Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
lubenica napisal/-a:ja tist k največ dela pa zasluži oziroma tisti ki se bo zdel ažbetu da najbolj dela ta pobere ves profit...kr neki
to pa kao zato ker je vidu ažbe da se skoz kregajo zarad tega in je zato tko odloču
to je pa res skrajno nefer... bedak ... lahk bi kvečem reku nej si vsaka skupina med sabo razdeli svoj zaslužek...
The secret of success is consistency of purpose.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Če bi bil jaz tam bi zahteval spremembo delovnika- ker ni za vse enak. Eni majo celo 2 dni frej-od tega celo delajo dopoldan in logično da manj denarja zaslužijo.
Prav tako spremembo zadolžitev- da vsi dalajo vse- ker kdo kok zasluži bo še kako odločilo kdo bo na koncu najboljši, eni pa samo kelnarjo umazenega dela pa ne delajo.
Prav tako spremembo zadolžitev- da vsi dalajo vse- ker kdo kok zasluži bo še kako odločilo kdo bo na koncu najboljši, eni pa samo kelnarjo umazenega dela pa ne delajo.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ne a se hecate?d niste narobe slišal?
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
*LittleBug* napisal/-a:Ne a se hecate?d niste narobe slišal?
BAR napisal/-a:»Med vami kar naprej potekajo debate, kdo koliko v BARu dela, kdo prinese največ inkasa ter kdo zabušava in kdo ne,« je začel Ažbe. Ker je BAR igra, v kateri eden na koncu pobere vse, bo tudi ta teden vse pobral najboljši, ki ga bo določil Ažbe, jim je povedal. »Vsi ostali delate zastonj. Zdaj pa pripravite BAR in začnite.« Ažbe je povedal svoje...
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Zdaj bo pa res nastala konkurenca. In tisti ki bo zmagal se mi prav smili-pomojem ga bodo vsi gledali po strani
Ne vejo kaj bi se še spomnili da bi jih čim bolj razbili
Drug teden bodo pa itaq vsi doživeli šok ko bodo odprli tiste neumne kuverte-pomojem bo neki touk bednega noter!
Ne vejo kaj bi se še spomnili da bi jih čim bolj razbili
Drug teden bodo pa itaq vsi doživeli šok ko bodo odprli tiste neumne kuverte-pomojem bo neki touk bednega noter!
Angels fall first...
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Po moje še eden ne bo mogu prit v bar, ker jih je zdej še devet in če vsako soboto izpade eden se ravno izide do zadnje oddaje, ki naj bi bila 16.12.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ah, lepo vas prosim... Ta Bar mi gre pa na živce že odkar je bil prvi del. Nisem gledala ne prve sezone in ne zdajšnje. Kako oni žurajo in za kakšne mastne denarce gre, me ne zanima. Se najde ob istem času kaj bolj pametnega po tv.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
bejbika napisal/-a:*LittleBug* napisal/-a:Ne a se hecate?d niste narobe slišal?BAR napisal/-a:»Med vami kar naprej potekajo debate, kdo koliko v BARu dela, kdo prinese največ inkasa ter kdo zabušava in kdo ne,« je začel Ažbe. Ker je BAR igra, v kateri eden na koncu pobere vse, bo tudi ta teden vse pobral najboljši, ki ga bo določil Ažbe, jim je povedal. »Vsi ostali delate zastonj. Zdaj pa pripravite BAR in začnite.« Ažbe je povedal svoje...
A kake še bolj bedne fore se pa ne morejo zmislit?
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
pa s tem glih nič ne bo rešu. ker še vedno bo dobu največ dinarčkov tist, ki bo delal večkrat, ob večerih in ki ne bo tok pucal, ampak sam kasiral. konkretno bi zmagal npr. jernej, klemen, ki mu menda mnogokrat spuca kozarce, pa zato ne bo nič dobil. mah, ni glih fer.
dodala bi pa še neki za tiste, ki komentirate, da se gre popu samo za denar. ja itak, to jim je služba, a ne? sej se tut barovcem gre. noben ne gre za 3 mesce 24 ur na dan pod kamero sam zarad lepšga.
drugač pa po izboru pesmi za karaoke jst tut komi čakam, ker to bo po moje ogromno fušanja
(ne vem no, ampak ne izbereš si pesem od whitney houston če nimaš res supadupa glasu, mar ne?)
dodala bi pa še neki za tiste, ki komentirate, da se gre popu samo za denar. ja itak, to jim je služba, a ne? sej se tut barovcem gre. noben ne gre za 3 mesce 24 ur na dan pod kamero sam zarad lepšga.
drugač pa po izboru pesmi za karaoke jst tut komi čakam, ker to bo po moje ogromno fušanja
(ne vem no, ampak ne izbereš si pesem od whitney houston če nimaš res supadupa glasu, mar ne?)
...just breathe...
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
za vse, ki pogrešajo petro:
http://dingo1.net/thumbnails.php?album=58
http://dingo1.net/thumbnails.php?album=58
...just breathe...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov