Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
nenanena napisal/-a:Naloga je neko predavanje v Šolskem centru Velenje....je to je pa pr nas...
Glasujte za Gašperja da ga mal vidim
A ma katera kej bage veze okoli tega kdaj naj bi pač ta naloga potekala na kateri dan pa približno kdaj?
Pomoje bojo vsi Gregata zbral da bo predaval o tem kako se fehta za seks: Daj nared da mi pride, majkemi!
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
LovelyM napisal/-a:nenanena napisal/-a:Naloga je neko predavanje v Šolskem centru Velenje....je to je pa pr nas...
Glasujte za Gašperja da ga mal vidim
A ma katera kej bage veze okoli tega kdaj naj bi pač ta naloga potekala na kateri dan pa približno kdaj?
Pomoje bojo vsi Gregata zbral da bo predaval o tem kako se fehta za seks: Daj nared da mi pride, majkemi!
Jaz tud mislim da bodo njega. Al pa mogoče Jerneja - glede na to da naj bi kr nekaj mel s Tamaro. Kdaj bo pa to znano kdo je izbran?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Joj ne razumem kako lahko ene ta Bar doživlate tako čustveno
Tamara je spokala ven (jeeej), sicer ne bo zej kurbarije, ampak dobr bomo preživel. Na 24.com na intervjuju je pa končno priznala da sta seksala z Jernejem.
Al je že kdaj prej priznala?
Tamara je spokala ven (jeeej), sicer ne bo zej kurbarije, ampak dobr bomo preživel. Na 24.com na intervjuju je pa končno priznala da sta seksala z Jernejem.
Al je že kdaj prej priznala?
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
joj pa skos si je neki po nosu drgnla...tut brez tega bi pomoje lahko šlo
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
ushergirl napisal/-a:cotkica napisal/-a:No sedaj je pa direkt povedala: "<TAMARA>: Sva sexala, ja : ) To je po moje jasno : )"
cjooo kok je vesela .mene bi blo sram
drgač je bla pa najbl živčna, pa jz sm že kuj misnla, da se bo zjokala, sam da se je usedla tm na tist vroč stol... mah, se bo že pobrala
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Ma po moje bo pa zdej kar dolgčas v baru. Zdej ko je še bla Tamara, je še blo mal romance za videt, zdaj so pa sami dolgočasni še ostali oz. taki pridni...
V finalni oddaji bosta Gašper in Klemen. Saj Klemen mi je uredu, sam mal preveč je flegmatičen in tako zelo priden... tako kot ena deklica... Drugače je pa uredu fant, ga tudi tako poznam osebno in je zelo sposoben, tako da ima res vse možnosti da zmaga.
V finalni oddaji bosta Gašper in Klemen. Saj Klemen mi je uredu, sam mal preveč je flegmatičen in tako zelo priden... tako kot ena deklica... Drugače je pa uredu fant, ga tudi tako poznam osebno in je zelo sposoben, tako da ima res vse možnosti da zmaga.
Zadnjič spremenil kozarec, dne 22. Okt. 2006 11:35, skupaj popravljeno 1 krat.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Oj.
Ma jst ne vem kej mate vse proti sexu.A ste stare 5 let,da govorite fuj tipi,ojej uni mi če dat ljubčka,fuj
Misli,kej vi niste še nikoli spale s tipom k ni biu vaš tip?A tkrat ste se kurbale okoli?Al kej?
Mislim kšno kurbanje?Pomislte malo predn vržete kšno naumno vn?
Pač tip ma 22 let in ona 18,kej bi mogla bit vzdržna?
Jst enih res ne štekam.
In zajebavat se ni lepo iz nobenga tut,če ma tko grozno čupo in je malo bolj poun?
Res pupe(al pa če je tut kak tip) kolko ste stare?
Pač je šla vn,škoda zanjo,fajn pa da ni šou kdo drugi,ker so drugi pač bolj simpatični.
Ampak ni pa lepo se delat norca z nje.
LP
Ma jst ne vem kej mate vse proti sexu.A ste stare 5 let,da govorite fuj tipi,ojej uni mi če dat ljubčka,fuj
Misli,kej vi niste še nikoli spale s tipom k ni biu vaš tip?A tkrat ste se kurbale okoli?Al kej?
Mislim kšno kurbanje?Pomislte malo predn vržete kšno naumno vn?
Pač tip ma 22 let in ona 18,kej bi mogla bit vzdržna?
Jst enih res ne štekam.
In zajebavat se ni lepo iz nobenga tut,če ma tko grozno čupo in je malo bolj poun?
Res pupe(al pa če je tut kak tip) kolko ste stare?
Pač je šla vn,škoda zanjo,fajn pa da ni šou kdo drugi,ker so drugi pač bolj simpatični.
Ampak ni pa lepo se delat norca z nje.
LP
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Ok nočem bit nesramna sam ta Tamara je res podn od podna. Kok mi je bla glupa včeri z unim obnašanjem. Kot prvo bi lahko dala čigumi ven, ker je prou nagravžno žvečila. Pol uno brisanje nosa z rokami fak no, a je ona kdaj slišala za robček??? Pa kok je bla bedna z unim lupčanjem tipov v usta, pomoje so si tipi sam mislili. ''get lost women''
Sem pa tud presenečena nad številom glasov. 28.000 proti 3.000. Jst bi se v zemljo vgreznila ob takem rezultatu.
Kar se tiče ostalih barovcev, mi je bla Tina včeri fuuuul lepo oblečena
Pa kok sm se smejala Gregorju in Frediju. Freddy mu da CD,
Gregor pa reče: "Samo sem prehlajen, nimam glasu, ne vem kako bom, ma se bom potrudu"
Freddy: "Nič hudga, saj jaz tut nimam glasu, pa sem uspel!"
Sem pa tud presenečena nad številom glasov. 28.000 proti 3.000. Jst bi se v zemljo vgreznila ob takem rezultatu.
Kar se tiče ostalih barovcev, mi je bla Tina včeri fuuuul lepo oblečena
Pa kok sm se smejala Gregorju in Frediju. Freddy mu da CD,
Gregor pa reče: "Samo sem prehlajen, nimam glasu, ne vem kako bom, ma se bom potrudu"
Freddy: "Nič hudga, saj jaz tut nimam glasu, pa sem uspel!"
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
Men je bla pa bojana bolš oblečena k Tina Drgač pa glavonja je šla,zdj bo pela bomo vidl kako bo...Glede tega če se je dala dol z njim,bi pa rekla sam to da se jz žigatu tut nebi mogla upret in da bi ga že tapru dan p....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov