Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Tiavanna napisal/-a:Kak babyface je zdej Klemen k so ga ostrigli.
Kaj je pa blo včeraj s tistim izkupičkom celega tedna, ki naj bi ga dobil samo eden?
Ažbe je moral odločit komu bo pripadel dobiček od celega tedna in izbral je Gašperja.
Meni pa sploh niso simpatični več tile naši barovci...samo Bojana mi je še kolkotolko in upam da zmaga.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
***Ally*** napisal/-a:Tiavanna napisal/-a:Kak babyface je zdej Klemen k so ga ostrigli.
Kaj je pa blo včeraj s tistim izkupičkom celega tedna, ki naj bi ga dobil samo eden?
Ažbe je moral odločit komu bo pripadel dobiček od celega tedna in izbral je Gašperja.
Meni pa sploh niso simpatični več tile naši barovci...samo Bojana mi je še kolkotolko in upam da zmaga.
Sam Bojana je malo retoricno omejena. Nobene misli ne zna do povedat. Kr neke mjavka. Drgac pa je najbrz fajn punca.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
mah kje.. davk so že stran uzel pa use to... Sej so mel v povprečju več k miljon pa pol na noč... Sam v 1 tednu 650.000 je dobr dnar! Je črni neb tok stvari na odpis dajal bi bil znesek precej večji.
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Neeee mojga Gašperja no
On je the best. Prijazen, z vsemi se fajn razume, vklopi se v družbo, delaven, ni nasilen ko je pjan, ne kadi, kolker vem je mel v baru samo eno punco-Majo, po obnašanju mi je ful v redu, vizualno pa tud. Kr ne morm razumet da ga eni ne marajo
Sej je Tina tud super. Ni fer da sta se na istem stolu znašla 2 taka kul človeka. Pri črnih pa bi 3/4 skupine lahk takoj ven pometala (Špela!!, Žiga...). Kok je to nepošteno, vedn nadstrada tisti, ki si tega ne zasluži.
Pa še uzuni sem bla in nism mogla za Gašperja glasovat, mam zdej kr mal slabo vest.
On je the best. Prijazen, z vsemi se fajn razume, vklopi se v družbo, delaven, ni nasilen ko je pjan, ne kadi, kolker vem je mel v baru samo eno punco-Majo, po obnašanju mi je ful v redu, vizualno pa tud. Kr ne morm razumet da ga eni ne marajo
Sej je Tina tud super. Ni fer da sta se na istem stolu znašla 2 taka kul človeka. Pri črnih pa bi 3/4 skupine lahk takoj ven pometala (Špela!!, Žiga...). Kok je to nepošteno, vedn nadstrada tisti, ki si tega ne zasluži.
Pa še uzuni sem bla in nism mogla za Gašperja glasovat, mam zdej kr mal slabo vest.
...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst mislm, da ma danes od tega denarja še točno 0,00 tolarja! Včeri v Globalu namreč ... smo vsi pil na njegov račun, tko da ... Go Gašper ... hahah
Skratka ja izpadli Barovci oz. Barovke + Gašper so bli v Globalu in mislm, da so zapil vse od A do Ž oz. tale Gašperjev zaslužek ... babnce so ble kr rahlo zamorjene, ker je Gašper častil vse punce v Globalu in jih vabu v svojo družbo in ... Skratka blo je zabavno in zanimivo ...
Skratka ja izpadli Barovci oz. Barovke + Gašper so bli v Globalu in mislm, da so zapil vse od A do Ž oz. tale Gašperjev zaslužek ... babnce so ble kr rahlo zamorjene, ker je Gašper častil vse punce v Globalu in jih vabu v svojo družbo in ... Skratka blo je zabavno in zanimivo ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov