Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
QIQI napisal/-a:To je ta slika:
http://www.24ur.com/furniture/images/bar2/face_xmale5-i.gif
(če slučajno ne bo delala, jo najdete na tem linku, sem jo prenesel, če bi popovci slučajno spregledali napako)
http://img211.imageshack.us/img211/7057/facexmale5iec2.gif
he he , ja pol pa prie se ena punca ko bo svinjak pucala
Tina - jaz sem glasovala zanjo ceprav niam nic proti Gasperju...ven bi mogla it kera druga faca...
I love SISLEY& RW
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men sta bla oba dobra tko, da mi izid v noben primeru nebi bil všeč. Sm pa tut jest zdej že skor 100%, da pride kšn nov barovc. Bastjan bo sigurno še kak karton potalal in glede na to, da majo že skor vsi po enega bo pač en letel (mal zrežirano, ampak ok).
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Lastovica napisal/-a:Jaz pa nikol ne glasujem Ker na POP TV-ju so sami oderuhi. 200 tolarjev za en glas. Ko jih jeb*. Pa ce grejo vsi ven iz Bara.
ja sej jaz se tui nisem, ampak zdaj me je kr potegnlo not ...cakam, kdaj mi bojo sporocili, da sem dobla 200k pa nikakor noce telefon zvonit
I love SISLEY& RW
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Lastovica napisal/-a:Jaz pa nikol ne glasujem Ker na POP TV-ju so sami oderuhi. 200 tolarjev za en glas. Ko jih jeb*. Pa ce grejo vsi ven iz Bara.
Enako. Phh, pa kaj še. Drugač mi je čist vseen, oba sta mi bla kul in bi raj vidla, da bi cela črna skupina vn letela kokr onadva, sam kaj čmo a ne.
Kok mi je pa Špela antipatična s tistim njenim nadutim in vsevednim izrazom jao Trenutno mi je še najbol kul Gregor. Pa Emil in Tina. Ne vem kaj vidte na Klemnu men je človek tok pasiven, prov jeb* se mu za vse, že tisto njegovo počasno govorjenje je obup od obupa. No, vsaj postrigu se je, mu ful bolj paše pomojm. O Žigatu pa Jerneju pa raj ne bi. Blah.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men je pa Klemen faca... tak res pošten poba je pa res, da mi je šel na začetku na živce sam me je skozi teh 5 tednov prov lepo presenetu. Aja pa hvala bogu, da so ga ostrigl
p.s. hehe, zanč so že Tamaro k je bla res grozna z uno čupo zdej pa še Klemena --> zgleda pop tv-jevce tut živčne dela)
p.s. hehe, zanč so že Tamaro k je bla res grozna z uno čupo zdej pa še Klemena --> zgleda pop tv-jevce tut živčne dela)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Js ne grem več v Bar.
Navijala sem za Gašperja, ker je bil res prijazen zmeraj, ko smo bili tam. Tako da zdaj protestiram. Mojih tolarčkov ne bojo več vidli. Hehe.
Navijala sem za Gašperja, ker je bil res prijazen zmeraj, ko smo bili tam. Tako da zdaj protestiram. Mojih tolarčkov ne bojo več vidli. Hehe.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
sem vesela, da je tina ostala., čeprov mi je bil tut gašper zakon. sam je treba ohranjat eno uravnoteženo razmerje med tipi in ženskami. drugač se pa strinjam s tem, da morta žiga in jerry čim prej vn. predvsem žiga. tut o njegovi spolni usmerjenosti bi se še dal razpravljat, ker mi je zeloooo sumljiv...
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Glede na to da je Tina izločla Gašperja pol ma kr dobre možnosti tud za zmago. Saj je skoraj vse čas Gašper imel največjo priljubljenost.
A zdej bodo spet morali enega člana odstopit- v tem primeru skupina črnih. Ker je vodja Špela bo verjetno ona določila koga dati v drugo skupino.
Jaz bi dal Jerneja, da bi pol v drugi skupini največ minusov pokasiral.
A zdej bodo spet morali enega člana odstopit- v tem primeru skupina črnih. Ker je vodja Špela bo verjetno ona določila koga dati v drugo skupino.
Jaz bi dal Jerneja, da bi pol v drugi skupini največ minusov pokasiral.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Jst sem pa tko vesela za Tino. Ta Gašper je itak bil čudn, čeprav je kao "luškan". No men ni bil, se mi je skos zdel, da ma premalo glavo za svoje telo in vedno ko sem ga vidla se mi je zdel da vidim sam to. Najbolj škoda bi mi blo Grega, ker mi je totalna faca in se mu vedno lahko nasmejim. Škoda da nima take močne priljubljenosti in nima šans za zmago.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
torej: Špela mi je k en puščavnik , Bojanca je k megla, Žiga me spominja na pokojnega skakača, o Jerneju pa tut ne bi izgublala besed
ostali so še v redu
sm pa ful vesela, da je Tina not ostala, k mi edina deluje kot normalno bitje.
zdej pa prosm, Špelco, Žigata al pa Jerneja čimprej na stol
ostali so še v redu
sm pa ful vesela, da je Tina not ostala, k mi edina deluje kot normalno bitje.
zdej pa prosm, Špelco, Žigata al pa Jerneja čimprej na stol
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov