Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
2good4u napisal/-a:Ja pa čuj zaj toto babnco...ja kaj pa naj druzga gledam kot mišice madona??? No mogoče malo po tetovažah tui pogledam Mah gašper je en kekec
pa daaaaj, lej ko je na izi no, Gregor pa skoz neki center pozornosti...pa ko zacne muvat se po podu od smeha valam...
jagodka...Bojana mi je zatezena ze...sveto-trojiščanka (da neo pomote, mene Sveta Trojica na neki kmecki diskac asociira, te mi je pa smesno )
I love SISLEY& RW
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
sAdie napisal/-a:jagodka...Bojana mi je zatezena ze...sveto-trojiščanka (da neo pomote, mene Sveta Trojica na neki kmecki diskac asociira, te mi je pa smesno )
mah ne vem no... men je fajna... sploh kadar začne od unga njenga tipsona govort.. prou simpatična mi je, k je taka mal zmedena pa govorica od nje mi je všeč
hehe, sj men je vseeno, zarad česa ti je smešno, važno, da ti ni žalostno
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Mah pir za jurja lahko tut v druih lokalih dobim. Narocim pir pa z bankovcem za 500 tolarjev si cigaret prizgem. Tko da ne hvala, ne bom sel.sAdie napisal/-a:Triša >>
ammm a je ze kdo od vas dejansko bil v Baru? Al nimate namena it?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Mahagonij napisal/-a:Mah pir za jurja lahko tut v druih lokalih dobim. Narocim pir pa z bankovcem za 500 tolarjev si cigaret prizgem. Tko da ne hvala, ne bom sel.sAdie napisal/-a:ammm a je ze kdo od vas dejansko bil v Baru? Al nimate namena it?
Tp že res...sam če greš v bar, vsaj vidiš, če si je natakar umil roke ko je prišu z wc-ja
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
2good4u napisal/-a:pa pikolina zakaj je toti Klemen meni tak všeč...???!!! Pa mi sploh niso blondiji všeč madona, jaz padam na temne kaj se z mano kej dogaja???
ej pr men je čist isto! durgač palim na temne, ampak tale klemen... ej edini v baru, ki mi je sploh všeč... oziroma
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Mark napisal/-a:odajo pa še kr spremljam...me ni blo sram priznat
Triša kaj ti maš spet neke grešne misli
Pa čuj, malo jih pa morem imet, ne? Če je pa tak dobri dečko. Mogoče bi mu dala vrečko na glavo, al pa to v temi zrihtala, tak ko je reku Jochie
Čuj pa ki si ti, glih prej sem spraševala Tamaro, ki hodiš. Pa je rekla da te je poslala delat, ko ji živce preveč trgaš
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Joj tale Špela se je pa izkazala za prov eno zoprno žensko...nonstop ma ene bolne pripombe in skos neki pizdi... "jst si že nam pljuč raztrgala" ...al pa misl da je duhovita pa sploh ni "jst mam kri v alkoholu ne alkohol v krvi hehe"...c'mon no
Nevem kwa majo vsi radi to Tamaro...prov gnila mi je pa skos tiste njene solze pa oh in sploh se morm vsem smilt...taka zlagana mi je...pa dej faak k pride ven nej gre najprej do frizerja, ker ta njena čupa je pa obupna...k ena čarovnca je...k bi vsaj čop kdaj mela al pa lase nazaj, jih ma pa vedno tko naprej nametane...fuj...
Nevem kwa majo vsi radi to Tamaro...prov gnila mi je pa skos tiste njene solze pa oh in sploh se morm vsem smilt...taka zlagana mi je...pa dej faak k pride ven nej gre najprej do frizerja, ker ta njena čupa je pa obupna...k ena čarovnca je...k bi vsaj čop kdaj mela al pa lase nazaj, jih ma pa vedno tko naprej nametane...fuj...
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men se je Klemen tut na prvi pogled zdel tak dolgočasnež, zategnjenc pa govorica mi je šla na živce itd. zdej mi je pa taka faca... tak prov "normaln" tip, zmer pripravljen pomagat, tolažit itd... hehe, pa še govorica mi ne gre več tok fejst na živce (direktor česa je že on?)
Špela mi deluje že kot ena zlobna čarovnica v smislu: "hehe, počutim se imuno na + in -"
Tamara je pa tut razred zase prov vid se ji kok je še "mlada" pa naivna... o čupi pa fasadi pa rajš nebi. Tami go home
Špela mi deluje že kot ena zlobna čarovnica v smislu: "hehe, počutim se imuno na + in -"
Tamara je pa tut razred zase prov vid se ji kok je še "mlada" pa naivna... o čupi pa fasadi pa rajš nebi. Tami go home
Zadnjič spremenil MIGRENA, dne 20. Okt. 2006 7:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov