Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
BuCHa napisal/-a:ja, spela je tko "nastavlena" kokr je blo "nastavljenih" useh ostalih 12. 13 razlicnih ljudi, 13 razlicnih osebnosti ane... sj ni tok tezko za dojet to
Ja tko k si ti napisala se SPLOH ne da razumet kwa hočš povedat!
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
choco.cat napisal/-a:te kuverte so ble omenjene prvo soboto.amital napisal/-a:MiLLy napisal/-a:Pa kdaj so omenjali te kuverte??? Gledam Bar že cel tale teden, pa se sploh ne spomnim nobenih kuvert?
enako
Aja, hvala. Ob sobotah pa res ne gledam ker mi je čist brezveze, ker samo ponavljajo.
...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Kok se Špelina mami učeri prostaško izražala: 'pizde', 'pedri'....
Pa kr neki je zmerjala ostale mame od barovcev, ki se ''kao'' sramujejo svojih otrok Da ne govorim o tistih izjavah: ''dete moje'', LOL.
Zgleda, da je mama veliki, Špela mali psihič.
Pa kr neki je zmerjala ostale mame od barovcev, ki se ''kao'' sramujejo svojih otrok Da ne govorim o tistih izjavah: ''dete moje'', LOL.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
aNGEL napisal/-a:Tista mat od Špele je glih tok ruknena k njen otrok mislm res, zdj vem od kje ji vsa ta lastnost - čudaška! Upam da folk letos res ne bo padu na to foro kot lani, ker tak folk je men za kozlat.
Tina ma zlo visoko priljubljenost zadnje dni in me res zanima, če bo to dovolj da pride čez! Mi je pa všeč graf pr Špeli ki strmo upada
no vidš, saj neki ti/nam je všeč pr špeli
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
amital napisal/-a:zakaj se na njihovi strani majina pa tamarina barvna slika pokaže, če se gre z miško čez? petrina pa katjina pa ne...
Sej je povsod barvno, če greš z miško čez?
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Zj sem nekje slišala, da se je Tamara tko obnašala v baru zato, ker jo je tip en mesec preden je šla v bar pustu in mu je ona rekla, da je lahko v baru z vsakmu k ona hoče. In mu je hola to dokazat
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
ja to je baje njen tipson na blog napisu..sm brala
drgač pa špela bi po moje bla čist kul ženska, kr ma vse potenciale, če je ne bi ta njena mat, kot sm že takoj na začetku bara rekla, kr se prou vid, tok prvezala nase...po moje jo je ona uničla
pa bogi vsak špelin tip al pa mož..kako taščo bo meu
drgač pa špela bi po moje bla čist kul ženska, kr ma vse potenciale, če je ne bi ta njena mat, kot sm že takoj na začetku bara rekla, kr se prou vid, tok prvezala nase...po moje jo je ona uničla
pa bogi vsak špelin tip al pa mož..kako taščo bo meu
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Frenkie napisal/-a:Kok se Špelina mami učeri prostaško izražala: 'pizde', 'pedri'....
Točn tko. To zgleda res drži, da jabolko ne pade daleš od dreves
Zato pa noben ne mara Špele, ker se obnaša čudaško in je cela čudna!! Če bi se imel kdo za sramovat svojega otroka je to ona. Sm gledala, k so šli z ažbetom na sestank, je celo pot do tja in nazaj tm zadi sama hodila kot ena čudakinja Pomoje hoče špliat, da bo izpadla tko kot un k je lansk let zmagu v baru (se ne spomnem imena)
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
jagodka85 napisal/-a:andrej je bil
In še vedno je
ko mi je šu pa on na živce, Špelca mi ej pa čiz fajna, ker Anderj se je delov neki pridnega, ona pa taka v resnici je, kar pa se mi ne zdi nič slabo. Pač vsak ma svoj karakter, kako pa bi blo, če bi bli vsi kot Žiga in Jernej
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov