Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men je pa Špela no. 1 to go k ta ženska je pa živ obup ... mi je še Žiga k je totalen kreten bolj všeč kot ona. Važn, da je ona vedno polna novih idej pa, da dejansko misli kako se ostali "bojijo" teh njenih super zamisli ... pa tist k se je Jerry pizdil, da ona zmer takrat meditira, ko je treba it
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Ja pa sej pop namerno med njimi ustvarja trenja, zato da je potem bolj zanimivo gledati. Pop manipulira z gledalci in s tekmovalci
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
- ally
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
- Kraj: ni pravi
Se strinjam. Žiga je res podlasica, amapk on tega ne skriva oz. se pač obnaša tko kot se. Špela pa glumi, iz oči pa ji sije samo led in zloba. Jaz ne vem, zakaj je gledalcem tok všeč. Sej sploh še ni nč tazga nardila, da bi blo zanimivo. Pa itak najbolj sovražim ljudi, ki se tako dvignejo nad ostale, da se jim ne zdi nč narobe, če jih morjo ostali čakat. Jaz si raje ne grem glave prat, če vem, da se tok mudi. Sploh pa ne, preden grem na bazen?!? Pa tko kot je Jerry rekel (ki ga tud ne morem, ampak je mel prav) - če more to jogo delat, naj se spravi pol ure prej. Fora je v tem, da oni sprejemajo njeno drugačnost, ampak ona pa ne vidi pointa v tem, da bi se prilagodila. To ni drugačnost, ampak nesramnost.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Me res zanima kdo se bo na stolu danes znašel ... Upam da si ne bota nasproti sedela Gašper pa Emil.
Kak bi se blo bolj fajn rešit kakega Žigeca al pa Jerrya. Špela mi še ni tak ful moteča. raje teh dveh ne gledam več ker sta mi grozno zoprna.
Kak bi se blo bolj fajn rešit kakega Žigeca al pa Jerrya. Špela mi še ni tak ful moteča. raje teh dveh ne gledam več ker sta mi grozno zoprna.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
MIGRENA - Cosmofrik
Frenkie napisal/-a:Šit no, na konc mi bo še Gaber v redu ratu!
Sm skos mislila, da mi gre na živce ampak zdej ko vidim tega Ažbeta mi je Gaber prou zakon.
Sam res. Kaj si pa vi mislte od Ažbeta? Men je tok smešn k smo ga lani gledal v obratni vlogi zdej pa "bar managerja" al nej rajš rečm "frajerčka" špila ... sam dobr nam rekla, da nima izkušenj pa, da neve kako se stvari streže, sam smešn je pa še zmer.
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Meni je tud Ažbe tak smešn. Hehehe
Kar se pa tiče imunitete, pa mi je bad da so zgubli beli, ker so 1000× boljša skupina od črnih, ker mi ob določenih osebkih v tej skupini gre na bruhanje. Se bojim, da če bi šla v Bar, da bi ob prvem videnju Žigeja, izzvala v želodcu burne reakcije, pa bi ga še pobruhala
Kar se pa tiče imunitete, pa mi je bad da so zgubli beli, ker so 1000× boljša skupina od črnih, ker mi ob določenih osebkih v tej skupini gre na bruhanje. Se bojim, da če bi šla v Bar, da bi ob prvem videnju Žigeja, izzvala v želodcu burne reakcije, pa bi ga še pobruhala
Lahko imam vse.
-
MIGRENA - Cosmofrik
Men so od belih vsi dobri tko, da se dejansko nebi mogla med njimi odločit za enega, ki mora pokat kufre. Težka bo.
Aja Gašper se pa najbolj na svetu pizdi k se res DERE ... men je tok smešn, da res crkavam od smeha zravn.
Aja Gašper se pa najbolj na svetu pizdi k se res DERE ... men je tok smešn, da res crkavam od smeha zravn.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Noben od belih ne sme vn... Pa sm bla zihr da bo Žigi šou papa, zdj si je pa pizdun še najmn en teden bara podalšu Ne grem v Bar dokler ne gre Žiga dam. Pomoje pa da med črnimi loh Špelo premaga sam Klemen (ker mata nekak isto ciljo občinstvo glede na to da oba bl ne pijeta pa sta tiha pa še klemen gre maraton tečt )Na stolu bosta Tina pa Gregor in nočm da bi šou ker od njiju vn... K pr belih so mi usi kul. Mogoče bi blo še najbol da gre Gašper sam k ne bo šou k bojo use tlinajstletnce glasovala zanga... No ja, bo že kokr bo. Sam res ne sme še 1 bejba it vn!
Če nisi del rešitve, si del problema.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
MIGRENA napisal/-a:Aja Gašper se pa najbolj na svetu pizdi k se res DERE ... men je tok smešn, da res crkavam od smeha zravn.
tak zvok, k bi eni pički (ki cel dan presedi pred špeglom) noht zlomu
joj upam, da koga diskvalificirajo od črnih, da bele pr mer pustijo, no
k pomoje bi blo ful bedno, če bi ostali samo še Špela in Bojana, pa da ne bi blo mistra Nareddamipride ... k je tok prtegnen, da je prou smešen ... najmanj bi pogrešala Gašperja ... zakaj? ker se preveč uzad drži ... nč se vn ne meče ... preveč mirn je, no ... čeprou je kjut, ampak vseeno ... uni so mi večje face
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
hehe nej pustijo Gašperja not, da bo vsaj kej za gledat Pa Gregor more tud ostat, da se bomo lahk komu režal. K so že vse tasmešne vn pometal
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov