Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
jagodka85 napisal/-a:res so zaspanci... kr usi neki spijo
S takim mačkom bi jst ceu tedn spala
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
metuljčica napisal/-a:Kje pa so sploh dobili absint, če pa se ga pri nas baje ne more kupiti?
Sej se ga da kupt pr nas, mislm, da u Leclercu al pa sam po internetu, ker ga zdej delajo neki naši (sm zanč lih brala u City magazinu) pa u Asu se ga tut da naročit baje.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
uršy napisal/-a:metuljčica napisal/-a:Kje pa so sploh dobili absint, če pa se ga pri nas baje ne more kupiti?
Sej se ga da kupt pr nas, mislm, da u Leclercu al pa sam po internetu, ker ga zdej delajo neki naši (sm zanč lih brala u City magazinu) pa u Asu se ga tut da naročit baje.
no tole z absintom je pa men tud mal 2 mač. Če tega preveč spiješ ti baje lahko razžre notranje organe. Jz sem tole samo enkrat probala in je zanič kot hudič. Res navem kako so alhko to pili. Bruh
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Ojoj ... res so se ga čis preveč nažgal ... no, ko sem gledala tale filmčk sem crkavala zraven, ampak pol ko je pa na koncu Jerija pokazal spati ob Wc školjki, pa še neki je blo krvav po tleh, me je pa kr mal
Res so čist nori.
Res so čist nori.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst sm si tut pogledala vse tele filmčke z Absint žurkice in vse kar lahko rečem je samo ... obup od obupa! Mislm tole pa roko na srce ni več normalno ... kr eni živalski kriki, kričanje, norenje ... na koncu še dobr da se niso stepl in pobil ... In tist prizor na koncu z Jerryjem ... fak res!
Pa sej je smešno, ko vidš kako Emil butne z glavo ob mizo pa kako se režijo pa delajo budale iz sebe, samo če pa mal pomislm ... obup! In to bodo zdej gledal uni mali mulčki in 100% bo kej na tv-ju in ... skratka men so čist nenormalni, res slabo mi je kr jih gledam, k to zame ni več normalno. Sej je žur pa zajbancija pa pijačka ... ampak tole je pa že mejil na totaln absurd ...
Pa sej je smešno, ko vidš kako Emil butne z glavo ob mizo pa kako se režijo pa delajo budale iz sebe, samo če pa mal pomislm ... obup! In to bodo zdej gledal uni mali mulčki in 100% bo kej na tv-ju in ... skratka men so čist nenormalni, res slabo mi je kr jih gledam, k to zame ni več normalno. Sej je žur pa zajbancija pa pijačka ... ampak tole je pa že mejil na totaln absurd ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Šele zdej sem vidla, kako je to zgledal, neki časa je blo smešno, ampak potem so pa že res šli čez mejo Pa kaj a en je kr hotu in na ulico v boksarcah, al kaj? Svašta. Če ostanejo samo tipi not, pa mogoče kakšna Tamara bo fuuuul kriza.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pegica napisal/-a:No no, punca..jst nism kr ena tamala..čist lepo sem jo vprašala če je to ona ker se ji je na daleč videlo..in nevem zakaj je zanikala če pa je tako ponosna da je bila Barovka..wtf??
Pegica, lahko da je to Če je ona petra iz bara slišala že petstokrat, pa se ji ni dalo še naprej o tem govoriti. Sama bi najbrž podobno reagirala, ker bi hotela, da me pustijo ljudje na miru
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Petra je zdaj v vseh moznih cajtngih...v Lei, Novi... pa ti res nimajo nobene bolj pametne teme za obdelat kot pa razmerje z njenim fantom a ne bi raje napisali o cem sanja, kaj zeli dosec v zivljenju...ne vem, bilo kaj, samo ne o tem njenem Venesu no...tecni so ze.
I love SISLEY& RW
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov