro da so prišli po njega!! Zunaj na mrazu!! Pa daj .. a je to spoštovanje? A so to neki lepi medsebojni odnosii?? A se tako dela z enim človekom ki jih je prinesel nevem kolko dnara? ma fuck off pop-tv!!

Naredimo bojkot in niti pod razno ne glasujmo v soboto! Me zanima kaj bi naredili če bi bilo 0.00000 tisoč glasov :)

Prekleti psovje :evil:

hm.. na katerem forumu to?
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 01. Nov. 2006 20:49

amital vijavaja (ja čuden forum .. vendar niso najstniki gor) zakaj?

mah meni je to že vse skup bv .. joo .. kaj bi bila finta.. da se gregi, emil pa tina odločijo in rečejo v soboto da grejo domu da tega več nebodo prenašali :D
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 01. Nov. 2006 20:53

Ah dejte no punce...sej je sam show... :D
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 01. Nov. 2006 20:56

*ClaUdYka* hvala, grem pogledat tja gor :)
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 01. Nov. 2006 20:56

show gor al dol .. tako se z ljudmi NE dela! Zame to niso spoštovanja vredni medsebojni odnosi
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 01. Nov. 2006 20:56

kljub temu, da je samo show ... a se tako obnaša do osebe, da mora kot nek pes čakat na dežu ...
... to je bilo pa res grdo... kao v smislu: odjebi, ne rabimo te več.

grdo :evil:
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 01. Nov. 2006 21:02

amital ni za kaj :)

puma .. se strinjam z tabo!
Jaz sem zgrožena .. res sem :/ tile poptevejevci se mi smilijo .. pomilovanja vredni so .. glede na to kak nizek iq majo..
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 01. Nov. 2006 21:07

Škoda da vroče stole ne zapolni tisti ki je šel na tak grd način vn- Klemen.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 01. Nov. 2006 21:12

OMG Špela puli Emilu obrvi ... :D Pa prej je Gregorja neki operirala, ker ma neko steklo v prstu ... skratka prou fajn se že zabavajo in niti duha ne sluha o tem, da so bli še par urc nazaj čist zamorjeni ... :D

Pa Emila fullllll boli puljenje obrvi :lol:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 01. Nov. 2006 21:12

dean444 napisal/-a:Škoda da vroče stole ne zapolni tisti ki je šel na tak grd način vn- Klemen.

:ja: pomoje bi blo bolš... vsaj zame... tale poteza s klemnom mi ni prav nič všeč :(
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *ClaUdYka* » 01. Nov. 2006 21:21

jah .. nekak se morejo zamoti!

a lahko tisti ki mate kartice skopirate prosim .. kaj sta emil in tina napisala na blog?! Pa tudi ostali kaj so našrajbali.. Prosim
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 01. Nov. 2006 21:25

za emila pa žigo sem napisala eno stran nazaj blog...
tu pa še za tino:
SREDA 1.11.2006 13:02
ŽIVJO!!!

Danes je en zamorjen dan, sestanek + in - je za nami, vodil ga je Bastjan in spet nas je presenetil...... Ker je največ minusov prejel Klemen, je moral spokat svoje stvari in zapustiti Bar! Res je bil šok za vse nas, tele kuverte pa zelo neprijetne...Klemzi si tega res ni zaslužil, bil je pravičen, zrel, fer.....in priznam, da ga bom pogrešala. Njegovi prijatelji so lahko ponosni nanj, da je znal ohranit svoj jaz in trezno glavo.
Največ plusov je prejel Žiga in on bo tisti, ki bo v soboto dva izmed nas posedel na vroči stol.Predvidevam, da bo izbiral med nami, ki smo bili bela skupina......Kljub temu, da smo ta teden zmagali, smo "beli" zopet na udaru....Žal....
So pa končno odpravljene skupine med nami in s tem naša tekmovalnost in slaba volja. Upam da se bomo zopet bolje razumeli med sabo.....
Jutri nas čaka BARovizija, glede na to, da smo v večini čisto hripavi, bo ziher prav zabavno.....Upam, da se pridete zabavat z nami!!!!

Še enkrat hvala vsem, ki lepo pišete in navijate zame, danes žal ni bilo časa za odgovore, sem pa vse prebrala in vas vse lepo pozdravljam!!!!

PS:delam vse večere;kako pa moji backvokalistki in plesalki-a kaj vadita?!

Mejte se max, Tina

špela blog:

1.11.2006 13:14
Pozdravljeni!

Danes ponoči smo izvedeli, da smo beli (neuradno) izgubili za 9.000 sit......Vsem se zdi, da marsikaj pri igri ni bilo pošteno, kar se bo danes povedalo tudi Gabru, a dvomim, da bo upošteval naše pritožbe.

Iz bara so šli ljudje, ki bi si resnično zaslužili, da bi ostali dlje notri.....kot npr. Gašper, ki je bil resnično priden (za kar ga je Ažbe tudi nagradil).

Na celotno stvar, ki se dogaja skoraj ne morem več podajati komentarja, saj ostajam brez besed - zato samo nekaj dejstev: mize so bile v Vip loži nekaj ur prazne, saj so bile pripravljene za Jerryjeve kolege, preostali gostje pa so stali; dodatni nakup penin sredi noči, medtem ko jih je tudi že kdaj drugič zmanjkalo in se ni šlo po njih - danes se je šlo, poleg tega da je zmanjkalo Bandidos Ice-a, pa po njega ni šel nihče.....ter še mnogo drugih zanimivosti......

Zdaj gremo na sestanek, da vidimo še kakšni so uradni rezultati in da povemo, kaj mislimo, da ni prav........

Lepo se imejte

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov