Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
iiiiiijeeee končno so zmagali teli moji belinkoti ! Srečna sem za njih .. in kdo koli bo v sob. na stolcu ali bo žiga ali jernej .. glasovala bom za žigata rajši mam agresivca v baru kot pa hinavca v baru
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
no jaz moram do zvečer počakat
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Sp3lca napisal/-a:buffy-ann napisal/-a:Jaz tud tak mislim. Kak mi greta onadva na živce, prav ne morem ju. Verjetno se bosta spet ven zmazala. Sploh pa kar se tiče Jerneja ... je že nekdo omenil, da če njegovi kolegi v lokalu dajo tolko keša ven zanj, pol bodo pri glasovanju tudi. ne vem kak jim ni škoda no ...
Sej je res, da so enkrat frendi od Jerneja tam zagonli ves keš, sam vseeno bi se lahko že sprijaznli s tem in šli mimo tega. Fuck off, ma pač frende ka ga majo radi in ga podpirajo-pač majo pod palec več od pouprečnega slovenca, ampak zaradi tega on še ni slab človek.
In tudi, če ma še ne vem kolko frendov, ki majo ne vem kolko keša 20.000 glasov mu ne morejo kupit. Dejmo malo logike uklopit.
Sej tudi meni oba težista, sam tole metanje ven zato, ker so njegovi frendi 1-krat zapravli tam full keša je že popolnoma neumestno. Sej lani je blo tudi full tega.. Kar spomnimo se kako je blo ka sta bla zgornji in spodnji šank odprta pa so pršli k Mišotu in so razni šampanjci kar padali. Samo letos to full potencirajo lani pa niso. Vsak se pač bori za obstanek, eni majo srečo, ker majo full zunanje podpore od ljudi, ki jih imajo kljub napakam radi.
Ma glej nima veze ... niso dali enkrat tolko dnarja ven, ampak se to konstantno ponavlja. In ne, ne morjo kupit glasov, ampak lahko glasujejo zanj do onemoglosti. Uporabimo malo logike no ... Je pa res, da ni proti pravilom itd.
Kakorkoli, bomo vidli kako se bo razpletlo.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Joj a še komu ful šteka?
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja no men je tud glih zdej štekat začel
ne no...klemen gre domov
ne no...klemen gre domov
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]