Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 24. Okt. 2006 17:09

Mene pa zanima, kako to, da ma Špela še vedno relativno visoko priljubljenost, glede nato da do zdej ni pokazala še nič, razen to, da je parkrat razložila, da "sm to kr sm".

Zgleda, da se pri nas vsi postavijo za tistega enega, tud če je čisto mimo. In če bo šla Špelo ta teden na vroči stol, bo ziher ostala not.. ker bojo vsi rekli "boga, vsi so proti njej, ona pa je prijazna blablabla''. To glasovanje za največjega ''revčka'' je tok glupo. A ni bolj pametno, da bi glasovali za tiste, ki nardijo oddajo najbolj zanimivo.

Npr. men Gregor, Jernej in Žiga niso nevem kok karakterno pri srcu in ne vem, če bi se v real lajfu z njimi zaštekala ampak so mi vseeno kot osebe v reality showu največje face. Si predstavlate kok bi blo dolgcajt če bi not ostali samo Klemen, Bojana in Špela?! Klemen bi ležal na kavču, Bojana sedela za mizo, Špela pa moralizirala o tem kok je v redu oseba. Emil bi se jim pa enostavno moru pridružit, ker ne bi mel družbe za žur.

Tko, da jst ne bi rada vidla da gre ven kšn Žiga, Grega alpa Jernej, ker znajo nardit zanimivo oddajo in se maš čemu smejat. Sploh Gregatovim izpadom :D dej nared da mi pride :D
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 24. Okt. 2006 17:17

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 24. Okt. 2006 17:18

Frenkie: sej ji je ful padla v zadnjih dneh,. zdaj ima tam okoli 11%, Klemen pa 16% tako da bi jo on znal premagat... Pa če temu pridružiš še vse Žigpve, Jernejeve fene... Ne vem no..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 24. Okt. 2006 17:54

Kej je narobe, če pokomentirajo pluse pa minuse?A mislite,če bi ble vn,da vi se ne bi menle?
LP
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 24. Okt. 2006 18:03

MissRap napisal/-a:Kej je narobe, če pokomentirajo pluse pa minuse?A mislite,če bi ble vn,da vi se ne bi menle?
LP

vse bi blo lepo in prou, če ne bi blo zravn taktiziranja, koga bodo posedli na vroči stol in "šuntanje" enga, komu nj da minus, če bo mel to možnost... a se teb to zdi prou? men sigurno ne... sicer ne spremlam zadne cajte tok tega bara, sam se mi zdi, da sm prou dojela no... drgač so pa res blond pramena začela vplivat name :D
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 24. Okt. 2006 18:45

Jst mislim,da so dovolj stari,da imajo svoje mnenje in da šuntanje ne vpliva nanje.
Kar se pa tiče taktiziranja,če se hočejo nekoga znebit morajo taktizirat.
Čudno,da ko so šuntali v zvezi s Petro in so taktizirali kako jo spravit vn,ni nobenga motlo.
LP
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Okt. 2006 20:47

moje mnenje je tako, da se to nebi smel delat kar oni počnejo...brez taktiziranja in stvar vsakega posameznika komu bo dal plus in komu minus...in pisanje na listke...jst bi to vse kaznovala...pisanje na listke je isto kot zakrivanje mikrofona...prekrivajo nekej, kar pa nebi smeli...in klemen se mi je čist zagravžu...sm ga mela za kul fanta, ampak tole..... :roll:
špela res ni nč nardila...kar dela sam govori neumnosti...tko da je čas da gre ven...in takoj vzporedno z njo še žiga....

sta mi bla pa gašper in maja ful sweet ko sta se lupčkala...ful pašeta skupi...ful sta luškana :)

in še če primerjam lanskoletne barvovce in sedanje...groza...lansko leto so se ful trudli pri vsem, sodelovali, netaktizirali, ne goljufali ipd...res so bli boljši....
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 24. Okt. 2006 20:53

Ja ma lani niso bli razdeljeni na dve strani
LP
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 24. Okt. 2006 20:54

Iz klemnovega bloga.
32. dan: Teorija zarote...

24.10.2006 21:02
... ki je ni!

Me je prav zanimalo, kaj mi bo pisalo danes na blogu. Včeraj smo se pogovarjali z Jerryem in Žigo drži. Zgodba je pač taka, da je Jerry pristopil k meni in začel pogovor o določeni temi in kot ste videli je zatem prišel še Žiga. Priznam, da o tem nisem hotel govoriti naglas, ker če bi, ne bi tako izvedel vsega kar sem želel. Kdor je pozorno opazoval je videl, kdo je večino časa govoril in kdo poslušal in ne pozabite še tega, kdo je bil trezen in kdo ne. Naj bo vsem jasno, da nisem spletkaril proti komurkoli, priznam pa da sem izkoristil edinstveno priložnost, da marsikaj izvem. Sam vem, da lahko v naši črni skupini zaupam le eni osebi in da so in še vedno bodo moje odločitve le MOJE odločitve. Sploh pa, ne potrebujem se komurkoli opravičevati, jaz vem kaj sem v včerajšnjem pogovoru hotel izvedeti in to mi je najbolj pomembno.

In še nekaj vsem v razmislek, če bi že hotel taktizirati, bi se lahko o tem do potankosti pogovorili v nedeljo v Atlantisu, ko smo bili najmanj slabe tri ure brez kamer in mikrofonov. Ne skrbite, da vem, da Jerryjev pogovor ni bil slučajen...

Zaenkrat sem načel, kot kaže danes najbolj aktualno temo. Vse in še več o zadnjih dneh in odgovori na vaše poste pa verjetno jutri zjutraj, saj moram zdaj kljub hitri uri spat. Počitek, počitek in še enkrat počitek!

Lp
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 24. Okt. 2006 21:27

tale jerry pa žiga...
mislm kra hinavca..sj sm jih dobr ocenla že od začetka
poleg tega da zmanjšujeta cene v lokalu in dajeta robo na odpis, da mutita sto na uro,d a ne pospravlata za sabo in da šinfata(žiga)kadarkol mata priložnost sta zdej spadla tok nizko da sta šla klemna šuntat..jao pa kva ta dva mislta da je ta model se večeri rodil
pa tok očitno je blo da se mu prlizujeta da nir es
kaj zdej hočta klemna pa špelo dat na stol, ker sta kao najbol pridna, ubistvu jima je pa vseen a gre en vn al pa ta drug
drgač mi je pa najbol neumn da mislta da klemen lah premaga špelo
edini ki bo jo lah prem,agu je gašper po moji oceni
ma ne vem, sej me boli k sam so res totalni hinavci vsi skupi kar mi je jasn že od prvega dneva
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 24. Okt. 2006 21:55

Res sta hinavca. Jaz sem prav jezna po ogledu videa!!!! Pa sram ju je lahko, da sta se sploh spustila na taki nivo. Žiga je sam rekel "da je samo igra" zdaj pa muti tu nekaj... Te pa naj sam sede na stol, če ga je tolko skup! Pa meni Špela tud ni vredu, sem pa mnenja da bi jo lahko premagal res edino Klemen...ker ostali so katastrofa. :D
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 24. Okt. 2006 22:34

gašpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer <3

ja to mate pa čist prou..kr se tiče telh barovcou..zadnje čase je že ful hinavščine pr žigu..že petri je zagodu, zdej je pa še potunku jerneja zu ta posu..čisti ps..navadn an..taki morjo bit!!

pa se ne da mam špelo kej preveč rada k itq sam jamra z unmu glaskam,sam tedva pa sta.. :evil:
... ι αм ωнαт ι αм ...
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 24. Okt. 2006 22:48

MissRap napisal/-a:Ja ma lani niso bli razdeljeni na dve strani
LP

Seveda so bili. :wink: Na eni je bil Andrej, na drugi pa vsi ostali. :lol:
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 24. Okt. 2006 22:49

Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 24. Okt. 2006 22:56

uršy napisal/-a:Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii http://24ur.com/media/images///normal/O ... 141964.jpg :hearts:

sta to maja in gašper?
My dreams are my reality...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov