Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Nej gre Žiga vn. On mi pa res ni kul! Klemen, Emil, Bojana pa Tina so mi kul, no men Gregor tut ni neki čudn. Gašper se mi pa zdi da mu je ego odkar je not zrastu za 1000%. Sam sm pa kr presenečena da mi noben ni tok fuknen kokr je bil lan Andrej (on je pa razred zase). No ampak čas bo še pokazu svoje, ko bojo usi še mal maske odvgrl...
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Men je v tej skupini antipatičen, in to ful, samo Žiga. Ma mogoče sta mi še Jernej pa Klemen mal zoprna, sam vseeno upam da gre svizec ven. Punci so mi pa zdaj vse fajn, pač tiste ki so ostale, razen Tamara mi je neka čudakinja. Danes so spet +/- ob 16.00?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
A imaste bar kartico? a se splaca imeti?
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
ushergirl napisal/-a:Men se pa zdi da bo največ minusov dobila špela.
Nau, če ni v skupini črnih Jst upam, da se Žiga pobere vn ker je prov bedn s tistimi svojimi "jst sm pa model" forami...grow up...
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Drugač pa učeri smehi...sm bla čist u šoku k sm vidla, da ma Gaber tut mal smeh-refleksa na ustih...dobr ga je sprcu, Gregorja Sicer pa so mi na svoj bolan način kr luštni za gledat (razn mama's boya...)...
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
*Elle* napisal/-a:Ma ja no, sj po en stran razumem te dece, da bojo itak tko vsako punco izkoristl k jim je čist vseen sam da bojo zgledal čim večji j***či...ne štekam pa teh bab k pridejo v bar..pol pa še ena reče: dj moja babi to gleda..ampak bom v petk pršla...haloooo ženska sj te ni vidla pol kako si plezala tm čez, al pa una k je hotla "vidt" VIP prostor ne vem a nč ne pomislijo na starše, kaj si tej starši mislijo al pa od barovcev, kaj to počnejo...Upam da Gregorjeva mami pride čimprej pa ga fajn sklofta zarad tega, k to pa bi blo smeha..
Drgač so mi pa edini kul Emil, Gašper, Bojana pa mogoče še Klemen k je tak skuliran priden fant drugi so pa obupni...
res je..sej zto majo pa tut priljubljenost najvišjo
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
[quote="An]To je najbrž res, sj na teh resničnostnih šovih (tipa Bar) zmeri zmaga fant No bomo vidl okol 4h al 5h al 6h-k do bli že kdaj točni kr nekii![/quote]
ja in to zto k največ glasujejo najstnice al pa kšne mamice k so čist navdušene nad temi tipčki...ne predstavlam si d bi moj fotr glasvou kdaj
ja in to zto k največ glasujejo najstnice al pa kšne mamice k so čist navdušene nad temi tipčki...ne predstavlam si d bi moj fotr glasvou kdaj
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
a mi kdo zna razložit zakaj zdajle v baru sedijo v polkrogu in nekaj čakajo??? a bojo mel sestanek z gabrom al pluse in minuse kar v baru?
Zadnjič spremenil alina, dne 11. Okt. 2006 13:42, skupaj popravljeno 1 krat.
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men gre Žigec tud tok na k..., da bi ga lah fentala Res je cepec, misl, da je bog i batina! Ne bi ga štapom dirala ane! Ful se mi je zameru s svojim obnašanjem, ker misl, da si lahko vse prvošč, kar mu pade na pamet. Ass hole
Drgač prot ostalim pa niti nimam nč, ok Gregor in Jernej sta mi tko mau nizka, k res izkoriščata zdj to svojo "slavo" in bi ga namočila v vsako k se jima lih ponuja. Ampak, če so ene ženske tok glupe, jebi ga, pa nej izkoriščata.
Ok ostali me pa niti ne motjo.
Sm pa včer umirala Ruži in Milki, kva sta ble face Šefice
Drgač prot ostalim pa niti nimam nč, ok Gregor in Jernej sta mi tko mau nizka, k res izkoriščata zdj to svojo "slavo" in bi ga namočila v vsako k se jima lih ponuja. Ampak, če so ene ženske tok glupe, jebi ga, pa nej izkoriščata.
Ok ostali me pa niti ne motjo.
Sm pa včer umirala Ruži in Milki, kva sta ble face Šefice
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
jst pa upam da bo ziga letu vn iz bara
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]