Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
evo koperam delček teksta da boste vedl, zakaj se gre pr tej fotke pa to:
Jerneja in Žigo sta na poti do lokala presenetili Tamara in Katja.
/...blabla.../
Katja je nato krenila proti Celju, Tamara pa se je srečala z Majo. Malce spremenjena zasedba nekdanjih BARovk je nato pričakala naslednjo skupino BARovcev. Zgodba je bila precej bolj umirjena, celo romantična! Kajti ujeli smo ju! Gašper in Maja se nista mogla, znala ali hotela zadržati...
Jerneja in Žigo sta na poti do lokala presenetili Tamara in Katja.
/...blabla.../
Katja je nato krenila proti Celju, Tamara pa se je srečala z Majo. Malce spremenjena zasedba nekdanjih BARovk je nato pričakala naslednjo skupino BARovcev. Zgodba je bila precej bolj umirjena, celo romantična! Kajti ujeli smo ju! Gašper in Maja se nista mogla, znala ali hotela zadržati...
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Na stolčkih bodo spet beli. Spet bo odšel eden od njih : Tina, Gregor, Gašper ali Emil.
Saj ne morem verjet. Le kdaj se bomo znebili Jerrya, Žige in Špele
Saj ne morem verjet. Le kdaj se bomo znebili Jerrya, Žige in Špele
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Lastovica napisal/-a:Glede na to, da bo na stolih spet bela skupina upam, da odide Gregor.
komu se bomo pa pol smejal... Unih treh se pa očitno res še lep cajt ne bomo znebil... sam bo pa pol zanimivo ko se bodo začel med sabo grebst...
Always look on the bright side of life!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3082872
pa ne nooooo ... proklete hijene ogabne od Žige in Jerneja... ta dva bi se hudiču prodala sam da bi zmagala ... prov na kozlanje mi greta, prasca zahrbtna ... mi je pa Špela prov kul v primerjavi z njima
pa ne nooooo ... proklete hijene ogabne od Žige in Jerneja... ta dva bi se hudiču prodala sam da bi zmagala ... prov na kozlanje mi greta, prasca zahrbtna ... mi je pa Špela prov kul v primerjavi z njima
Zadnjič spremenil micamaca, dne 25. Okt. 2006 8:56, skupaj popravljeno 1 krat.
The secret of success is consistency of purpose.
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Men so pa v beli skupini čist usi uredu in čist sux da bojo spet oni na vročih stolih, Žiga bi že lahko zdavni odpoku k se mi ga ne da več gledat, k je prou primitivc pa še izraža se ko da je iz enga svinjaka pobegnu, Špela mi pa niti ne gre tok na jetra. Najraj bi vidla da spokata Jerry al pa Žiga.
How blind can you get and still have eyes?
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
NE NE žigc more ustt notr k je the best Špela nej gre apa Bojana k itk ni nč ud nobene.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Latte napisal/-a:micamaca napisal/-a:http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3082872
260.000?
ta je bla bosa ja... a zdej se bodo vsak teden pojavl kašni fajni znanci... samo da bodo uni kekci lah notr ostal...
Always look on the bright side of life!
-
Latte napisal/-a:micamaca napisal/-a:http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3082872
260.000?
ja res so prasci... in ne zdi se mi prov, da jim pop tv že vmes, preden je konec tedenskega tekmovanja pove, kolk kdo vodi... da pol začnejo tisti k zgubljajo s takimi ogabnimi forami da njihovi frendi naročajo šampanc ipd.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
pa ne no
zdej bosta al Tina al pa Gregor šla ... kdo bo pol govrou Nared, da mi pride no
mislm, da bi mogl Jerryja al pa Žigo diskvalificirat, ker dajeta pjačo na odpis , pa pol po nižji ceni prodajata ... bol logično bi blo, da zvišaš ceno, pa več zaslužš
pa teli kolegi mau zgodi hodjo ... jim bo keša zmankal
ja, se je že začela umazana igra ... in k maš v ekipi enga k se Trkulja piše, drugega ne morš pričakovat ... upam, da Jerry ni kaki Jernej Podlasca
pa Maja in Gašper ... zdej se neki mu za vrat obeša ... a un je pa kul, k tm orgazmično vzdihuje ob naskakovanju mladenk v Baru? ... neb jst tazga tipa čakala, pa če je zadnji na svetu
zdej bosta al Tina al pa Gregor šla ... kdo bo pol govrou Nared, da mi pride no
mislm, da bi mogl Jerryja al pa Žigo diskvalificirat, ker dajeta pjačo na odpis , pa pol po nižji ceni prodajata ... bol logično bi blo, da zvišaš ceno, pa več zaslužš
pa teli kolegi mau zgodi hodjo ... jim bo keša zmankal
ja, se je že začela umazana igra ... in k maš v ekipi enga k se Trkulja piše, drugega ne morš pričakovat ... upam, da Jerry ni kaki Jernej Podlasca
pa Maja in Gašper ... zdej se neki mu za vrat obeša ... a un je pa kul, k tm orgazmično vzdihuje ob naskakovanju mladenk v Baru? ... neb jst tazga tipa čakala, pa če je zadnji na svetu
-
bejbika napisal/-a: ... in k maš v ekipi enga k se Trkulja piše, drugega ne morš pričakovat ... upam, da Jerry ni kaki Jernej Podlasca
ja res... ampak tele pičkice k so izpadle so pa res prov desperate in patetične zdej... kt da nimajo druzga za počet kt vsak dan pred Barom viset
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov