Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men je bla pa Katja čist faca pa že zato bi ji privoščila, da ostane, ker si je to reeeees želela. Upam pa sam, da ta teden črni zmagajo pa, da končno Špela leti na stol, ker jo prov nemorem več gledat --> prvo jim soli pamet kako bar spreminjajo v kurbišče, k jo Bastjan vpraša glede tega pa zagovarja, da nej vsak počne kar mu je všeč... men je ona res tko dvolična pa skoz enga outsiderja špila
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Zakaj je dvolična. Pač ni hotela več o tem razpravljat, pa govora je blo kar je ona dobila na blog, da spreminjajo bar v kurbišče- kar ji dam čist prav- stranke že mogoče to počnejo v baru sam ni normalno da se natakarji ližejo vsepovprek s strankami.
Ona je samo komentirala kar je dobila na blog- je pa čist prav rekla da vsak počne kar mu je volja. Jaz bi da vn letijo Tamara, Jernej ali Žiga.
Ja pri črnih pa bodo verjetno na stolih Špela in pa po moje da Gašper ker vedo da je on edini, ki jo lahko premaga. Seveda pa se stvar lahko obrne tudi drugače.
Ona je samo komentirala kar je dobila na blog- je pa čist prav rekla da vsak počne kar mu je volja. Jaz bi da vn letijo Tamara, Jernej ali Žiga.
Ja pri črnih pa bodo verjetno na stolih Špela in pa po moje da Gašper ker vedo da je on edini, ki jo lahko premaga. Seveda pa se stvar lahko obrne tudi drugače.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Ja kako bi pa blo, če bi še ostalih 9 blo takih kot Špela? ... pa sej ne, da je kej narobe z njenim vrednotam itd. sam je res BORING in take bi jest kot gledalka prve ven dala. Pa zakaj se zmer po svoje drži? Čist vedno meditira tam v sobi namesto, da bi se probala mal z drugimi vključit...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Nism gledala, ampak bi bla fuuuuuuuuuuuuuuuul neskončno vesela, če bi šel Klemen ven, ker ga ne morem vidt! Fuj fuj fuj! Res, najbolj dolgočasen človek everrrr, pa njegov način govorjenja me totalno ziritira. Še dobr, da nism gledala, ker ga res ne bi prenesla čez celo oddajo poslušat, argh!!!! Zakaj ni šel ven??
ps: Kako sta pa Tamara in un model utemeljila svoje 'spanje'? Pa kaj je Gregor reku glede un bejbe, ki ni nardila, da mu pride, haha?
ps: Kako sta pa Tamara in un model utemeljila svoje 'spanje'? Pa kaj je Gregor reku glede un bejbe, ki ni nardila, da mu pride, haha?
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni je tale Klemen ful mimo...ne vem, saj Katja mi je bla tudi zelo annoying, tak da sem kar vesela da je šla, edino ful je bla v badu ker je htela ostat. Drugače se mi pa zdi da so predvsem moški v baru še ful otročji pa nezreli, pa da mislijo da morjo vsako priložnost izkoristit ki se pojavi...ful antipatična sta mi še Tamara pa Jerry, nasploh mi je letos malokdo vredu, še najbolj Bojana ker je po eni strani dovolj resna da se ne vlači okoli, po drugi pa ni neka zategnjena.
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Upam da se bo Klemen v prihodnosti malce bolj razživel. Preveč se zlije z okoljem-pomojem ga nebi niti opazila če bi ga obdajalo več kot 5 ljudi, nekako mi sploh ne izstopa
Tamara in Jernej sta se pa poskušala z najbolj bednimi izgovori ven mazat
Se mi je pa zdelo da se je on veliko bolje odrezal z zanikanjem
Tamara in Jernej sta se pa poskušala z najbolj bednimi izgovori ven mazat
Se mi je pa zdelo da se je on veliko bolje odrezal z zanikanjem
Angels fall first...
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
ANSAF napisal/-a:Lizzyka* napisal/-a:ANSAF napisal/-a:
kr neki ....
in ja, ste vedle, da ima Bojana baje piercing na tamali?
od kje pa zdj to?
mal sm brskala po netu in sla na emilovo spletno stran in tam to pise... baje povedala v pogovoru se z eno (ne vem, ali katjo ali tamaro)
huh..zanimivo jah..č ji sede,nej ga ma
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
če mi je kdo annoying je pa to klemen. nobene odgovornosti noče prevzet nase ala: "bodo že gledalci odločili". njegovo osebnost bi najlaže primerjala z meglo. vse je nekak v zraku, nč ne veš, kaj misl in hoče, ampak kr ene prbija. "ja sej tko je, pa ni, ampak po drugi strani..." po mojem mnenju je on eden izmed najbolj osebnostno nezrelih barovcev kljub temu, da ima največ let (besede nezrel ne pomeni otročji).
ko bo klemen mel eno resno žensko in se bo hotla poročit z njim, bo po moje reku neki v tem smislu:" lahko se poročiva, če se tvoji starši s tem strinjajo."
v skladu z leti bi tip loh pokazu mal več dločnosti.
ko bo klemen mel eno resno žensko in se bo hotla poročit z njim, bo po moje reku neki v tem smislu:" lahko se poročiva, če se tvoji starši s tem strinjajo."
v skladu z leti bi tip loh pokazu mal več dločnosti.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Ja včeri sta bla oba taka na stolu, da kdorkoli bi šel ven bi bla zmaga . Katja mi je šla ful na živce, čeprav niti ne vem zakaj, pač tip človeka s katerim se ne ujamem. Klamen je pa tut tak čudn no, vsak stavek začne: ja glede tega pa tega pa tkole... mislim res je dolgočasn.
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Glede na to, da sem bila v petek sama v baru in sem si vsaj glede dela lahko nekak ustvarla mnenje v o barovcih. Vsi so ful pridni, delajo 100 na uro, tako, da zgleda da to delo v skupinah niti ni tako slabo, vsaj kar se dobička tiče. Drugače morem skritizirat nepripravljenost na večer vsaj kar se tiče petka... Mislim, da jim ob dveh zjutraj zmanjka banditosov, pa da imajo topel heiniken, sramota. Drugač je bla dobra žurka, tud muska je bla kul.
Od vseh se mi zdi, da se je že najbolj zabaval Žiga, oz. je znal skombinirat zabavo in delo, tako da se ga je dalo videt tudi na plesišču prav tako za šankom, kar se mi zdi ful dober.... Kar se pa drugih tiče, so bli pa kar mal dolgočasni, ne vem no.
Katja tist večer ni delala in je bila sam na žurki. Morem pohvalit stil oblačenja, sam njej je vse gledal ven, trebušček, žepki, ful je samozavestna, da si upa dat to gor, vsaj glede na njeno postavo.
Ja Gašper je pa tudi v živo tako dober kot na tv......Ful dober....
Od vseh se mi zdi, da se je že najbolj zabaval Žiga, oz. je znal skombinirat zabavo in delo, tako da se ga je dalo videt tudi na plesišču prav tako za šankom, kar se mi zdi ful dober.... Kar se pa drugih tiče, so bli pa kar mal dolgočasni, ne vem no.
Katja tist večer ni delala in je bila sam na žurki. Morem pohvalit stil oblačenja, sam njej je vse gledal ven, trebušček, žepki, ful je samozavestna, da si upa dat to gor, vsaj glede na njeno postavo.
Ja Gašper je pa tudi v živo tako dober kot na tv......Ful dober....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov