Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Je ženskar ane. Saj tko sem prebrala na internetu, da so to rekli njegovi prijatelji. Da je ženskar in da je imel že veliko punc. Preveč se zaveda svoje lepote.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
An girl napisal/-a:*LittleBug* ja tak je zgleda naš Gašper. Si mu že všeč
Ja ja kr delimo se norca iz njega tko k se on iz ns...Kaj pa č bi bla jz noro zalublena u njega pa bi mi takle delu?sej bi me pobral
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
SSarchy napisal/-a:Ewchk napisal/-a:Vesela sem, da je Klemen not ostal. Sam še Jerenej pa Žiga gresta vn pa Špela slej ko prej aja pa Tamara pol bo pa kul druščina!
Se ne morm bolj strinjat!
Jernej: hinavc in kurbircek
Ziga: pubertetnik
Tamara: lenoba in laznjivka
Spela: Andrej dve
Emil: Jan Plestenjak
Gregor: Johnny Bravo
Vsi ostali so mi pa OK.
... ja mene Emil tud ful na Plestenjaka spominja zadnje cajte...
tud jst sm navijala za Klemna in se strinjam z Ewchk... s to razliko, da mi Špela zaenkrat še ne gre tok na jetra, da bi mogla prov hitr vn letet... drgač pa, če bo šlo tko naprej bojo vse babe vn zbrcal
The secret of success is consistency of purpose.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
MIGRENA napisal/-a:A vi bi zdej vsi radi Žiga pa Jerneja vn vrgli sam zato, ker se mal preveč okol gonta?! Ja pa naj se Baru pa še zmer prineseta največ zaslužka tko, da res ne vidim razloga zakaj bi mogla letet? Pa sej tega Žigca bi tut jest po nagi riti, ker je tak duvač sam bi pa Bar veliko več bil na izgubi, če bi šel on kot pa keri drugi.
Baru je point tko k Gaber pravi: money, money, money
ja v Baru kot lokalu že... samo glavni point je pa drugje (drgač bi lahk zadevo speljal tud brez kamer)... bistveni so karakteri nastopajočih in njihovo obnašanje, kot ga vidijo gledalci... ker nas ki to spremljamo pred TV boli k***c kolk oni v Baru zaslužijo... najbl pozorni smo na to, kako se obnašajo in kakšni ljudje so...
The secret of success is consistency of purpose.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ja jst bi ju točno zato vn vrgla, ker se preveč okol gonta To ni oddaja oz. šov, ki bi jo gledal starejši ljudje, ampak oddaja, ki jo gledajo od 5 letnikov do starih babic in takale kurbarija ... ma ne vem no, men je bet tole gledat pa da bi človek govori po tv-ju prou s tistim tipičnim poniževalnim ... A si jo fuku? Ja fuku sm jo ... uno frizerko! Matr sm jo fuku pa kok bi jo pofuku ... pa dej nehi no!! Če bi se šlo samo za zaslužek, pol nej bodo pa tih pa nej lepo delajo k mravlce ... ampak njim se gre samo za pizdarije, f** pa še kej ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- metuljčica
- Komunikatorka
Kaj pa so mel za ene kažine danes ponoči?
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
http://24ur.com/media/images///extra/Oct2006//16139838.jpg
iiii kok sta luštna
a si Žiga nabira bonus točke tut v skupini ... ne sam glasove med lizači v Baru ... podjeten fant, ni kaj
iiii kok sta luštna
a si Žiga nabira bonus točke tut v skupini ... ne sam glasove med lizači v Baru ... podjeten fant, ni kaj
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Kva se je pa Gregi tok opicanil za na izlet med krave...je mislu, da bo kera trzala nanjga? Ja ni kej...treba bit pripravljen na vse...
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
angel nehi ... že tko mi vsi pravjo, da sm totalno neromantična, pol pa pokažem mau romantike, pol pa udri s kolom po meni
hahahaha ... zakaj se Tamara spet lupčka (oziroma mu daje lupčka) z Jerryjem? A je ta ženska čist obsedena z njim?
hahahaha ... zakaj se Tamara spet lupčka (oziroma mu daje lupčka) z Jerryjem? A je ta ženska čist obsedena z njim?
- metuljčica
- Komunikatorka
Ja nekaj se je očitno dogajalo
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3082268
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3082268
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov