Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Angel napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:^^ Jah jest v zlo kratkem času pričakujem Gregorjevo mami ... pomoje ga bo tko ruknla ke v jajca, da mu nau več prišlo na misel fehtat za sex.
Ma dj ej a ni Jernej tm neki sprašvou uno, pa je rekla da ma tetko, pol se je pa drug dan zjutri hvalu da sta sexala če sm jst kej razumela...kr neki.
O ja, jaz sem samo gledala, una bejba mu pove, da ima menstro, zjutri pa nevemkdo reče, da je Jernej tut fu*al, Jernej pa reče da ja, namest da bi reku, da je mela bejba menstro. LOL res
Petra se mi je tut zasmilila, lahk da je čist ok punca... vsi so nekaj pljuvali po njej, ona pa za enega ni rekla kaj grdega, še za Žigata ne (k bi vsak normaln človek znoru nazaj).
Grega je pa tut hecn v tej njegovi potrebnosti...
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Ma res, letos so totalno nezanimivi, ene par primerkov je prv motečih ( Katja, Žiga, Tamara, Jernej )
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ja to k se je Jerrnej zjutri tok na veliko hvalu se mi je zdelo ful grdo, ful mi je mimo. No pa da ne bom samo šinfala pa naj še koga pohvalim GAŠPERJA, ta je pa tok cute, simpatičen dečko res pa ful se mi zdi ok, pa med temi tipčki se mi zdita še ok Klemen in Emil, od punc pa Bojana in Špela, aja pa Tina je tud ok.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
"Se mi zdi da zdaj res vem kaj je to ljubezen" Yeah right
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
Dej majkemi prosm nared da mi pride, jst ne morm več.
Hahahahha pa dej no, če ma že tolk polna jajca je v stanovanju za tisto steno pred skretom čist neviden, pa nej se sam malo potrudi. Ne pa da more punca na tv babico učit kako se to dela.
Hahahahha pa dej no, če ma že tolk polna jajca je v stanovanju za tisto steno pred skretom čist neviden, pa nej se sam malo potrudi. Ne pa da more punca na tv babico učit kako se to dela.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
A sta Žiga pa Jernej lahk še bl nagravžna no... Tole skupinsko lizanje pa res presega vse meje zdravega okusa...a nč ne mislta na familijo in prjatle, ker mojo mami bi kap zadela da bi vidla mene v takem razvratu... Sploh ta Žiga je tok antipatičn...prov en razvajen mama's boy...
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ANSAF napisal/-a:Dirty napisal/-a:ANSAF napisal/-a:oh, na spletni strani je spet en video, k se skupinsko mal zalizavajo ... predvsem Žiga je aktiven
mal so ze dosadni s tole "kurbarijo" res ... lansk let so vsaj mal pozn zacel s tem ...
A maš link od tega?Tega še nism vidla.heh
http://24ur.com/bar2/bar_video_show.php ... d=16138365
in kdaj bo mamica od gregorja prisla na obisk ? je ze skrajni cas
aaaaaaaaaaaaa to je moja bivša kolegica in soseda...aaaa bruke bruke...fej fuj fej bruh...joj k jo mamca dobi
bruuuuuuh.......
a je blo to po televiziji??
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
bad_girl napisal/-a:A sta Žiga pa Jernej lahk še bl nagravžna no... Tole skupinsko lizanje pa res presega vse meje zdravega okusa...a nč ne mislta na familijo in prjatle, ker mojo mami bi kap zadela da bi vidla mene v takem razvratu... Sploh ta Žiga je tok antipatičn...prov en razvajen mama's boy...
em, a niso pravl, da ma žiga eno punco drgač? joj no, pa ne morjo tkole delat... nj si najamejo en skret, pa nj grejo tja, ne pa da jih vs folk vid
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Jah samo res sama kurbarija jih je....
Sicer me pa res zanima kje najdejo te dekleta???Ali pa kaj zahudiča imajo v glavi da se dol dajejo z njimi po WC, VIP prostorih, v Gabrovi pisarni HALOOOO....kakšne kokoši so to??? a jim ni logično, da jih bo kamera dobila slej ko prej! To mi res ni jasn da dandanes dekleta padajo na take fore,ki jih vn meče Žiga (ti si moja velika ljubezen WTF, itak da ne boš ena 100,ker si neki posebnega)čez par minut se pa že z drugo drgne v prvem kotu!polom od poloma so!
Sicer me pa res zanima kje najdejo te dekleta???Ali pa kaj zahudiča imajo v glavi da se dol dajejo z njimi po WC, VIP prostorih, v Gabrovi pisarni HALOOOO....kakšne kokoši so to??? a jim ni logično, da jih bo kamera dobila slej ko prej! To mi res ni jasn da dandanes dekleta padajo na take fore,ki jih vn meče Žiga (ti si moja velika ljubezen WTF, itak da ne boš ena 100,ker si neki posebnega)čez par minut se pa že z drugo drgne v prvem kotu!polom od poloma so!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Ok zdej so mi pa že nagravžni ratal. Zgledajo k eni uboščki ki nikol niso dobil dost za seksat in bojo zdej iskoristli svojo ˝slavo˝ dokler jo še lahk. Ker pol še tri leta jih nau nobena povohala
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov