Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Sarica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarica » 23. Okt. 2006 11:06

svašta :?
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 23. Okt. 2006 11:08

lubenica napisal/-a:ja tist k največ dela pa zasluži oziroma tisti ki se bo zdel ažbetu da najbolj dela ta pobere ves profit...kr neki
to pa kao zato ker je vidu ažbe da se skoz kregajo zarad tega in je zato tko odloču

to je pa res skrajno nefer... bedak :roll: ... lahk bi kvečem reku nej si vsaka skupina med sabo razdeli svoj zaslužek...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 23. Okt. 2006 11:13

joj, kaj vse počnejo, da bi več zaslužili :roll: Samo za denar gre temu POPU!
Sarica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarica » 23. Okt. 2006 11:16

cotkica napisal/-a:joj, kaj vse počnejo, da bi več zaslužili :roll: Samo za denar gre temu POPU!

Pa ne samo pop-u..ampak VSAKEMU barovcu, ki je notri pa naj še reče kdo, da je samo zabava
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 23. Okt. 2006 12:05

Če bi bil jaz tam bi zahteval spremembo delovnika- ker ni za vse enak. Eni majo celo 2 dni frej-od tega celo delajo dopoldan in logično da manj denarja zaslužijo.
Prav tako spremembo zadolžitev- da vsi dalajo vse- ker kdo kok zasluži bo še kako odločilo kdo bo na koncu najboljši, eni pa samo kelnarjo umazenega dela pa ne delajo.
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 23. Okt. 2006 12:07

Ne a se hecate?d niste narobe slišal? :)
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 23. Okt. 2006 12:15

*LittleBug* napisal/-a:Ne a se hecate?d niste narobe slišal? :)

BAR napisal/-a:»Med vami kar naprej potekajo debate, kdo koliko v BARu dela, kdo prinese največ inkasa ter kdo zabušava in kdo ne,« je začel Ažbe. Ker je BAR igra, v kateri eden na koncu pobere vse, bo tudi ta teden vse pobral najboljši, ki ga bo določil Ažbe, jim je povedal. »Vsi ostali delate zastonj. Zdaj pa pripravite BAR in začnite.« Ažbe je povedal svoje...
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 23. Okt. 2006 12:25

ma ta azbe je tut celi logistik :roll:

sicer ce bi se ze sli pravico, tak imajo neko bazpo podatkov, in bi se lepo procentialno zasluzlo, tisti ki naj vec zasluzi dobi najvec procentov od vsega, tisti ki najmajn pa naj na koncu jeb* jejža.
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 23. Okt. 2006 12:33

Zdaj bo pa res nastala konkurenca. In tisti ki bo zmagal se mi prav smili-pomojem ga bodo vsi gledali po strani :?
Ne vejo kaj bi se še spomnili da bi jih čim bolj razbili
Drug teden bodo pa itaq vsi doživeli šok ko bodo odprli tiste neumne kuverte-pomojem bo neki touk bednega noter!
Angels fall first...
metuljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica » 23. Okt. 2006 13:05

Po moje še eden ne bo mogu prit v bar, ker jih je zdej še devet in če vsako soboto izpade eden se ravno izide do zadnje oddaje, ki naj bi bila 16.12.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 23. Okt. 2006 13:24

Maaaaatr, sem zdele vidla, da bo Ažbe manager ... iz enega prepotentnega tipa na drugega :)

Sem pa prov firbčna, kako bodo izpadli teli pevski talenti, še posebej me zanima sodelovanje Gregorja s Fredijem - že katera vidla?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Okt. 2006 13:38

Ah, lepo vas prosim... Ta Bar mi gre pa na živce že odkar je bil prvi del. Nisem gledala ne prve sezone in ne zdajšnje. Kako oni žurajo in za kakšne mastne denarce gre, me ne zanima. Se najde ob istem času kaj bolj pametnega po tv. :wink:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 23. Okt. 2006 13:57

bejbika napisal/-a:
*LittleBug* napisal/-a:Ne a se hecate?d niste narobe slišal? :)

BAR napisal/-a:»Med vami kar naprej potekajo debate, kdo koliko v BARu dela, kdo prinese največ inkasa ter kdo zabušava in kdo ne,« je začel Ažbe. Ker je BAR igra, v kateri eden na koncu pobere vse, bo tudi ta teden vse pobral najboljši, ki ga bo določil Ažbe, jim je povedal. »Vsi ostali delate zastonj. Zdaj pa pripravite BAR in začnite.« Ažbe je povedal svoje...

A kake še bolj bedne fore se pa ne morejo zmislit? :roll:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 23. Okt. 2006 14:17

pa s tem glih nič ne bo rešu. ker še vedno bo dobu največ dinarčkov tist, ki bo delal večkrat, ob večerih in ki ne bo tok pucal, ampak sam kasiral. konkretno bi zmagal npr. jernej, klemen, ki mu menda mnogokrat spuca kozarce, pa zato ne bo nič dobil. mah, ni glih fer.

dodala bi pa še neki za tiste, ki komentirate, da se gre popu samo za denar. ja itak, to jim je služba, a ne? sej se tut barovcem gre. noben ne gre za 3 mesce 24 ur na dan pod kamero sam zarad lepšga.

drugač pa po izboru pesmi za karaoke jst tut komi čakam, ker to bo po moje ogromno fušanja :D
(ne vem no, ampak ne izbereš si pesem od whitney houston če nimaš res supadupa glasu, mar ne?)
...just breathe...
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 23. Okt. 2006 14:35

za vse, ki pogrešajo petro: :D
http://dingo1.net/thumbnails.php?album=58
...just breathe...

Vrni se na TV in filmi