Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
*purple bitch* napisal/-a:*pupika* napisal/-a:Če se ti je v BARu 3x al pa 4x nasmejal, to še ne spremeni mojega mnenja!
nsmeje se itak vsaki ker vsaka je potencialna kandidatka, da bo potem ko prleze iz bara, pristala pod njim
Ma kej misliš,da mam 15 let,da če se mi tip nasmeje kr spremenim mnenje?
Ja ti pa k se tipu nasmeješ se pa zato,ker...?Ne lih kr češ prstat pod njim,ampak ni daleč od tega.
Mislim halo,kolko ste stare,da še niste ugotovile,da vsak tip,ko vidi doro šjoro pomisl na sex,še posebej 17-27letniki.Ni Žiga edini,so vsi taki,pupe pa ne dosti odstopamo od tega,tudi če zanikate.
LP
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
hehe, kaj se tolk jeziš
sej ni noben zate reku nč...govorila sem o tem, da pač privablja naivne punce v svoj objem in k glasovanju...
dej poglej kaj vse počne...kolk žensk je šlo že čez njegova usta odkar je v baru...in saka od teh žensk misli, da jo nevem ima rad in da bo z njo ipd..in vse naivne in vse pričakujejo in se mu ponujajo in blablabla...on pa to fajn iskorišča...
nevem na kakšen drug način pa bi lahko ugotovila, da je faca...ker on pa res ni faca, ne nič od dobrega...
lej, če tebi pač ugajajo taki ljudje prav...ampak potem ne govori naj se zamislimo tisti, ki nam je klemen uredu in drugi normalni, če navijaš za žigata...sori, ampak takega otročaa in mentalno nerazvitega osebka, kot je žiga, v celi vesoljni sloveniji še nisem zasledila...in upam, d aje tud on zadnji....
sej ni noben zate reku nč...govorila sem o tem, da pač privablja naivne punce v svoj objem in k glasovanju...
dej poglej kaj vse počne...kolk žensk je šlo že čez njegova usta odkar je v baru...in saka od teh žensk misli, da jo nevem ima rad in da bo z njo ipd..in vse naivne in vse pričakujejo in se mu ponujajo in blablabla...on pa to fajn iskorišča...
nevem na kakšen drug način pa bi lahko ugotovila, da je faca...ker on pa res ni faca, ne nič od dobrega...
lej, če tebi pač ugajajo taki ljudje prav...ampak potem ne govori naj se zamislimo tisti, ki nam je klemen uredu in drugi normalni, če navijaš za žigata...sori, ampak takega otročaa in mentalno nerazvitega osebka, kot je žiga, v celi vesoljni sloveniji še nisem zasledila...in upam, d aje tud on zadnji....
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
*purple bitch* napisal/-a:npr....poglejmo petrin primer...
ok, sej je bla zoprna...ampak ona je jokala zarad nekoga zunanjega..ni vedla kaj bi sama s sabo..bed ji je blo, ker je vedla da je zajebala...on jo je pa dve ure tko zmerju, da me je še zdej groza ko vidim tist posnetek...ni grde besede, ki bi letela na njo...pa čist nč mu ni nardila...to je otroško/neodraslo/bedasto/karkoli že, kar je takrat naredu...
potem zanč ko so se neki kregal (mislm da klemen pa đeri) mu je nekdo reku, da nikol ne pospravla in nč ne nardi (žiga), pa je mudel reku ja in ne nardim, pa kaj, kaj te boli k***c...a je to odnos...ostali delajo ko budale, on pa ni še za metlo prjel pa enkrat na konc popucu lokala...pol pa še take diotske ven meče...
pol je mel še ene bedaste stavke, ko sta od gregorja matka in fotr pršla...
in še miljon reči....kukr spremljam bar, se mi še noben ni tolk zameru kot on, ker je res budala..
Komentar na prvi dogodek: Ja živi,delaj in prenašaj ti človeka ku je Petra.
Mislim,jst vem da bi jo tko nahrula,da bi kr shujšala še za ene 2 kg.
Kar se pa tiče,da jo je on hrulu je blo pa to,da je Petra neki rekla svojmu "tipu",da se je ta tip znajdu v baru in ga teu stučt.
Komentar na drugi dogodek: Lej Jerry in Žiga sta mogla non stop poslušat neke opazke čez njiju in itak da jima je prekipelo.
Oni majo v baru pomagače,ki jim pomagajo kelnarit in pospravljat,ko oni služijo za skupine.
Provzaprou kej pa Gregorja in Emila briga,če onadva ne pospravljata,sej nista v njujini skupini.
Al morta Emil in Gregor pucat zaradi tega šank od Črnih?Not.
Kar se pa tiče pospravljanja miz jih je v sredo največ pospravu Žiga,kar sm vidla na lastne oči.
LP
-
*purple* - Cosmopsiho
na nobenem posnetjku nisem zasledila, da je od petre tip pršu v bar in hotu stepst žigata...sicer pa kakorkoli, tak odnos ni za nikamor...vsako stvar se da normalno rešit, ne pa na tak način kot je reševal on...
za pucanje pa sploh ni važno..bar more bit pač popucan...in če ni, jih slišijo..in nevem zakaj bi mogli drugi delat, onadva pa bi zabušavala....
in še dost stvari je blo s katerimi se mi je žiga zagravžu...
za pucanje pa sploh ni važno..bar more bit pač popucan...in če ni, jih slišijo..in nevem zakaj bi mogli drugi delat, onadva pa bi zabušavala....
in še dost stvari je blo s katerimi se mi je žiga zagravžu...
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ok kaj hudica je to z neko prošnjo za roko?
-
Mea - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2005
*purple bitch* napisal/-a:dej poglej kaj vse počne...kolk žensk je šlo že čez njegova usta odkar je v baru...in saka od teh žensk misli, da jo nevem ima rad in da bo z njo ipd..in vse naivne in vse pričakujejo in se mu ponujajo in blablabla...on pa to fajn iskorišča...
Sicer Žiga ne prenašam, ampak to pomilovanje žensk ubogih izkoriščanih mi gre pa tud mal na živce.
Mogoče se pa hočjo sam mal lizat tko k on, pa niso tok neumne da mislijo da je njihov princ na belem konju? Ampak majo sam slab okus
- pivka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2004
zakaj se mi zdi, da missrap sam prepir isces? cist na vsako stvar se obregnes...dej tejkitizi,no....prov mal prevec osebno si uzela to kritiziranje zigata...skuliri se mal...pa sori ne mors primerjart obnasanja petre pa zigata...jokanje zard tipa al pa groznja s smrtjo sta cist dve razlicni stvari,madona...ce bi bla js petrin tip bi ga sla tud pretepst,ce grozi "moji punci"...
-
*purple* - Cosmopsiho
ne ne, sej ne pomilujem žensk ki so ble z njim...sploh ne...poznam dve in dobro vem kakšne sta...vredne pomilovanje, seveda, ampak v smeri bolnikov na možganih...
jst sm samo govorila o tem, pač kakšne namene ima on in kašno taktiko...in o pač nekaterih ubogih ki mu nasedejo, druge pa verjetno želijo le eno izkušnjo z "znanim slovencem" več
če ne pa okus njihov je pa res.....
zakaj nebi šle u živalski vrt pa se kar z dihurjem lizarle...sej ni razlike
jst sm samo govorila o tem, pač kakšne namene ima on in kašno taktiko...in o pač nekaterih ubogih ki mu nasedejo, druge pa verjetno želijo le eno izkušnjo z "znanim slovencem" več
če ne pa okus njihov je pa res.....
zakaj nebi šle u živalski vrt pa se kar z dihurjem lizarle...sej ni razlike
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
MissRap ni treba zdej Žigata v zvezde kovat samo zato, ker se ti je enkrat v Baru 'nasmehnil'. Mislim LOL, po kakšnih kriterijih nekateri sklepate, da je oseba v redu. Jst v njem ne vidim nč druzga kot aroganco in poniževanje do drugih. In verjamem, da se je z njem zlo težko o nečem menit in sodelovat. Mene bi blo prou strah z njem met nek konflikt, ker je model res divjaški in poln agresije. Zelo je razvidno, da se tip ne zna kontrolirat. Je pač en prepotenten, neodrasel in nezrel mulček, ki misli, da je bog in batina.
Druga stvar je Tina. Sicer mi je ona od vseh še najbolj v redu ampak se je res otročje obnašala učeri s tem dramatiziranjem, ker je fasala največ minusov. Itak ni bla edina, ki je dobila minus ampak je tud Gašper dobil 2 minusa, tko da sta bla enakovredna. Razlika je v tem, da je Gašper to normalno sprejel in bil tiho, ona pa nardi celo dramo iz tega kako je največja bogica, revica…. Grow up women!
Poleg tega - to potenciranje, da so se fantje zarotili proti puncam, je že mal patetično.....itak telefonsko glasovanje odloča kdo ostane, in očitno gledalci rajši gledajo fante. Pa roko na srce, skoraj vse ženske, ki so ble do zdej na vročih stolih (Tamara, Katja, Špela, Petra) so ble res bedne, tko da ostalim sploh ni za zamerit, da so jim dali minus.
Tko da Tina in ostali nimajoo kej špekulirat o tem, da se je nardila zarota proti puncam. Sej Tina je tud na na sestankih, obakrat dala minus punci....prvič Špeli, zadnjič pa Tamari! Kdo se je pol zarotil proti puncam?? Naj se najprej malo zamisli o svojih izjavah, pa ne samo Tina ampak tud Špela.
Druga stvar je Tina. Sicer mi je ona od vseh še najbolj v redu ampak se je res otročje obnašala učeri s tem dramatiziranjem, ker je fasala največ minusov. Itak ni bla edina, ki je dobila minus ampak je tud Gašper dobil 2 minusa, tko da sta bla enakovredna. Razlika je v tem, da je Gašper to normalno sprejel in bil tiho, ona pa nardi celo dramo iz tega kako je največja bogica, revica…. Grow up women!
Poleg tega - to potenciranje, da so se fantje zarotili proti puncam, je že mal patetično.....itak telefonsko glasovanje odloča kdo ostane, in očitno gledalci rajši gledajo fante. Pa roko na srce, skoraj vse ženske, ki so ble do zdej na vročih stolih (Tamara, Katja, Špela, Petra) so ble res bedne, tko da ostalim sploh ni za zamerit, da so jim dali minus.
Tko da Tina in ostali nimajoo kej špekulirat o tem, da se je nardila zarota proti puncam. Sej Tina je tud na na sestankih, obakrat dala minus punci....prvič Špeli, zadnjič pa Tamari! Kdo se je pol zarotil proti puncam?? Naj se najprej malo zamisli o svojih izjavah, pa ne samo Tina ampak tud Špela.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Dančy napisal/-a:Zdele sem v Lei prebrala, da sta si Gašper in pa Aneta Salihovič zelo naklonjena
Čaki...sam bruhat grem prej...mislm a ma tip lahk še slabši okus in si najde bl bedno peechko od nje...
...ok mogoče Tamaro, sam njo mu je itak Jerry spelu.
*purple* - Cosmopsiho
jst temu neverjamem...glede na to, da sta bila že takrat z majo blizu in da maja zihr nebi bila z njim, če bi vedla da hoče bit s kšno drugo...ali pač ....ampak itaq onedva uradno nista skupaj in se bosta zmenila kao šele ko on iz bara pride...
ampak neverjamem, da bi res mel to groooozoto od anete...bljah...že samo ime mi dlake pokonc postavi (od bivšega bivša je bla tud aneta in mi je dve leti štrene mešala )...
ampak neverjamem, da bi res mel to groooozoto od anete...bljah...že samo ime mi dlake pokonc postavi (od bivšega bivša je bla tud aneta in mi je dve leti štrene mešala )...
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
Dančy napisal/-a:Zdele sem v Lei prebrala, da sta si Gašper in pa Aneta Salihovič zelo naklonjena
tkrt n unmu posnetku se mi zdel d bi ji biu on kej naklonjen!tkrt jo je naderu u baru da nej gre stran in ga pusti s prjatli..ona je pa kr rinla vanga tko da nevem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov