Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
jooj, dons grem lih mim tega Bara in vidm polno enih frocev ukol, šele pol mi je kapnil, da so bli tut barovci tm in da so vsi panično dajal avtrograme, pol so pa čis po zvezdniško šli nekam
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Poison Girl napisal/-a:jooj, dons grem lih mim tega Bara in vidm polno enih frocev ukol, šele pol mi je kapnil, da so bli tut barovci tm in da so vsi panično dajal avtrograme, pol so pa čis po zvezdniško šli nekam
Ja da nam naslednjič sabo mela panoja s srčki pa srčke po ličkih z z "Jerry" napisom...pa itak histerična cela
Slavni...tko k moj vhod v danko
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
"Klemen je po uradni razglasitvi nekoliko zmedeno povedal: 'Sploh ne vem, kaj naj rečem, črni smo zmagali in bil sem šokiran'. Nato pa je dodal, da mu je bilo v hipu jasno, zakaj gre. Seveda zgodbe o Jerneju in druščini ni več potrebno pogrevati. Po polurnem razmisleku je ugotovil, da je naredil pravo potezo, ko se je odločil za Tino. Pravi, da dovolj dobro pozna Emila, da ve za koga se bo odločil. S tem naj bi bil po njegovem mnenju vzpostavljen enakovreden boj za obstanek."
eh zdej se mi je pa še Klemen zameru ... mislm zakva je že dal minus Tini?? ... in po tem kar je še reku res lahk sklepamo, da bo na drugem stolu Gregor... čeprov bi blo po moje edino fer, da bi na drugem zicu sedu Gašper ker je bil tkoaltko zelo blizu temu
eh zdej se mi je pa še Klemen zameru ... mislm zakva je že dal minus Tini?? ... in po tem kar je še reku res lahk sklepamo, da bo na drugem stolu Gregor... čeprov bi blo po moje edino fer, da bi na drugem zicu sedu Gašper ker je bil tkoaltko zelo blizu temu
The secret of success is consistency of purpose.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Kaj je bla pa včeraj ponoč fora? 2 policijska avta pred vhodom, polcaji pa varnostniki pa niti noter niso spuščal. Sm že misnla, da so se pobil med sabo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst sm pa bla mnenja, da u unih kuvertah piše, da pride un, k prvi izpade, nazaj...v tem primeru Maja. Ampak, če jih je zdj lih prov do finalne oddaje, pol pa ne vem
Aja pa drug tedn baje pridejo v Stražišče, sam ne vem, al sam en al vsi...a boste šli kej po avtograme Gorenjci ?! Jst bom prva tm !
Aja pa drug tedn baje pridejo v Stražišče, sam ne vem, al sam en al vsi...a boste šli kej po avtograme Gorenjci ?! Jst bom prva tm !
-
Mea - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2005
micamaca napisal/-a:"Klemen je po uradni razglasitvi nekoliko zmedeno povedal: 'Sploh ne vem, kaj naj rečem, črni smo zmagali in bil sem šokiran'. Nato pa je dodal, da mu je bilo v hipu jasno, zakaj gre. Seveda zgodbe o Jerneju in druščini ni več potrebno pogrevati. Po polurnem razmisleku je ugotovil, da je naredil pravo potezo, ko se je odločil za Tino. Pravi, da dovolj dobro pozna Emila, da ve za koga se bo odločil. S tem naj bi bil po njegovem mnenju vzpostavljen enakovreden boj za obstanek."
Po moje je s tem mislil, da Gašperja tko al tko ne more noben premagat na stolih in da bi s tem nekoga že vnaprej obsodu na izpad.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Yazmeen napisal/-a:Jst sm pa bla mnenja, da u unih kuvertah piše, da pride un, k prvi izpade, nazaj...v tem primeru Maja. Ampak, če jih je zdj lih prov do finalne oddaje, pol pa ne vem
kua bojo pa tuki delal? kkšna naloga al kaj?
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Mea napisal/-a:Po moje je s tem mislil, da Gašperja tko al tko ne more noben premagat na stolih in da bi s tem nekoga že vnaprej obsodu na izpad.
tud lahk... sam men še vseen ni jasn, zakva hudiča je ta Gašper tok vsem všeč...
The secret of success is consistency of purpose.
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Yazmeen napisal/-a:Jst sm pa bla mnenja, da u unih kuvertah piše, da pride un, k prvi izpade, nazaj...v tem primeru Maja. Ampak, če jih je zdj lih prov do finalne oddaje, pol pa ne vem
Ja jst sm najprej tud mislna da bo kej tazga, ampak jih je lih prow ja. Sem pa šla gledat arhiv lanskega bara. Tam sta tudi kasneje prišla Jasna in Matjaž (se jih še spomnite) potem pa sta v sedmem tednu izpadla dva. V sobotni oddaji Klemen, v četrtek pol pa še Matjaž, po tistem ko so vsi ostali izbirali med njim in Jasno kdo ostane. Lahk da bo tud zdej kaka taka fora, da bo še eden not pršu, pol pa bodo kr sami enga vn izločil.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]