Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 15. Okt. 2006 9:46

Zakaj že Bojano vsakič obječejo kot eno k*rbo? :nein:
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 15. Okt. 2006 9:49

Verjetno se sama obleče, dvomim da majo stilista
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 15. Okt. 2006 9:56

Tiavanna napisal/-a:Zakaj že Bojano vsakič obječejo kot eno k*rbo? :nein:

Samo res, včeraj v oddaji je bila s tisto revno miniko in podočnjaki+čudno frizuro takšna, da joj... POleg tega je sedela tako sključeno in odmaknjeno od ostalih, da bi jo človek res hitro zamenjal s k* :roll:
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 15. Okt. 2006 9:58

honeydew napisal/-a:Verjetno se sama obleče, dvomim da majo stilista

Itak, da majo stilista ... Vsako soboto se cel dan samo oblačjo pa slačjo pa zberajo cunce ... pa frizerajo pa mažejo pa ... :D Cel dan je pr njih v stanovanju ekipa stilistov, frizerjev, maskerjev ... Sej če maš kartico se da to čist lepo vidt ... :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 15. Okt. 2006 10:03

Ja, za soboto se ne oblačijo sami. Sej eden izmed barovcev se je neki pritoževal, da mu ful niso všeč cunje, ki jih nosi in da se ne počuti dobro v njih...sam da nimajo lih nekega vpliva na to.
Pa kakšno frizuro je mel Klemen včeraj... :?
Mogoče se zdej una frizerka od Jerryja maščuje, ker jo je "zavrgel"! :D
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 15. Okt. 2006 10:06

A se hecate? Resno majo stiliste za soboto al kaj?

Skoraj ne morm verjet, pol je res da Bojano vedno čudno napravijo. Sem mislila da je to pač njen stil.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 15. Okt. 2006 10:25

kozarec napisal/-a:Od vseh se mi zdi, da se je že najbolj zabaval Žiga, oz. je znal skombinirat zabavo in delo, tako da se ga je dalo videt tudi na plesišču prav tako za šankom, kar se mi zdi ful dober.... Kar se pa drugih tiče, so bli pa kar mal dolgočasni, ne vem no.

Ja Žiga kljub temu, da se lizari vsakič z eno drugo pa pleše in ga pije očitno zlo dobr dela, ker je po prometu 2. najboljši tko, da mu nemore noben nič očitat, ker očitno zmore vse :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 15. Okt. 2006 10:27

Itak da majo stilitsta! Metka Albreht jih oblač! Tko k lanske barovce... Vesela sem, da je Klemen not ostal. Sam še Jerenej pa Žiga gresta vn pa Špela slej ko prej aja pa Tamara pol bo pa kul druščina! :)
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 15. Okt. 2006 10:33

A vi bi zdej vsi radi Žiga pa Jerneja vn vrgli sam zato, ker se mal preveč okol gonta?! Ja pa naj se Baru pa še zmer prineseta največ zaslužka tko, da res ne vidim razloga zakaj bi mogla letet? Pa sej tega Žigca bi tut jest po nagi riti, ker je tak duvač sam bi pa Bar veliko več bil na izgubi, če bi šel on kot pa keri drugi.

Baru je point tko k Gaber pravi: money, money, money :D
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 15. Okt. 2006 11:14

Men gre pa najbolj na živce ker morajo vsak teden touk razlagat o teh razlogih za stole in minuse. Neumno-itaq mora vsak teden vsak dati en minus nekomu. :?
Pa Gaber včeri s tisto izjavo: Da se lahko porivajo kolikor hočejo, samo da je zaslužek :roll:
Ah daj no....se mi zdi da je šel malo čez rob-sej razumem da se gre za zaslužek samo to se je meni slišalo kot: Ja, vi delate kurbišče zato pa služimo. Malo še pa jih bo preimenoval v ''rdeči kaBARet'' :!:
Angels fall first...
Uporabniški avatar
ursska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ursska » 15. Okt. 2006 11:26

Men je pa Klemen še ta najbl normalen pa še prekleto luštkan je,tko seksi mi deluje :D razen tista čupa včeraj pa res ni bla posrečena..vsi drugi se mi pa zdijo eni navadni f*ukači sploh Jerry pa Žiga..pa Špela je kr neki zase ona bi mogla letet ne pa Katja čeprav je bla po svoje tud ena kura.
Deepsea Princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Deepsea Princess » 15. Okt. 2006 11:28

Vceraj se je Bojana nekam kislo drzala.A obleke ki jih nosijo v sobotni odaji lahko obdrzijo?
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 15. Okt. 2006 12:07

http://www.24ur.com/bar2/bar_article.ph ... id=3082199

a tole ste vidl??

nekak se mi zdi da ima klemen prav! ker jst sm bla skor zihr da bo šou žiga na stol...pa tud želela sm si ker mi gre res na živce.

sam klemen se mi zdi da dobr dela...žiga se pa itq hod tja samo kurbart :roll:
in pol k pokažejo posnetek, on zabije: jst nč ne vem :roll: ja dej nej vsaj komentira a ne :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 15. Okt. 2006 12:58

Mah men je Katje kar mal žal, ker je čist simpatična punca...Klemen mi je sicer ok, ker se normalno obnaša, ampak je precej dolgočasen tip (vsaj deluje tko) in bi mi blo bolš, če bi Katja ostala...

...sicer je pa kr mal logično, da je Jerry Žigata notr pustu, ker je videt, da se dobr ujameta... :roll:
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lisset » 15. Okt. 2006 13:01

Ja sej ima Klemen prav!
Kako se je Jerry delal prejšni teden bogega, k bi ga lahko Klemen dal na stol, pa ga ni....
Zdej ga je pa Jerry s takšnim bedni argumentom dal na stol, sej a kako bi jim pa šlo, če bi bil lokal ves umazan, in pa npr. brez kozarcev, ki se kar hiter izpraznijo, kam bi le natakali pijačo? Ja nekdo mora tudi za to skrbet ali ne? Sej drugače pa res ne bi bilo prometa, to pa je tud najbolj pomembno...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov