Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Men je tale Bar vsak dan bol bedn. Mislm skos kr ena glupa pravila pa spremembe pa kr neki ...
Da o folku sploh ne govorim ... Jernej, Žiga in Špela so mi itak fukneni do konca ... Jernej s svojimi taktikami, Žiga k je itak psiho, da konc in Špela s svojim pametovanjem in kr z enim čudnim atitudom ... Njena mat pa tut ni čist lih gladka, vsaj po tistem posnetku sodeč ...
Emil se mi je pa tut mal zasrou ... zdej se bo še on začeu prostituerat al kva ... A niso bli že uni trije zadost ... jao ej K da ne morjo zdržat 2 mesca brez seksa, ne vem kaj bi pol jst lahko rekla ej ... mislm en bl fuknen k ta drug ...
Da o folku sploh ne govorim ... Jernej, Žiga in Špela so mi itak fukneni do konca ... Jernej s svojimi taktikami, Žiga k je itak psiho, da konc in Špela s svojim pametovanjem in kr z enim čudnim atitudom ... Njena mat pa tut ni čist lih gladka, vsaj po tistem posnetku sodeč ...
Emil se mi je pa tut mal zasrou ... zdej se bo še on začeu prostituerat al kva ... A niso bli že uni trije zadost ... jao ej K da ne morjo zdržat 2 mesca brez seksa, ne vem kaj bi pol jst lahko rekla ej ... mislm en bl fuknen k ta drug ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
tiasha napisal/-a:Men je tale Bar vsak dan bol bedn. Mislm skos kr ena glupa pravila pa spremembe pa kr neki ...
u bistvu so komi dobr mesc not
s tem da jih je že po enm tednu ˝kao˝začel ful metat...
ah dej nehi to je en macho bull shit
tale žiga je totaln psihič..ne morš verjet in pol mu špela reče kao da se o ona pogovorila s svojo mat...helou baba?pa kva se maš ti njemu za opravičevat..haloo??on teb grozi da te bo ubou pa tvojo mt ti pa vsa presrana tm...ma kva bi mu jst vse povedala, škod a da nism jst tm bi se žigec mal polulu u hlačke
pa ta bojana mi gre tud počas na k***c...skoz neki nakalda pa kr neki brez povezave...pl pa še žigatu govori da ga ma rada pa ne vem kva
grega se mi je tud zasrou kr je reku žigatu da ga najbl spoštuje kr kao vse pove kar misl...a pred parimi dnevi a je prou veselo đinfu s tino
ma to je ena grupa hinavcev, kar me ne čudi glede na to da so dvojči pa vodnarji akterji vsega
čeprou emil mi je pa še zmer simpatičen
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
a bi mi lahko kdo please povedu, kaj je blo s špelo in njeno mami? nikjer ne najdem o tem.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:a bi mi lahko kdo please povedu, kaj je blo s špelo in njeno mami? nikjer ne najdem o tem.
Špelina mama je bla v Baru ko je Špela delala pa sta se malo pogovarjali, pa je rekla mama da kao od staršev sam ona upa prit v Bar, ker je ostale preveč sram, pa kako se vsi obnašajo, pa zdi se mi da je omenla da je Žiga en psihič. Nekaj v tem smislu.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Pa sej men se zdi da je šla mal predaleč, govorit o drugih starših kaj si oni mislijo. Ne glede na to al je to res ali ne, si ne bi smela privoščit tega govorit. Žiga je pa itak bogi, ko ga vsaka stvar do konca fukne iz tira. Jst ne vem kako tak folk funkcionira v normalnem življenju, a se kr na vse derejo pa lajajo?
Žiga v soboto ven!!!!
Žiga v soboto ven!!!!
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
jz pa nevem, kaj je z uno pičko, da je vsakič z drugmu. V soboto je bla z Jernejem v četrtek z Žigom
Res nevem, kaj ji je, a ji je res lajf. Pomoje si črtice nabira s kom iz bara je bla
Res nevem, kaj ji je, a ji je res lajf. Pomoje si črtice nabira s kom iz bara je bla
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
MissRap napisal/-a:Ma vi ste to kr tko govorili,njena mama pa je to povedla po tv.
Zgleda,da ga nimajo vsi za psihota,če pa je dubu 21.000 glasov.
Grow up.
LP
Seveda, da je dobil toliko glasov, če je bla pa Petra na drugi strani. Vsi so za njega glasovali samo, da bi šla ona vn-ne pa ker je on fajn.
In glede na njegovo popularnost sedaj, očitno ga le imajo za psihopata. Dokaj žalostno, da človek, ki se ima za odraslega ne more kontrolirat svoje jeze in agresije.
Ok, njena mama je to povedala po TV. Sej on je tudi grozil Petri, da jo bo ubil po TV-ju. Pa ne-ona mu ni nč nrdila. Zdej me pa res že zanima, zakaj ga tako predano podpiraš?
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Nč ga ne tko predano zagovarjam,so mi vaši razlogi proti njemu bolj bogi,če izvzamemo grožnje,pa za te se je opravičil in mu verjamem,da mu je žal ker se je prenaglil.
Mi pa težijo razlogi,da je kao vzvišen in ne vem kaj.
Poglejte špelo ku zmeram zamuja in noben ne opozarja kako je ona egoistična in kako je mogoče Žiga celo mel razlog za se kregat(NE PA ZA GROŽNJE).KOt sm že rekla 20-letnik pijan,pač mu je uteklo.
Branla pa bi vsakega za katerega bi se mi zdelo krivično,da ga obrekujete po nepotrebnem.
LP
Mi pa težijo razlogi,da je kao vzvišen in ne vem kaj.
Poglejte špelo ku zmeram zamuja in noben ne opozarja kako je ona egoistična in kako je mogoče Žiga celo mel razlog za se kregat(NE PA ZA GROŽNJE).KOt sm že rekla 20-letnik pijan,pač mu je uteklo.
Branla pa bi vsakega za katerega bi se mi zdelo krivično,da ga obrekujete po nepotrebnem.
LP
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Sam ta Žiga pa res... sej ne veš če bi se smeju al joku. Men je bil na začetku še celo luštn, sam pol ko sm vidla kak je... bruham Prav ne morm verjet da lahk obstaja en tak primitivc, pa da si upa celo pred celo Slovenijo pokazat kak podn od človeka je... Js upam da zmaga Klemen ker je še najbolj normaln, Žiga pa nej čimprej leti ven ker ga prav ne morm več gledat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov