Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
tamara: "jst ga dobr potegnem pa še v rokah mam mišice..."
hahahaha kok sm se temu narežala. prow posrečena
drugač je pa men žou pr tamari samo to, da ni uspela izkoristt svojga pevskega talenta v medijih. je že res, da se obnaša kot k...., ampak poje pa res fenomenalno!!! ma glas, s katerim bi loh uspela, morm rečt da boljšiga kot večina iz popstars.
pa fredi miller. no comment!!! looooooooool (tist lajbič je prov seksi na gregatu )
hahahaha kok sm se temu narežala. prow posrečena
drugač je pa men žou pr tamari samo to, da ni uspela izkoristt svojga pevskega talenta v medijih. je že res, da se obnaša kot k...., ampak poje pa res fenomenalno!!! ma glas, s katerim bi loh uspela, morm rečt da boljšiga kot večina iz popstars.
pa fredi miller. no comment!!! looooooooool (tist lajbič je prov seksi na gregatu )
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Moj lubi Gregi je tko fajn u tistu brezrokavniku. Men je on tko všeč, on me pa sploh ne opazi
Sem bla v četrtek u baru in morem rečt, da tazga kretena kot je Jernej pa še ne. Mu pr šanku naročiš za pit in on ,preden te postreže, še mal podebatira, si majčko in predpasnik poprav, mal frizuro poštima in pol ti končno fukne un na šank, seveda 50 tolarjev drobiža "nima" za vrnt(ne, da se mi gre za 50sit, sam njemu ne dam niti tolarja) Kreten
Sem bla v četrtek u baru in morem rečt, da tazga kretena kot je Jernej pa še ne. Mu pr šanku naročiš za pit in on ,preden te postreže, še mal podebatira, si majčko in predpasnik poprav, mal frizuro poštima in pol ti končno fukne un na šank, seveda 50 tolarjev drobiža "nima" za vrnt(ne, da se mi gre za 50sit, sam njemu ne dam niti tolarja) Kreten
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Sam čist iskreno razlog da ima Jerry največ denarja zasluženga je tud v njegovem delovniku.
JERNEJ
19-02
19-02
19-02
19-03
19-03
23-03
Tko da tud urnik ni čist fer in se ne bi smelo gledati kdo kok zasluži saj je od 19 ure naprej precej več folka v baru, da ne govorimo da se on ne ukvarja z ostalimi stvarmi kot samo s strežbo- zakaj Gaber tega nikoli ne omeni. Mal majo ne fer organizirano delo- če gledamo kok kdo zasluži.
Ker men je logično če en pospravlja in puca kozarce- da ta ne bo mogel met dost dobička- naredil bo pa kar se mene tiče ful dela- in s tem povečuje dobiček- lahko je bit kelner ko vse drugi za tebe naredijo.
JERNEJ
19-02
19-02
19-02
19-03
19-03
23-03
Tko da tud urnik ni čist fer in se ne bi smelo gledati kdo kok zasluži saj je od 19 ure naprej precej več folka v baru, da ne govorimo da se on ne ukvarja z ostalimi stvarmi kot samo s strežbo- zakaj Gaber tega nikoli ne omeni. Mal majo ne fer organizirano delo- če gledamo kok kdo zasluži.
Ker men je logično če en pospravlja in puca kozarce- da ta ne bo mogel met dost dobička- naredil bo pa kar se mene tiče ful dela- in s tem povečuje dobiček- lahko je bit kelner ko vse drugi za tebe naredijo.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
evo...zdej je pa konc kurbarije.... ...Tamara je šla....jeeeeeeeeeej
Drugač pa zdele gledam ...se ful kregajo v lokalu..še Gaber je zraven...glede tega, da pijača manjka, kozarci,....v glavenm ne teče tko kot treba. Gaber jim je reku, da jim bo zdej to vse zrihtu, amapk da s tem, ko bodo mel vse to, ne bo nič boljš (spodbuda pa taka)
Drugač pa zdele gledam ...se ful kregajo v lokalu..še Gaber je zraven...glede tega, da pijača manjka, kozarci,....v glavenm ne teče tko kot treba. Gaber jim je reku, da jim bo zdej to vse zrihtu, amapk da s tem, ko bodo mel vse to, ne bo nič boljš (spodbuda pa taka)
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ej, pa a mislite, da bodo zdaj do konca v dveh skupinah? Ker to je res mimo , glede na to, da je cela bela skupina full v redu in full mocna po priljubljenosti, tam v crni se pa potem nekateri kar slepajo in slepajo...
Za dežjem pride blato...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
sofia83 napisal/-a:Mene je pa dons v Globalu un lesar Gaber prov čekiral Sej je verjetn prov vsako bejbo, ki je pršla mim, premeril od glave do pete, sam tok mi je bil smešen, k se ma za nezga selebritija, da bodo pa zdej vse ženske padale za njim
Na uvodni oddaji se je pa prov veselo pohvalil, kok je zaljubljen, hehehe...
Jest pravm aleluja za Tamarino čupo - končno se je en spomnu jo postrižt, ker je bla že obupna.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
dean444 napisal/-a:Sam čist iskreno razlog da ima Jerry največ denarja zasluženga je tud v njegovem delovniku.
JERNEJ
19-02
19-02
19-02
19-03
19-03
23-03
Ja vsak teden dela ena klapca popoudne.
Tko,da eni od 10-19,drugi pa od 19-2 al kolko že.
Naslednji tedn bo delu Jerry pa dopoudne pa bo lih tolko prnesu baru,ker do zdej je meu zmeram največji zaslužek,tako da je razlog samo v tem,pač da dosti prnese baru z dobrim kelnarjenje pa k je sexy.
LP
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Naloga je neko predavanje v Šolskem centru Velenje....je to je pa pr nas...
Glasujte za Gašperja da ga mal vidim
A ma katera kej bage veze okoli tega kdaj naj bi pač ta naloga potekala na kateri dan pa približno kdaj?
Glasujte za Gašperja da ga mal vidim
A ma katera kej bage veze okoli tega kdaj naj bi pač ta naloga potekala na kateri dan pa približno kdaj?
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
jaa čeprou ne spremlam lih redno (ponavad u sobotah-itak pol vem kaj se je ceu tedn dogajal) pa kdaj med tednom.. ampak gašper je tud men najbl sweet GO GAŠPER!
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov