Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 19. Okt. 2006 22:38

Ja pa čuj zaj toto babnco...ja kaj pa naj druzga gledam kot mišice madona??? No mogoče malo po tetovažah tui pogledam :D :P Mah gašper je en kekec :P :D :twisted:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 19. Okt. 2006 22:38

sejdi, se strinjam... poleg njiju pa še bojana... ne vem zakaj, ampak taka normalna mi je :D
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 19. Okt. 2006 22:44

2good4u napisal/-a:Ja pa čuj zaj toto babnco...ja kaj pa naj druzga gledam kot mišice madona??? No mogoče malo po tetovažah tui pogledam :D :P Mah gašper je en kekec :P :D :twisted:

:rofl: pa daaaaj, lej ko je na izi no, Gregor pa skoz neki center pozornosti...pa ko zacne muvat se po podu od smeha valam...:lach: :lach:

jagodka...Bojana mi je zatezena ze...sveto-trojiščanka :lach: (da neo pomote, mene Sveta Trojica na neki kmecki diskac asociira, te mi je pa smesno :lach:)
I love SISLEY& RW
2good4u
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 19. Okt. 2006 22:45

Ja ok no Gašper je ful pozer, ne rečem...sam stara glej kak geštel ma...uf uf uf...sej sam zato mi je fajni, ker bi biu dober za :knuddel: (to potenciraj na 100) :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 19. Okt. 2006 22:47

sAdie napisal/-a:jagodka...Bojana mi je zatezena ze...sveto-trojiščanka :lach: (da neo pomote, mene Sveta Trojica na neki kmecki diskac asociira, te mi je pa smesno :lach:)

mah ne vem no... men je fajna... sploh kadar začne od unga njenga tipsona govort.. prou simpatična mi je, k je taka mal zmedena :D pa govorica od nje mi je všeč :P
hehe, sj men je vseeno, zarad česa ti je smešno, važno, da ti ni žalostno :D
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 19. Okt. 2006 22:47

Triša >> :rofl: :rofl:

ammm a je ze kdo od vas dejansko bil v Baru? Al nimate namena it?
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 19. Okt. 2006 22:55

ne, ne, ne, ne... nism bla in nimam namena it :D pa ti sejdi? že bla? greš mogoče?
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 19. Okt. 2006 23:02

a-a :) pa niti niam namena it...:)
I love SISLEY& RW
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 19. Okt. 2006 23:03

sAdie napisal/-a:Triša >> :rofl: :rofl:

ammm a je ze kdo od vas dejansko bil v Baru? Al nimate namena it?
Mah pir za jurja lahko tut v druih lokalih dobim. Narocim pir pa z bankovcem za 500 tolarjev si cigaret prizgem. Tko da ne hvala, ne bom sel.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
2good4u
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 19. Okt. 2006 23:04

Mahagonij napisal/-a:
sAdie napisal/-a:ammm a je ze kdo od vas dejansko bil v Baru? Al nimate namena it?
Mah pir za jurja lahko tut v druih lokalih dobim. Narocim pir pa z bankovcem za 500 tolarjev si cigaret prizgem. Tko da ne hvala, ne bom sel.

Tp že res...sam če greš v bar, vsaj vidiš, če si je natakar umil roke ko je prišu z wc-ja :P :D
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 19. Okt. 2006 23:06

2good4u napisal/-a:pa pikolina zakaj je toti Klemen meni tak všeč...???!!! Pa mi sploh niso blondiji všeč madona, jaz padam na temne :? kaj se z mano kej dogaja???

ej pr men je čist isto! durgač palim na temne, ampak tale klemen... ej edini v baru, ki mi je sploh všeč... :? oziroma :D :twisted:
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 19. Okt. 2006 23:14

hehe, jaz še tudi nisem bil pa tudi nimam namena it...

odajo pa še kr spremljam...me ni blo sram priznat :lach: :lach:

Triša kaj ti maš spet neke grešne misli :D
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
2good4u
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 19. Okt. 2006 23:17

Mark napisal/-a:odajo pa še kr spremljam...me ni blo sram priznat :lach: :lach:

Triša kaj ti maš spet neke grešne misli :D

Pa čuj, malo jih pa morem imet, ne? Če je pa tak dobri dečko. Mogoče bi mu dala vrečko na glavo, al pa to v temi zrihtala, tak ko je reku Jochie :D

Čuj pa ki si ti, glih prej sem spraševala Tamaro, ki hodiš. Pa je rekla da te je poslala delat, ko ji živce preveč trgaš :D :P
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 20. Okt. 2006 6:34

Joj tale Špela se je pa izkazala za prov eno zoprno žensko...nonstop ma ene bolne pripombe in skos neki pizdi... "jst si že nam pljuč raztrgala" :roll:...al pa misl da je duhovita pa sploh ni "jst mam kri v alkoholu ne alkohol v krvi hehe"...c'mon no :roll:

Nevem kwa majo vsi radi to Tamaro...prov gnila mi je pa skos tiste njene solze pa oh in sploh se morm vsem smilt...taka zlagana mi je...pa dej faak k pride ven nej gre najprej do frizerja, ker ta njena čupa je pa obupna...k ena čarovnca je...k bi vsaj čop kdaj mela al pa lase nazaj, jih ma pa vedno tko naprej nametane...fuj... :wall:
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 20. Okt. 2006 7:18

Men se je Klemen tut na prvi pogled zdel tak dolgočasnež, zategnjenc pa govorica mi je šla na živce itd. zdej mi je pa taka faca... tak prov "normaln" tip, zmer pripravljen pomagat, tolažit itd... hehe, pa še govorica mi ne gre več tok fejst na živce :P (direktor česa je že on?)

Špela mi deluje že kot ena zlobna čarovnica v smislu: "hehe, počutim se imuno na + in -" :roll:

Tamara je pa tut razred zase prov vid se ji kok je še "mlada" pa naivna... o čupi pa fasadi pa rajš nebi. Tami go home :flop:
Zadnjič spremenil MIGRENA, dne 20. Okt. 2006 7:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov