Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Dons je šov pa Emil na urgenco, ker mu je neki roka zatekala ... mislm, da si je zanč na temu pariju neki naredu ... in kokr da mu je ena dohtrca učeri zvečer rekla, da bo vse ok ... ampak je blo dons še slabš ... tko da so ga na urgenco pelal.
Špela je pa ful pizdila kakšna je to dohtarca, da to sploh ni dohtarca in da nima pojma...
Špela je pa ful pizdila kakšna je to dohtarca, da to sploh ni dohtarca in da nima pojma...
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Spelina napisal/-a:dans sm po radiu slišala katjo govort. jo je novinar prašu če ma že kej ponudb za playboy. ok, sej nimam nč proti njej, ampak telesa za playboy pa pač očitno nima in se mi je slišal kt da jo zajebava.
ka pa je odgovorila?
Always look on the bright side of life!
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Ne, mislm da še niso bli! Ah ta Tamara čist pretirava, pa oblečena je kot en eskim ... upam da bo ona zdej vn letela
Drgač so pa baje Emila operirali, ker je imel vnet komolec to je Tina na blog napisala.
Drgač so pa baje Emila operirali, ker je imel vnet komolec to je Tina na blog napisala.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Saj to je blo nekak pričakovano da gre na stol Tamara. Me zanima koga bo Tina izbrala. Sam res, zakaj pa je dobla minuse?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
obrazložitve: vsi so dali minus tamari, ona je dala minus emilu brez razloga, ker je pač morala nekomu dat. ona jih je pa dobila zaradi dela v baru, ker se ji večkrat ne da delat in je slabe volje in širi negativno energijo. tina ji je dala predvsem zato, ker je zanč klicala domov pa neki tečnarla, da ne bi delala, kao da je bolana, ampak je rekla tina da so bli vsi zmatrani in bolani. tri pluse je dobila tina, ker je bila dobra vodja in pridno dela. en plus je dobil gašper (od tine), ker je rekla da vsi trije fantje pridno delajo, ampak da se je mel gašper največ zanaučit, ker ni pred tem nikoli kelnaril, zato je dala njemu plus. gašper je dal pa plus gregatu, ker tut pridno dela.
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Spelina - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Dagi napisal/-a:Spelina napisal/-a:dans sm po radiu slišala katjo govort. jo je novinar prašu če ma že kej ponudb za playboy. ok, sej nimam nč proti njej, ampak telesa za playboy pa pač očitno nima in se mi je slišal kt da jo zajebava.
ka pa je odgovorila?
da to pa še ne
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Hehe kok ste zenske kriticne do drugih zensk, prov ne marate se. (ceprov sumim da vas je dost cist podobnih tem, ki jih simfate). In ker vecinoma zenske glasuejo, pol pac 4 zenske zapored vn letijo, jebat ga.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov