Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ma naj vržejo vn tisto fuknjeno Katjo al pa tega mama's boja , k mi gresta oba že na kozlanje res ... odurna sta mi ...
Edina k je še normalna v tem Baru je Bojana ... res mi je kul bejba ...
Edina k je še normalna v tem Baru je Bojana ... res mi je kul bejba ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
maru napisal/-a:Jest sem misnla, da se bom polulala. "Žiga, a brišeš?"
Una packa od Tamare je pa misnla, da bo šla ona lepo ajčkat, Ruža bo pa pospravlala namesto nje. Če naserješ, še posprav za sabo!
Grega mi gre pa čedalje bolj na živce. Bi mu kar en likalnik na čelo prtisnla, da mi ne bi blo več treba gledat unih gub. Pa nej mu že eno Ančko zrihtajo, če si ne zna sam pomagat.
Za dons bo pa pomojem res Bojana največ minus dobila, največ pa Žiga. In ker Žiga ne bo vrgel ven Jerryja, pa Katje tud najbrž ne, ker mu fila ego, predvidevam, da bo na drugem stolu Klemen.
hehe men grejo tud na k une nejegove gube.pa un pogled k u teleta
sam mi ni tok slab, se mi zdi tak ful preprost, čiz nč ne glumi
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
Angrl napisal/-a:tiasha napisal/-a:Edina k je še normalna v tem Baru je Bojana ... res mi je kul bejba ...
Men je tud ona prov ql, luškana mi je taka mal posebna, pa men ma lep obraz. Ja nje se pozna da je mal starejša in se ne obnaša k en kreten.
ja jst sm tud ugotovila, da te k so mi kul so vsi starejši.
bojana, emil,klemen
pa dobr tud tina ni slaba
to, da pa jim je tok hudo brez sexa, pa komi dva tedna so not, mislim to je pa taka bedarija...ma kr neki
-
tiasha - Cosmopolitanka
Sam res dva tedna ne morjo zdržat brez seksa ... ma kaj a vsi seksajo k zajci al kva Pa vsi so baje samski ... ampak kr usi so pa tut zelo aktivni v seksu ... ma ja dej, bul šit!
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Ja to sm pa tut jst v Dnevniku dans brala ... da čim je u igri seks v tehle resničnostnih šovih, gledanost tko naraste, da je že kr smešno ...
Mah ja, mal morjo igrat na to karto, k pol so kao čist zajebani pa dej ... Poberte se s stakimi ... un Žiga ma pa itak cele orgije v Baru ... lizanje vsepovprek ... najprej se hvali kok je on zaljubljen, da ma že 4 mesce punco, da ga čaka doma sanjska ženska in očita Petri kakšna kurba je ... mislm kaj pa on dela??? Vsak dan dve različne liže tm v lokalu ... proklet pederčina jedan ej ...
Mah ja, mal morjo igrat na to karto, k pol so kao čist zajebani pa dej ... Poberte se s stakimi ... un Žiga ma pa itak cele orgije v Baru ... lizanje vsepovprek ... najprej se hvali kok je on zaljubljen, da ma že 4 mesce punco, da ga čaka doma sanjska ženska in očita Petri kakšna kurba je ... mislm kaj pa on dela??? Vsak dan dve različne liže tm v lokalu ... proklet pederčina jedan ej ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
pa sej pravm, da še od daleč ni p***e vidu, zdej pa k je "slaven" mu jo pa hočjo vse pokazat ... mogoče mu bo ratal v Baru jumfr zgubit
pomoje je bolš za tastaradva da v kup stopita ... pa sej ni važn, če pol izpade kdo od njiju, ampak, da enmu natrosta 2minusa .. da mu mau ego potolčeta
sori, ampak jst močno dvomim, da majo teli urejeno in redno spolno življenje ... ker gregor še zmeri misli, da če ženska stoji pred lulčkom in vpije vanj magične besede, nardi da mu pride ...
pomoje je bolš za tastaradva da v kup stopita ... pa sej ni važn, če pol izpade kdo od njiju, ampak, da enmu natrosta 2minusa .. da mu mau ego potolčeta
sori, ampak jst močno dvomim, da majo teli urejeno in redno spolno življenje ... ker gregor še zmeri misli, da če ženska stoji pred lulčkom in vpije vanj magične besede, nardi da mu pride ...
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Ma ja no, sj po en stran razumem te dece, da bojo itak tko vsako punco izkoristl k jim je čist vseen sam da bojo zgledal čim večji j***či...ne štekam pa teh bab k pridejo v bar..pol pa še ena reče: dj moja babi to gleda..ampak bom v petk pršla...haloooo ženska sj te ni vidla pol kako si plezala tm čez, al pa una k je hotla "vidt" VIP prostor ne vem a nč ne pomislijo na starše, kaj si tej starši mislijo al pa od barovcev, kaj to počnejo...Upam da Gregorjeva mami pride čimprej pa ga fajn sklofta zarad tega, k to pa bi blo smeha..
Drgač so mi pa edini kul Emil, Gašper, Bojana pa mogoče še Klemen k je tak skuliran priden fant drugi so pa obupni...
Drgač so mi pa edini kul Emil, Gašper, Bojana pa mogoče še Klemen k je tak skuliran priden fant drugi so pa obupni...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- bejbika
- Cosmopolitanka
ja punca se more na TVju najprej vidt
da vidi ker kot izbrat, da se čimbolje proda ...
faak no, sej je lan vse razganjal, pa je lepo lubica pršla, pa sta se kresnla v "službenem " WCju, pa je biu mer ...
jst pa pravim, če si tok potreben, da konc, pol te kamere ne morjo pott ... se zapreš v omaro, pa udri po nagi riti ... uuuuuu, dej nej se Žiga pa Gregor spečata ... mogoče lahko žiga nardi, da mu pride
da vidi ker kot izbrat, da se čimbolje proda ...
faak no, sej je lan vse razganjal, pa je lepo lubica pršla, pa sta se kresnla v "službenem " WCju, pa je biu mer ...
jst pa pravim, če si tok potreben, da konc, pol te kamere ne morjo pott ... se zapreš v omaro, pa udri po nagi riti ... uuuuuu, dej nej se Žiga pa Gregor spečata ... mogoče lahko žiga nardi, da mu pride
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
Angrl napisal/-a:Trakuljar a.k.a. mama's boy in Potrebni primorec sta počela čudne stvari v omari Dj no ne morš haha!
s katero je pa bil gregor?
- bejbika
- Cosmopolitanka
Deepsea Princess napisal/-a:A napisal/-a:Trakuljar a.k.a. mama's boy in Potrebni primorec sta počela čudne stvari v omari Dj no ne morš haha!
s katero je pa bil gregor?
LOOOOOOOOOOL ... joke je to ... hahahahaha ...
privat fora ... hahahaha
z nobeno ni biu ... looool
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov