Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Mahagonij napisal/-a:Mah pir za jurja lahko tut v druih lokalih dobim. Narocim pir pa z bankovcem za 500 tolarjev si cigaret prizgem. Tko da ne hvala, ne bom sel.sAdie napisal/-a:Triša >>
ammm a je ze kdo od vas dejansko bil v Baru? Al nimate namena it?
sj ne da bi karkol zagovarjala, sam... a informacije ki jih daješ v javnost preveriš al sam sklepaš kolk neki stane pa objaviš to kot dejstvo (ki je še zdaleč od resnice)?
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
te informacije pa niso najbolj pravilne...sploh pa ne preverjene...kolikor jaz vem cene niso take...pa moje informacije so iz prve roke...tako, da ne pretiravat...
meni je tud klemen en simpatičen fant...navijam zanj pa za bojano!!pa emil je tud kolk tolk ok...
meni je tud klemen en simpatičen fant...navijam zanj pa za bojano!!pa emil je tud kolk tolk ok...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
*pupika* napisal/-a:mily napisal/-a:ker ve da bo v soboto spokala kufre
to je žre...
A res?Se pravi da je na vročem stolu al kak?Sem zadnje cajte premalo spremljala bar ker sem se pozno vračala domov,tak da sem v zamudi,...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Frenkie napisal/-a:Bad no, kaj vse najdeš na netu
Žiga ni samo uspešen podjetnik ampak tudi znan košarkaš:
Slo basket
Košarkarski klub
S to frizuro je še lepši
Kaj tako groznega pa ze dolgo nisem videla. Pravi ljubljanski lulek je
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
It was a joke. Sej vem da ni dejansko jurja.Smreka napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Mah pir za jurja lahko tut v druih lokalih dobim. Narocim pir pa z bankovcem za 500 tolarjev si cigaret prizgem. Tko da ne hvala, ne bom sel.sAdie napisal/-a:Triša >>
ammm a je ze kdo od vas dejansko bil v Baru? Al nimate namena it?
sj ne da bi karkol zagovarjala, sam... a informacije ki jih daješ v javnost preveriš al sam sklepaš kolk neki stane pa objaviš to kot dejstvo (ki je še zdaleč od resnice)?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ojej...izjava tedna....in Špelinih ust seveda...
"poleg tega da so me že večri k smo tekl bolela pluča...tko da jst ne mislm met zrd tega raztranih pliuč"
zdej pa res že pretirava...
ja lubica špelca, od dveh krogov ki jih boš pprelaufala se ti bodod pluča strgala OMG....
in še gospodić žigec se je mal zlagal oziroma napihnil situacijo, ko je reku da ga je gaber napizdu ker sta tina in še ena pile alkohol....pa ubistvu mu je gaber čist normalno razložu samo naj se pogovori z njima
"poleg tega da so me že večri k smo tekl bolela pluča...tko da jst ne mislm met zrd tega raztranih pliuč"
zdej pa res že pretirava...
ja lubica špelca, od dveh krogov ki jih boš pprelaufala se ti bodod pluča strgala OMG....
in še gospodić žigec se je mal zlagal oziroma napihnil situacijo, ko je reku da ga je gaber napizdu ker sta tina in še ena pile alkohol....pa ubistvu mu je gaber čist normalno razložu samo naj se pogovori z njima
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js sm bla pa učer v Baru in ko sm not pršla sm bla ful presenečena ko sm vidla tok bivših barovcov... Klemen (bar 2) se je ene pol ure z Jasno pogovarju... Mišota sm pa mal za ritko prjela (mal sm preveč spila učer) Folka je blo pa ful učer not. Od barovcev sm pa vidla Mišota, Ažbeta, Klemna (bar 1), Rado, Saro, Matjaža , Jasno pa vrjetn je bil še ker... Pa še Adel je bil tm. Zdj uni k so bli na reality showih ga zgleda skp žurajo... hehe. Kolega je hotu učer pr Tamari naročt pa sm rekla ne!!! In smo pol pr Gašperju... Še vedno mam mal alkota v seb, zato pa bedarije pišem... Heh.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]