Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 26. Okt. 2006 15:34

po moje tut gregor bo. se mi dozdeva zarad klemnovga namiga. k če bi on dal - gašperju in bi pač tale mali zasedu 1. vroči stolček, tisti na 2. ne bi mel šanse (čeprov tut men ni jasno zakaj, ker edino, kar je od njega je to, da je vsakič s kero drugo al se pa na ostale dere, da se nehajo dret :D). tko je pa reku, da ve, kak emil razmišlja in da bo boj enakovreden. ergo: tina & gregor.

jao, /me needs a life! :D
...just breathe...
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 26. Okt. 2006 15:48

V kuvertah piše sem 99% da pride nekdo novi, sem inz nekih virov izvedela, da nekaterim, ki so bili na castingu sploh še niso nič povedali a je al ni, uglavnem nočejo nič govorit so bolj zaprti...odslovili jih pa tudi niso.
Men gre Špela totalka na živce tisto njeno obnašanje pa nevklapanje v tim...pa da zard nje zamujajo, ker ona pač tisto svojo jogo dela kao neki full high potem si pa čez žerjavco ni upala...ma dj dj...taka zaigranost da je joj.
Vsi so bolj bedni, Gašperja pa tk bol mal pokaže da bi lahko kaj rekla glede an to da mi je on edino všeč tam.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 26. Okt. 2006 16:14

jah glede na to, da jih je zdej ravno prav, bi morala iti en teden dva ven, da bi lahko prišel en novi. Čisto nič nemogočega.
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Under your bed

Neprebrana objavaNapisal/-a sQo`` » 26. Okt. 2006 17:22

kaj sploh tok komplicerajo ta bar.. pa te skupine, pa neki novo in nevem kaj :roll: postane brezveze
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
meli c
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a meli c » 26. Okt. 2006 17:39

prov noben mi ne gre tolk na zivce kokr ta spela. men ni ona nc posebnga-ona igra in je hinavka.
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 26. Okt. 2006 18:26

Men je bla Špela na začetku ful všeč, zdaj se mi pa zdi da mal pretirava. Malo bi se res lahko prilagodila ostalim :?
Pa ful nefer se mi zdi da so dali Tino na stol-bi si kdo drug bolj zaslužil
Angels fall first...
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 26. Okt. 2006 18:58

Meni je tud žal za Tino. Zanima me res, koga bo Emil posadil njej nasproti. Saj ne vem no, iz te skupine za nobenga nočem da gre. Medtem kot pa pri onih drugih ne bi nikogar pogrešala, razen Bojana mi je še kr v redu.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 26. Okt. 2006 21:05

Kšna razlika je,da 50 ljudi(bus) Gregorjevih frendov prnese beli skupini 400.000 sit al pa trije Jernejevi 280.000sit?
Aja pa mislim,da vsi v črni skupini razn Špela so teli,da bi oni zgubili,da bi šla Špela na stol,zato so si pa tut listke pisali.
Pač itak,da vsi taktizirajo.
Kar se pa tiče Klemna je pa ceu cajt držal z nasprotno skupino,zdej pa že tožari okoli ku kaka p***a.
Gregorja od belik ni noben kritiziru.
Mislim folk malo se zamislte.
Kar se pa tiče Žigca,on je faca,sm bla včeri v baru in je res prijazn in se neč ne drži...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Okt. 2006 21:17

ti pravš naj se zamislmo, pa sama tako vn butneš da kr glava boli :roll:

Kar se pa tiče Žigca,on je faca,sm bla včeri v baru in je res prijazn in se neč ne drži...

če je pa on uredu...pol pa moja stara mama zdele balet pleše :roll:
dej dej...mulc dvjstletn razvajen...ja res je faca...očitno ga nisi še lišala kakšne bedarije govori skos... :twisted:
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 26. Okt. 2006 21:25

*purple bitch* napisal/-a:ti pravš naj se zamislmo, pa sama tako vn butneš da kr glava boli :roll:

če je pa on uredu...pol pa moja stara mama zdele balet pleše :roll:
dej dej...mulc dvjstletn razvajen...ja res je faca...očitno ga nisi še lišala kakšne bedarije govori skos... :twisted:

NPR?Da vidim,kaj je zate bedarija
Aja pa si bla kdaj v baru?
Aja pa misliš,da maš vse ti prou?Zakaj pa bi moja izjava bolela in ne tvoja?
Upam,da k misliš,da se on nosi ne poskušaš tekmovat kdo se nosi višje?
LP
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Okt. 2006 21:32

npr....poglejmo petrin primer...
ok, sej je bla zoprna...ampak ona je jokala zarad nekoga zunanjega..ni vedla kaj bi sama s sabo..bed ji je blo, ker je vedla da je zajebala...on jo je pa dve ure tko zmerju, da me je še zdej groza ko vidim tist posnetek...ni grde besede, ki bi letela na njo...pa čist nč mu ni nardila...to je otroško/neodraslo/bedasto/karkoli že, kar je takrat naredu...

potem zanč ko so se neki kregal (mislm da klemen pa đeri) mu je nekdo reku, da nikol ne pospravla in nč ne nardi (žiga), pa je mudel reku ja in ne nardim, pa kaj, kaj te boli k***c...a je to odnos...ostali delajo ko budale, on pa ni še za metlo prjel pa enkrat na konc popucu lokala...pol pa še take diotske ven meče...

pol je mel še ene bedaste stavke, ko sta od gregorja matka in fotr pršla... :roll:

in še miljon reči....kukr spremljam bar, se mi še noben ni tolk zameru kot on, ker je res budala..
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 26. Okt. 2006 21:33

Lej, tud men se zdi Žiga en otročji bulek... in to nima niti najmanjše veze s tem, biti ali ne biti v BARu! Dost je, da ga slišim po televiziji in prek kamerce govort! Dovolj je, da opazim njegova otročja dejanja in njegovo puhlo besedičenje!
Če se ti je v BARu 3x al pa 4x nasmejal, to še ne spremeni mojega mnenja!
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Okt. 2006 21:43

*pupika* napisal/-a:Če se ti je v BARu 3x al pa 4x nasmejal, to še ne spremeni mojega mnenja!

nsmeje se itak vsaki :roll: ker vsaka je potencialna kandidatka, da bo potem ko prleze iz bara, pristala pod njim :? :x
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 26. Okt. 2006 21:47

*purple bitch* napisal/-a:
*pupika* napisal/-a:Če se ti je v BARu 3x al pa 4x nasmejal, to še ne spremeni mojega mnenja!

nsmeje se itak vsaki :roll: ker vsaka je potencialna kandidatka, da bo potem ko prleze iz bara, pristala pod njim :? :x

če ne pod njim, pa da bi vsaj glasovala zanjga, ko bo na stolčku :)
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Okt. 2006 21:53

in žalostno, da mu nekateri dejansko res nasedejo :roll:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov