Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
laram napisal/-a:Ker si je še z enim (sem že čist pozabila, kateri je bil) pisal na listke ... tisto za Špelo, kar ji je potem tudi priznal.
aaaaa...sej res
bar je beda...tist k je bil najbolj miren leti vn, tisti k so pa poredni so noter. sm upam da tina not ostane, k je ena redkih normalnih not..oziroma edina normalna skor
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
a ni to malo čudno?
a niso bili prvi rezultati, da so črni zmagali, potem pa kr naenkrat in ravno zdaj (pred odpiranjem kuvert) pa so Beli zmagali?
vprašanje je .... če niso črnih pustili namenoma notri ker se očitno ve, kdo denarce v bar najbolj prinaša oz kdo ima kolege, ki očitno imajo toliko denarja, da lahko polivajo z njim...
a niso bili prvi rezultati, da so črni zmagali, potem pa kr naenkrat in ravno zdaj (pred odpiranjem kuvert) pa so Beli zmagali?
vprašanje je .... če niso črnih pustili namenoma notri ker se očitno ve, kdo denarce v bar najbolj prinaša oz kdo ima kolege, ki očitno imajo toliko denarja, da lahko polivajo z njim...
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Nekje sem zasledila da kao pride Mišo, nekje pa spet da pride Ninica Osenar.
Ah men pa nobeden ni bogi, točno se je vedlo da je vsak reality show zmanipuliran in so popolnoma brez svoje glave tam notri in počnejo kar se jim reče in ne to kar njim paše. K v vojski:)))
Ah men pa nobeden ni bogi, točno se je vedlo da je vsak reality show zmanipuliran in so popolnoma brez svoje glave tam notri in počnejo kar se jim reče in ne to kar njim paše. K v vojski:)))
-
honeydew - Kofetarica
zvezdica5 napisal/-a:Ej sorry, sam nevem zakaj bi zaje****... Bojana? I don't think so
Zato ker če bi Bojana dala minus Jerneju bi bla Klemen in Jernej izenačena. Bo šlo?
Zadnjič spremenil honeydew, dne 01. Nov. 2006 17:36, skupaj popravljeno 1 krat.
- zvezdica5
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2005
majchy84 napisal/-a:Zdle sem na enem drugem forumu prebrala da naj bi jutr ob 9h zjutrej pršli 2 rezervi? Ve kdo kj o tem
Kaj a res al kaj? Mislim zdej pa že gredo predaleč in to fejst predaleč... To zame ni več v mejah normale... V pm naj grejo!!!!!! Na katerem forumu to? A pošlješ link po zasebcu?
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
zvezdica5 napisal/-a:Honeydew ampak to se pa ne strinjam s tabo. Ona je bla prva na vrsti kolkr vem da je povedala komu kej da. Je pač dala Klemenu, se pač ni štekala z njim... Tko da nevem zakaj bi bla zdej Bojana neki zaje****... Sam tok no
Nazdanje mislim da je dala Klemnu Bojan plus. Dane spa se je viodlo da drži z Jernejem in Žigom.
Ki mi greta na Živce- še bolj pa režija POP TV v katerih so vsi lutke tudi gledalci se mi zdi.
-
honeydew - Kofetarica
Uredu je Bojana lover, give me a brake.
Pejt jo v bar zastopat:)
Men je smotana ker ji je kao vseeno za vse al whatever,potem da pa ven super dečka. Kr neki no. Na njej je bilo da fukne enga od gayev ven, samo na njej.
Pejt jo v bar zastopat:)
Men je smotana ker ji je kao vseeno za vse al whatever,potem da pa ven super dečka. Kr neki no. Na njej je bilo da fukne enga od gayev ven, samo na njej.
Zadnjič spremenil honeydew, dne 01. Nov. 2006 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
- zvezdica5
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2005
honeydew napisal/-a:Nekje sem zasledila da kao pride Mišo, nekje pa spet da pride Ninica Osenar.
Mišo iz prejšnjega bara pomoje 100% ne bo... Razn če so res took neumni da ga bodo notr dal... To pa res ne bi blo več fer do njih. Aha pa Nina pomoje tud ne bo... Kr pol to tud ne bi blo fer...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov