Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Kaj so s Klemenovimi lasmi nardil? .. Čupca bla boljš, čeprov ni bla kul čupca, sam je vseen boljš zgledal. Ojoj.
Drgač pa kar se Žigata tiče, je čist kriza .. Že pr Petri je pretiraval, sej lah vse iskreno poveš, sam ne na tak način, no. Če bi mogla jaz izločat, bi šel Žiga ven 100%.
Sicer pa res, da je mami od Špele bla mal preveč glasna.
Aja, pa svaka čast Klemnu za maraton. Pa Gregi za polovičko.
Drgač pa kar se Žigata tiče, je čist kriza .. Že pr Petri je pretiraval, sej lah vse iskreno poveš, sam ne na tak način, no. Če bi mogla jaz izločat, bi šel Žiga ven 100%.
Sicer pa res, da je mami od Špele bla mal preveč glasna.
Aja, pa svaka čast Klemnu za maraton. Pa Gregi za polovičko.
Zadnjič spremenil miikena, dne 30. Okt. 2006 22:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
sofia83 napisal/-a:Ja jst sm zdej tale konflikt vidla na oddaji in moram rečt.
tud jaz ... in mi je bil prav beden in smešen... kot da je star 3,5 let.
A bo do vsake osebe bil tako bedno agresiven, zato ker ima pač oseba do njega takšno mnenje, kot ga pač ima?
uuu kako odraslo.
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
MissRap napisal/-a:Nč ga ne tko predano zagovarjam,so mi vaši razlogi proti njemu bolj bogi,če izvzamemo grožnje,pa za te se je opravičil in mu verjamem,da mu je žal ker se je prenaglil.
joj (pa brez zamere) ampak tako mnenje mi je podobno tistim ženskam,ki so non stop tepene s strani fantov/možev: 'Ja saj drugače je vredu in mu je zelo žal, ker ne more kontrolirat svoje jeze... in sigurno sem sama kriva, da imam modro oko, zlomljno rebro in počeno ključnico.'
-
puma - Cosmopolitanka
sofia83 napisal/-a:Puma, sej nikakor ne podpiram in opravičujem njegove reakcije oz. njega na splošno (k dečko je res polom). Sem pa zgrožena nad Špelino mamo, kako se sploh UPA komentirat druge udeležence Bara. Ni čudn, da je Špela takšna, kot je.
glede na to, da je tale tip, že eni punci prej grozil, me čudi da je le špelina mama komenitrala to zadevo.
ker če bi jaz bila mama in da nek kreten grozi mojemu otroku, bi zdavnaj posredovala ... kot pa le opazovala na tv-ju.
tako da res ne vem čigav starš ni normalen: tisti,ki opazi, da ima en v baru konkretne težave z agresijo al tisti, ki po tv-ju opazuje tipa, ki grozi njeni hčeri?
-
puma - Cosmopolitanka
*purple bitch* napisal/-a:men na barovi strani sploh ne dela od gregorja posnetek a ga lahko kdo tlele nalima..
imam eno vprašanje: a npr blogi od barovcev so javni al zasebni v smislu ali vsi imajo en blog ali ima vsak svojega?
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
MissRap napisal/-a:Kdor je gledu bar je vidu,da je kr metu vn in ni nč resno mislu in še pijan ku šimja je biu.
Žiga in Jerko sta carja.
LP
a dej dej, a alkohol pa opravičuje javne grožnje oz. grožnje nasploh??? ne bi rekla... pa kk ga lh še vedno zagovarjaš no... ok, sj špela tud ni ne vem kok v redu, sam je pa žiga v primerjavi z njo res psiho... pa dj no, ne morš ga zagovarjat tkole no... pa govor kar hočeš, tole je zagovarjanje... in ja, kar človk pove, kadar je pjan, je resnica... ne zatiskej si oči pred resnico...
je pa zadn cajt, da je dobu rumen karton... mogu bi ga že zarad groženj petri... ampak ne, takrt to očitno ni bla grožnja... ne vem, kaj telim popovcem ni jasn... iz dneva v dan spreminjajo pravila
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
blogi so seveda javni-za tiste ki imajo bar kartico..piše pa vsak svoj blog...sej če želiš od koga posebej prebrat, ti lahko skopiram sem ali pa na zs....
zdej bi pa prosila koga, ki ima posnetek kje shranjen ali pa v glavi kdaj je to bilo, tisto z aneto salihovič ko jo je žiga al kdo že odjebal...
zdej bi pa prosila koga, ki ima posnetek kje shranjen ali pa v glavi kdaj je to bilo, tisto z aneto salihovič ko jo je žiga al kdo že odjebal...
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
puma napisal/-a:sofia83 napisal/-a:Puma, sej nikakor ne podpiram in opravičujem njegove reakcije oz. njega na splošno (k dečko je res polom). Sem pa zgrožena nad Špelino mamo, kako se sploh UPA komentirat druge udeležence Bara. Ni čudn, da je Špela takšna, kot je.
glede na to, da je tale tip, že eni punci prej grozil, me čudi da je le špelina mama komenitrala to zadevo.
ker če bi jaz bila mama in da nek kreten grozi mojemu otroku, bi zdavnaj posredovala ... kot pa le opazovala na tv-ju.
tako da res ne vem čigav starš ni normalen: tisti,ki opazi, da ima en v baru konkretne težave z agresijo al tisti, ki po tv-ju opazuje tipa, ki grozi njeni hčeri?
Ja ma od Špeline mama mu je rekla psiho pred tako imenovanimi "grožnjami".
In kar se tiče nasilja ga sploh ni blo.
Mislim itak,da tip popizdi še posebno ker se Špela dela naumno,kot da se to ni zgodilo pa še pijan je biu.
Sej dns k se je streznu se je pa opravičil za grožnje,vendar hoče še zmeram razčistiti.
Boga mama od Žigca se je prou tresla,ko je slišala,da so njenga otroka tko kletvali.Besede lahko prizadenejo hujše kot udarec in to se je zgodilo pri mammi od Žigca.
Mislim,da je krivec tukej Špela,k zmeram nrdi iz muhe slona in seveda je tu še mama k je neolikana do amena k vse še poslabša.
LP
p.s.:Nasilja ne podpiram v nobenem primeru tako,da nisem kot pretepene in zlorabljene ženske.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jagodka85 napisal/-a:MissRap napisal/-a:Kdor je gledu bar je vidu,da je kr metu vn in ni nč resno mislu in še pijan ku šimja je biu.
Žiga in Jerko sta carja.
LP
a dej dej, a alkohol pa opravičuje javne grožnje oz. grožnje nasploh??? ne bi rekla... pa kk ga lh še vedno zagovarjaš no... ok, sj špela tud ni ne vem kok v redu, sam je pa žiga v primerjavi z njo res psiho... pa dj no, ne morš ga zagovarjat tkole no... pa govor kar hočeš, tole je zagovarjanje... in ja, kar človk pove, kadar je pjan, je resnica... ne zatiskej si oči pred resnico...
je pa zadn cajt, da je dobu rumen karton... mogu bi ga že zarad groženj petri... ampak ne, takrt to očitno ni bla grožnja... ne vem, kaj telim popovcem ni jasn... iz dneva v dan spreminjajo pravila
očitno ji je žiga anmenil debel nasmešek do ušes
in ne, alkohol ne opravičuje groženj, sploh pa teh ne ko je njeni matki grozil...a potem tud če jst pijana nekoga ubijem, mi bo za oprostit al kako??!!
če bi la jst špela bi mu tko lepo neki v glavo vrgla da se model še en tedn nebi pobral s parketa proklet froc en...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov