Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Okt. 2006 15:05

*_nincy_* napisal/-a:Jah samo res sama kurbarija jih je....
Sicer me pa res zanima kje najdejo te dekleta???Ali pa kaj zahudiča imajo v glavi da se dol dajejo z njimi po WC, VIP prostorih, v Gabrovi pisarni HALOOOO....kakšne kokoši so to??? a jim ni logično, da jih bo kamera dobila slej ko prej! To mi res ni jasn da dandanes dekleta padajo na take fore,ki jih vn meče Žiga (ti si moja velika ljubezen WTF, itak da ne boš ena 100,ker si neki posebnega)čez par minut se pa že z drugo drgne v prvem kotu!polom od poloma so!

kje jih najdejo ?v moji okolici...mene je kar sram d atle živim ko gledam take zadeve po netu..in če pomislim, da sva ble nekoč kr kul kolegice, me zdele res bruhat prime...sej ne gre za samo lizanje...gre se za to da se dobesedno nastavljajo...mislm nevem no...grob res....isto barovci..čist so mim...nemorem verjet, da so res take gnilobe zbral za letos..kaj so mislil...pa žiga...matr mu ej...tud vidt ga en morm, res ne...gravž fuknen...fej fuj bruuuuuh :twisted:
prov glasvala bom u suboto, sam da zgine ven,ker ga res vidt ne morm...svizc boberski neumen..... :evil:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 10. Okt. 2006 16:03

Pa ka se tak razburjate no? Meni so pa prav zabavni :D , kak šov bi pa bil, če i bli vsi pridni in oh in sploh. Valda da jim more dogajat :lach: . Jst pa se tuk veselim njihovih izpadom, mi je ful popestritev zvečer :wink:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 10. Okt. 2006 16:05

Skupinsko lizanje :D

Slika

Zgleda da jih je prej Petra tok zasenčila z svojimi izpadi! Prej je ona veljala kot 'črna ovca' v Baru in jih je z svojimi problemi tok potisnila v ozadje. Zdej ko nje ni več, počasi spoznavamo prave barovce :D
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 10. Okt. 2006 17:46

Kašna so vaša predvidevanja za jutrišnji plus minus sestanek.
Jaz imam nekako občutek da bo minuse dobila Bojana- pluse pa se bojim da bo pokasiral eden od dveh kretenov Jernej, Žiga, več možnosti dam slednjemu.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 10. Okt. 2006 17:48

Špela je rekla Gregorju da bar spreminjajo v kurbišče.

Da je treba delat promocijo. Ja pizdu materinu a lahko jaz nekaj povem- to je prbila Špela.
On nobeno ni kavsal- vsi smo te gledal ljubček dragi mu pravi Špela.

Se kr lepo kregata Špela in Gregor- spremlja kdo v živo.

Žiga pa za odstrel- je prbil kako lahko po 15 minutah ko te gleda sklepa da te pozna. In je rekel kreteni, kreteni in kazal proti kameri.

A mi lahko nedko razloži ker nisem spremljal da so baje med kosilom na veliko imeli za povedat čez Špelo- ve kdo kaj več o tem.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 10. Okt. 2006 18:14

Z Jernejevega bloga.

ojla! kako si kej dans? Sm slišala, da si ful horny.A bi bil prpravlen it kar z eno sam da bi si ga spraznu?Sam vprašam.Lepo se mej še naprej.
10.10.2006 17:03 -

Jernej
ej, ej to ni kar tako...!!ves da moski zbiramo..;;)))))ne jst nism kar tako...!zdej sm pac u taki situaciji cene pa sm full zbircen...!kaj cem..?papa

On pravi da ni tiste dol dal- v oddaji včeraj pa je trdil da je fukal v VIP placu.
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 10. Okt. 2006 21:15

hehehe..nas dve sva čistilke...ruža in milka...hahaha.počla sm
pa k sta se ulegle na postlo.ta jeb la dobra
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Okt. 2006 21:27

lubenica napisal/-a:hehehe..nas dve sva čistilke...ruža in milka...hahaha.počla sm
pa k sta se ulegle na postlo.ta jeb la dobra

:rofl: sam res....
nas dve sva čistilke :lach: matr, pomoje so jih prov iskal po lublani :D
pa kva sta ble hude...onedve lepo kofetkale oni pa pucal :D

pa še una je bla huda k je klemen dubu ragbi žogo u nos :lach:
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 10. Okt. 2006 21:36

po prebranih zadnjih 3 straneh...
smešni ste
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 10. Okt. 2006 22:09

Jst sm se uscala ... te dve čistilke ga pa majkemi zmagata u celmu baru ... jst glasujem za naj čistilki leta ej, prou predlagam ju ... :D :lol:

Nas dve smo prišle da počistimo stanovanje ... ahahahahhahahha :rofl: :rofl: Adijo pamet ej, tole je blo smeha ... :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 10. Okt. 2006 22:55

Mah, men so pa že prou smešni s temi svojimi sexualnimi izpadi....se mi zdi, da se kr neki delajo, da frajerji izpadejo pa ful neki hudi jebači :lol:

Če bi jim blo res tolk hudo, bi lohka to usak sam pr seb urihtu :D npr. ponoč, k bi vsi že spal :twisted: al pa med tuširanjem :razz:
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 11. Okt. 2006 6:04

Kera skupina ma pol dons + pa -? Upam da ista k zadnič :D
Učeri v oddaji ko je kazal Jerneja pa Gregorja sta tko govorila kokr da če ma Gregorjeva skupina + pa - da bo Špela dubla njaveč - in da bojo dal na druzga Gašperja da gre ona vn. So začel planerat taktiziranje že v 3. tednu... Hitri so letos :D
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 11. Okt. 2006 7:15

Spet si bodo črni minuse talal... in grem prov stavt da jih bosta največ pokasirala Klemen al pa Bojana... ker sta edina normalna tam... :evil:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
maru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maru » 11. Okt. 2006 7:45

Jest sem misnla, da se bom polulala. "Žiga, a brišeš?" :lol:
Una packa od Tamare je pa misnla, da bo šla ona lepo ajčkat, Ruža bo pa pospravlala namesto nje. Če naserješ, še posprav za sabo! :evil:

Grega mi gre pa čedalje bolj na živce. Bi mu kar en likalnik na čelo prtisnla, da mi ne bi blo več treba gledat unih gub. Pa nej mu že eno Ančko zrihtajo, če si ne zna sam pomagat. :roll:

Za dons bo pa pomojem res Bojana največ minus dobila, največ pa Žiga. In ker Žiga ne bo vrgel ven Jerryja, pa Katje tud najbrž ne, ker mu fila ego, predvidevam, da bo na drugem stolu Klemen.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
Uporabniški avatar
maru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maru » 11. Okt. 2006 7:57

Ja sam pomojem da ne bo šel, ker bo dobu + od Jerryja pa od Katje, on bo dal itak plus Jerryju, ostala dva se bosta pa nekak porazdelila med ostale tri. In svizcu je itak bistveno, da ostane notr Jerry, vsaj dokler ne bo dojel, da se ven meče folk, ki ti lahko prevzame zmago. Če bo pa slučajno Jerry dobu največ +, pa spet ne bo svizec na stolu.

Sem bla pa čist šokirana, k se je Gaber včeri smeju. A tud to zna? :eek: :lol:
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]