Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
dost mi je smešno, da je še nedolgo nazaj Špela rekla, da je Žiga fuuul uredu fant in da ji je kot brat (in to dan po tistem, ko je grozil, da bo zaštihtal Petro)... do takrat mi je bla kul, potem pa sem videla da ženska nima razčiščeno po butici in da je njena "emancipiranost" res skrajno kontradiktorna. no, sej zdej pa ma brateca ...
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
MissRap napisal/-a:Da je Špela zanikala,da je bilo "psihič" namenjeno njemu?
ja pa halo, če ve, kakšen "psiho" je v resnici, valda, da bo zagovarjala svojo mamo, kot pa da jo bo direkt zatožla še njemu... razen, če je tebi žiga oh in sploh tak fejst, da bi lastno mamo v drek potisnila! pa ni zdaj važno, kakšna se vam/tebi zdi njena mama; mama je mama.
sicer pa je meni celoten letošnji bar rahlo mimo. in ja, zaenkrat (opa, zaenkrat! ) so mi kul tina, emil in pa gregor. ampak nikoli ne veš, kdaj bo iz koga kakšna psiho side ven vdarla
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ok, jest nisem dobr zaštekala zakaj jo je stran podil... drgač pa svaka mu čast, da ne navali na vsako wannabe lepotico
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
MissRap napisal/-a:Meni pa na tak način kot je bilo je pijanost in 20-letnost delno opravičljiv razlog.
Pa še takrat,ko je grozil je to povedu mirno ne z nekim agresivnim prizvokom.
JUst mislim,da se je on vsem vam že prej zamiril in zdej pač pretiravate.
Opraviču se je tudi.
Upam pa samo,da bo mamo ko pride na razgovor malo spravu v red k ni normalna.
Žali in psihoanalizira vse starše brez razloga.
LP
Se bom jst natreskala ko drvo enkrat pa ti usput mal grozila. Sj ne boš jezna ane (oblubim, da bom fula pijana ).
P.S. Ti jo res mim pihaš
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Pomoje bo Jernej ven letu takoj ko pride na vroči stol. Upam samo da bo to prej, preden bo samo 1 skupina ostala. Jst ful navijam da Tina zmaga al pa Emil. Bojana mi je ful mlačna, mislim nič ni od nje-pasivna. Špela pa itak... Rečt enmu da ti je kot brat po 1 mesecu. Ne vem no, men je to tko mal za lase privlečeno.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
MISS RAP
lubica to kar si ti vidla na tv je bil samo en izseček tistga kar se je dogajalo in ja pop tv je totalno omilil zadevo ker tisti ki mamo kartico smo vidl kako se je psihič žiga dejansko obnašal.veliko bolj nasilno kot je bilo videti.
niso recimo tudi pokazali ko je besno vrgel žimnico ven,potem pa drugo jutro kamermanki razlagal, da je špela sama šla vn iz sobe kar seveda ni res, saj ji je poleg tega da ji je vrgu vn žimnco tud grozil da jo bo ubol, če bo spala v isti sobi z njimmi
špela je cel cajt mirno govorila z njim in čiz nč ga ni podjebavla,on pa je ko je vidu, da jo je stisnu v kot, kot ta praqv agresivc(-še posebi rd se spravla na ženske, kot vsi primitivci brez jajc)še bol deru nanjp in ji še bolj grozil
poleg tega je tisti kamermanki od prej reku ful živčno, ko ga je sprašavala kaj je mel s špelo, da ga boli k za njo in nej ga ne sprašuje več in da baba nima dveh čistih v glav
šele ko mu je bastjan dal karton, se je fantek pokakal in se začel u iber iskreno opravičvt na vse strani oziroma sploh se ni opraviču, ampak je špeli clo reku da se bo opraviču njeni mt da se njej nima kej(čeprou ji je grozil, jo vrgu iz sobe,zmerju,šinfu...)da je to med njim in njeno mt
tko da mislm da ti je zdej jasno da tvojmu hanibaniju še zdaleč ni žou za tist kar je naredu, ampak se je pač moru opravičt, ker je dobu karton in ker je blo zlo odmevno kar je nardil, verjetno so ga tud popovci opozoril da bi se lah opraviču
drgač pa, ti kr izvoli, pa bod s takim tipom, ene ženske se mamo kr rade, pa vemo da nas more tip po rokah nost, ne pa da se nam mal nasmejčka, pa mu oprostimo vse.od batin do groženj
kar mislm da se bo teb tud zgodilo, ker si definitivno totalno naivna in nimaš pojma kaj govoriš.če bi te slišala kaka pretepena ženska bi te še sama na gobec ruknla
lubica to kar si ti vidla na tv je bil samo en izseček tistga kar se je dogajalo in ja pop tv je totalno omilil zadevo ker tisti ki mamo kartico smo vidl kako se je psihič žiga dejansko obnašal.veliko bolj nasilno kot je bilo videti.
niso recimo tudi pokazali ko je besno vrgel žimnico ven,potem pa drugo jutro kamermanki razlagal, da je špela sama šla vn iz sobe kar seveda ni res, saj ji je poleg tega da ji je vrgu vn žimnco tud grozil da jo bo ubol, če bo spala v isti sobi z njimmi
špela je cel cajt mirno govorila z njim in čiz nč ga ni podjebavla,on pa je ko je vidu, da jo je stisnu v kot, kot ta praqv agresivc(-še posebi rd se spravla na ženske, kot vsi primitivci brez jajc)še bol deru nanjp in ji še bolj grozil
poleg tega je tisti kamermanki od prej reku ful živčno, ko ga je sprašavala kaj je mel s špelo, da ga boli k za njo in nej ga ne sprašuje več in da baba nima dveh čistih v glav
šele ko mu je bastjan dal karton, se je fantek pokakal in se začel u iber iskreno opravičvt na vse strani oziroma sploh se ni opraviču, ampak je špeli clo reku da se bo opraviču njeni mt da se njej nima kej(čeprou ji je grozil, jo vrgu iz sobe,zmerju,šinfu...)da je to med njim in njeno mt
tko da mislm da ti je zdej jasno da tvojmu hanibaniju še zdaleč ni žou za tist kar je naredu, ampak se je pač moru opravičt, ker je dobu karton in ker je blo zlo odmevno kar je nardil, verjetno so ga tud popovci opozoril da bi se lah opraviču
drgač pa, ti kr izvoli, pa bod s takim tipom, ene ženske se mamo kr rade, pa vemo da nas more tip po rokah nost, ne pa da se nam mal nasmejčka, pa mu oprostimo vse.od batin do groženj
kar mislm da se bo teb tud zgodilo, ker si definitivno totalno naivna in nimaš pojma kaj govoriš.če bi te slišala kaka pretepena ženska bi te še sama na gobec ruknla
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Men je ta bar iz dneva v dan bolj butast... Ziga bi pa mogo 1x vredu dobit po toti svoji pametni buci, da bi priso malo k sebi...
Tud jernej je en bedak, mi je bil na zacetku vsec, zdaj pa niti malo.. Najbolj primerni za zmago se mi zdijo Emil, Klemen in Tina ki majo poslihtano vsaj malo v glavi.
Tud jernej je en bedak, mi je bil na zacetku vsec, zdaj pa niti malo.. Najbolj primerni za zmago se mi zdijo Emil, Klemen in Tina ki majo poslihtano vsaj malo v glavi.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
lubenica popolnoma se strinjam s tabo. Kva pa ta mali prepotentnež misli za vraga da je. Že pri Petri bi ga mogli ven ruknt. Sploh pa ne vem zakaj mora Špela poslušat Žigata, to se nje niti ne tiče.
Men so une najbolj smešne: "dej mi telefon" Kao bo takoj zdele dal mat ubit, hahaha dečko bo treba še dozoret, sicer ne vem kako to da mu je že glasek mutiral, v glavi je pa še razvajen froc.
Men so une najbolj smešne: "dej mi telefon" Kao bo takoj zdele dal mat ubit, hahaha dečko bo treba še dozoret, sicer ne vem kako to da mu je že glasek mutiral, v glavi je pa še razvajen froc.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov