Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men gredo tudi ta vprašanja na foro:"Kako lahko to gledate" na živce.
Pač nekateri gledajo venezuelske, mehiške ipd nanizanke, pa se ne butam z glavo ob zid ( niti metaforično )...če jim je všeč, glejte, meni pač ni. Tako da ne razumem "ogročenja". Pač gledamo
Drugače mi pa ni prav, da je šel Gašper ven.
Jaz bi si želela, da si po hitrem postopku znebijo Jerryja in Gregorja.
Jerry mi je totalno antipatičen tip.
Bojana...komaj opazim, da je sploh tam. Kar je zame +.
Žiga...ta naj gre tudi čimprej byebye
Špela...mi je všeč...
Se mi pa po eni strani zdijo butci, uni k tako govorijo proti njej, pišejo listke itd A se niso od prejšnega Bara nič naučili, kako je, če se to dela? Ali butci dejansko mislijo, da bo isto s publiko, ko bo Špela na stolu kot takrat, ko je bila Petra?
Klemen mi je bil vedno OK, ampak se mi je s tistimi listki popolnoma zasral. Od 29 letnika bi pričakovala malce bolj odrasel odnos...
Btw, kako je bilo s Klemnom dans na maratonu?
Emil & Tina....upam, da eden od njiju zmaga. Emil se mi zdi zelo v redu..pustimo tisto pivsko nedeljo Tina pa tudi skulirana punca
Pač nekateri gledajo venezuelske, mehiške ipd nanizanke, pa se ne butam z glavo ob zid ( niti metaforično )...če jim je všeč, glejte, meni pač ni. Tako da ne razumem "ogročenja". Pač gledamo
Drugače mi pa ni prav, da je šel Gašper ven.
Jaz bi si želela, da si po hitrem postopku znebijo Jerryja in Gregorja.
Jerry mi je totalno antipatičen tip.
Bojana...komaj opazim, da je sploh tam. Kar je zame +.
Žiga...ta naj gre tudi čimprej byebye
Špela...mi je všeč...
Se mi pa po eni strani zdijo butci, uni k tako govorijo proti njej, pišejo listke itd A se niso od prejšnega Bara nič naučili, kako je, če se to dela? Ali butci dejansko mislijo, da bo isto s publiko, ko bo Špela na stolu kot takrat, ko je bila Petra?
Klemen mi je bil vedno OK, ampak se mi je s tistimi listki popolnoma zasral. Od 29 letnika bi pričakovala malce bolj odrasel odnos...
Btw, kako je bilo s Klemnom dans na maratonu?
Emil & Tina....upam, da eden od njiju zmaga. Emil se mi zdi zelo v redu..pustimo tisto pivsko nedeljo Tina pa tudi skulirana punca
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
heh, me zabava računalnik.. prevečkrat poslalo komentar še komu od vas ne gre na plačniške strani? vn me vrglo in sploh ne sprejme kode in nič se opravičujem za toliko komentarjev, samo je 3x enega in istega poslalo, tko da jih zdaj preurejat... lp vsem
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
Jee Ziga je dubu rumen karton upam da bo naredu se kako neumno da bo letu vn cimprej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov