Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Beli so za 14.900 zmagali črne. Jernejev komentar (sam sebi v brado): Pa kako to?
Objemajo se, Tina joka
Jernej gre, njegovi kolegi pa z njim
Objemajo se, Tina joka
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
toooo zmagal so
waaa ful hepi....no bomo zdej vidl kdo bo biu na vročem stolu
nej gre jerry vn..al pa žiga
sam recimo da pristaneta na stolu glih onadva..jst ne bi vedla za koga glasovat da naj ostane not..ne maram ne enga ne druzga
waaa ful hepi....no bomo zdej vidl kdo bo biu na vročem stolu
nej gre jerry vn..al pa žiga
sam recimo da pristaneta na stolu glih onadva..jst ne bi vedla za koga glasovat da naj ostane not..ne maram ne enga ne druzga
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
MorningStar napisal/-a:Beli so za 14.900 zmagali črne. Jernejev komentar (sam sebi v brado): Pa kako to?
Objemajo se, Tina joka
ja...pl je pa že izjavu da je vedu da bojo zmagal
to so teli jutranji k so b li na kavi poravnal
žiga je šu takoj neki žganga spit
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
O najbol belim je ratal. Sam nevem zakaj mam zdej filing, da se bosta Trakulja pa Jernejko skup združla pa kšnga Klemena al pa Bojano na stol spravla ... mam filing, da se jih bo težko znebit.
Drgač me pa tut nenormalno firbec matra zard kovert pa lih okol 5h sm zmenjena za kavico
Drgač me pa tut nenormalno firbec matra zard kovert pa lih okol 5h sm zmenjena za kavico
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Tut po neuradnih rezultatih sm čutla, da ne bo na 1. stolu noben iz bele skupine. Moja intuicija je dobra! Sam sm misnla da bojo kuverte kej pomagale... No lepo se je izšlo! Žiga gre vn! Hehe!!! Al pa Jernej! U usakem primeru bo kul, sam pomoje da črni Jerneju ne bojo dal minusov ker vejo,da če on gre grejo tut Don Perignoni in flaše Jackov... Klemen bo dou zihr Jerneju minus, sam Žiga mu bo dou plus... Tko da sam upam da ne gre Klemen na stol!
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ma dej glih bojana je zakon!! jerry al pa žiga...eden izmed njiju mora nujno it ker ful skp držita...sam me zanima kdo bo pol njun zaveznik
pa recimo če gre jerry vn...kdo bo pa pol tok keša prnesu njihovi skupini?? pol ne bo pa nobenih "kolegov" ki bi drage pijače kupoval!!
pa recimo če gre jerry vn...kdo bo pa pol tok keša prnesu njihovi skupini?? pol ne bo pa nobenih "kolegov" ki bi drage pijače kupoval!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov