Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Dirty - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
Ja ok no!Jst sm rekla, da nej pač delajo kar jim paše, nej se porivajo med sabo če hočjo.Nism pa rekla, da je to lep odnos al karkol, jst osebno v Bar sploh ne bi šla...NIKOLI!Ampak je pa full bl zanimivo to gledat, če se kaj zanimivga dogaja.heh.Jst vsaj priznam.
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
-
ursska - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2004
Men se zdi, da to sploh ni za na TV kar so včeraj oz.danes počenjali, bli so ko eni bebci.!Adijo pamet!Gašperja so snemal, ko je šel sred spanja bruhat.Me prav zanima kaj si o tem mislijo njihovi starši??Glede na to, da sta Emil in Jerry že malo starejša bi se lahko bolj zrelo obnašala pa Gregor tud.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ja ni čudn, da je zginlo, če so vsi tok neodgovorni. Po moje jim lahko še marsikej odneseš, ne da bi kej opazli
Baje je dons Žiga zaspal v dnevni sobi na kavču, pol mu je pa Gregor naložu en kup plišastih igračk okol, pa še prst mu je dal v usta... pol ga je pa sliku. Jao keri otroci
Baje je dons Žiga zaspal v dnevni sobi na kavču, pol mu je pa Gregor naložu en kup plišastih igračk okol, pa še prst mu je dal v usta... pol ga je pa sliku. Jao keri otroci
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
bol k se kurbarjo pa bol k ga pijejo, bolš je že tko je en velk dolgčas napram kakim drugim reality showom...
sicer pa itak ne spremlam... petre ni vec
Best Of Big Brother Sweden 2006
http://www.break.com/easteregg/best_of_ ... weden.html
sicer pa itak ne spremlam... petre ni vec
Best Of Big Brother Sweden 2006
http://www.break.com/easteregg/best_of_ ... weden.html
- Pegica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2006
Še nekaj glede Petre
Prejšni teden je bila na avtobusu in ko sem jo vprašala (zaradi stave s sošolcem) če je to ona ni hotela priznat in je rekla NE NISEM in celo da ji je ime Zvezdana al nekaj takega Ženska se ne more skrit, poznamo njen hripajoč ,jokajoč glas in postavo,obraz itd....res da je bila brez tistega uhana in brez make-upa ampak ko je začela odgovarjat na vprašanja prisotnih na avtobusu glede Bara in Žige se ni morala skriti..
sepravi da je punco tok sram da noče priznat da je to ona..pff..ta pa nima 3eh čistih v glavi
žalostno no...
Prejšni teden je bila na avtobusu in ko sem jo vprašala (zaradi stave s sošolcem) če je to ona ni hotela priznat in je rekla NE NISEM in celo da ji je ime Zvezdana al nekaj takega Ženska se ne more skrit, poznamo njen hripajoč ,jokajoč glas in postavo,obraz itd....res da je bila brez tistega uhana in brez make-upa ampak ko je začela odgovarjat na vprašanja prisotnih na avtobusu glede Bara in Žige se ni morala skriti..
sepravi da je punco tok sram da noče priznat da je to ona..pff..ta pa nima 3eh čistih v glavi
žalostno no...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov