Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Ja Jerry je dal Klemna na stol,ker je najmanj zaslužil.
Tina,Emil in Klemen so se kregali ker kao to ni dor razlog za na stol.
Sej Jerry ni mislu,da Klemen ni delaven,pač mogu je zbrat med 3 in je zbral Klemna.
Tina je pa zdej kao dala ful dor razlog za dat Emila na stol: "Ja dala bom tistega,ki je edini poleg Tamare dobil minus".
Tamara pa je Emilu dala minus samo zato,ker pač ni vedla komu.Enmu je pač mogla.
Tko,da Tinin razlog je res dor.
Upam,da sem bila zdej bol jasna.
LP
Sej Jerry ni mislu,da Klemen ni delaven,pač mogu je zbrat med 3 in je zbral Klemna.
Tina je pa zdej kao dala ful dor razlog za dat Emila na stol: "Ja dala bom tistega,ki je edini poleg Tamare dobil minus".
Tamara pa je Emilu dala minus samo zato,ker pač ni vedla komu.Enmu je pač mogla.
LP
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
MissRap napisal/-a:Ja Jerry je dal Klemna na stol,ker je najmanj zaslužil.
LP
Ok, že kapiram. Thanx.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Sam to kreganje glede razlogov zakaj je kdo koga dal na stol je prav debilno. Nekoga pač moraš dat. In če se ne moreš odločit pač MORAŠ najt nek razlog (pa če je še tako brezvezen). Taka je igra. Brezveze se je zdej neki pregovarjat zakaj in kako.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Tiavanna napisal/-a:Sam to kreganje glede razlogov zakaj je kdo koga dal na stol je prav debilno. Nekoga pač moraš dat. In če se ne moreš odločit pač MORAŠ najt nek razlog (pa če je še tako brezvezen). Taka je igra. Brezveze se je zdej neki pregovarjat zakaj in kako.
Se strinjam.
Še zdej k je to tekmovanje mora tist,ki ma največ + zbrat med tremi.
In pač enga more zbrat pa če so mu vsi fajn.
Samo Klemen je biu tako užaljen-bogi.
Mislim vse je igra,kaj čmo.
LP
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
motorola napisal/-a:jemina napisal/-a:O kuzla, kero pismo bedno je napisala in kako sebe imenuje. Joj grow up bejbi
OT:
mislim, jao no, zato, ker pač TEBI pismo ni všeč, je pa zdaj že kr kuzla al kak? pol pa itak mi nismo več ljudje, ampak smo kr vsi kuzli in kuzle, ker se vedno nekdo/nekaj najde, kar nam ni všeč... tolko o grow up ja
Kera reakcija na eno samo besedo. sj ni treba vsega tega tako k srcu jemat
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ma tale Metka je res ena jaka stilistka ... Če se samo spomnim, kako je tisto Jeleno na E+ oblačila v une dooooolge kikle čez hlače pa kakšna je tale Bakaričeva zdej. Moj ata bi boljše cunje nametu skupi kot pa tale - očitno ji je kar sekira v med padla z Jonasom.
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
hehe, jst sm tut najprej opazla, da ma tina isto majčko
res bi lahko deklce mal bolš skup napravl, k je res ful izbire, no!
morm pa pohvalit tamarin nov frfru, čeprov bi si za moje pojme še ostale lase mogla precej skrajšat, k jih ma že tko bolj malo, pr dolgih ravnih se pa to še prej opazi.
res bi lahko deklce mal bolš skup napravl, k je res ful izbire, no!
morm pa pohvalit tamarin nov frfru, čeprov bi si za moje pojme še ostale lase mogla precej skrajšat, k jih ma že tko bolj malo, pr dolgih ravnih se pa to še prej opazi.
...just breathe...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
s tamaro postrigl preden gre je šla vn
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Angel napisal/-a:bejbika napisal/-a:bubbles zakaj zaboga maš RADO v avatarju ??
Ja to je tud mene zanimal, pol sm pa vidla k je nakam napisala da kr tko - in prov maš, je treba mal zmest ta folk tle. Jst sm najprej dejansko misnla, da se Rada tle nahaja
nekje nabija, da jo boli **** kva si ona o njej misli, ampak ne, mene resno zanima zakaj jo ima v avatarju ... k mene je strah k jo vidiim .... aaaaa, sam ne CUPI z brki ... še zdej mam more
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov