Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
maru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maru » 10. Okt. 2006 7:58

Ma ta Gregor je že vizualno blazno antipatičen, ko pa še usta odpre, me pa prime, da bi si neki nrdila. Isto velja za Petro; če še 1x slišim njen "mogoče". Grrrr... :evil:

Drugače je pa letošnja generacija res kup potrebnih zajcev. Pa mislim, da je nekaterim tud cilj, da se dajo dol pred kamero.
Če grafika na strani priljubljenosti spet ni zatajila, je Žigatu precej padla. :D
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
Uporabniški avatar
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dirty » 10. Okt. 2006 7:59

nenanena napisal/-a:mene pa zanima kako zgleda posnetek ko špela ful pleše žiga jo pa sam gleda...a je blo kaj prikazano na tv-ju. Drugač mi je pa kul da je Petra šla...
Pa s katero je biu Gašper u wcju

Ja mene tud to zanima.heh
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 10. Okt. 2006 8:13

hehe men gre tud ta mogoče :roll:
men je blo pa še bl neumn tist k je sprašvl frizerko jerry če ma fešto..pa ona-kaj...amaš tetko...hohoho
Zmaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 1. 2005
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a Zmaja » 10. Okt. 2006 9:35

Mislim ej kaj se dogaja v tem baru ..... za bruhat
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 10. Okt. 2006 9:45

ja no ... prou bolani so ...
kr neki ... pa zdej ugotoviš, da so petro sam zato skenslal, ker ni dala Žigi za **** ... dej tip neki užaljen biu, pol pa kao je igrala ... hani je biu užaljen, pol je pa vse na to spelu ... mi je prou ratala tale afnica všeč, ker vidm, da ni ona tista, ki je prsmojena ...
pa dobr, filing mam, da teli ljudje nč ne sexajo v RL, pa so pršli v Bar, da podrejo par tistih deklic, ki se bojo pol hvalile Jeeee, jst sm bla pa s slavnim :rofl: ? ... men tut na kraj pameti ne pride, da bi spolh šla v Bar, kaj šele (če bi bla samska), da grem sexat z Gregorjem (joj če je tak k deformiran čevap :tot:), da se bom pol hvalila okol ... pa Jerry dragi moj, če že hočeš sexat, najd eno hudo teto, ne pa eno, k jo je že pol Lublane valal :lach:
jst sm včeri, v prvih 10min, vidla vse, kar sm hotla in so se mi prou zagravžal ... upam, da se bojo stepl med sabo ...
ja, skuliranci so ostal "tastari" - k jim gre tole nabijanje že močno na živčke ...
dejte to tamaro vn, lažnivko ... najprej leze Petri v rit, pol pa izjav, da je nikoli ni marala ... :stupid:
Uporabniški avatar
maru
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maru » 10. Okt. 2006 9:48

Se strinjam z Bejbi, dejansko se sam ta stari normalno obnašajo, pa nekak jih sploh ni nikjer vidt, ker se ne izpostavlajo.
Ta Jerry gre pa men tud tok na k...., da raj preklopim, kot da njega gledam. :evil:
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 10. Okt. 2006 9:54

SIEENA napisal/-a:"Dej, dej nared, da mi pride!" :eek: :rofl::rofl:

:rofl: ... ja da crkneš od smeha... prva res zabavna scena v tem baru

drgač pa ja... bohve kva je un dec od Petre za en čudn tč... če je tak k uni morilc iz Velenja niti tko čudn, da ji je oprostil :twisted: ...

drgač pa so mi po do sedaj videnem najbolj simpatični ratal Bojana, Gašper, Klemen in Emil... najbl anti so mi pa Katja, Tamara, Žiga in Jernej
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 10. Okt. 2006 10:39

oh, na spletni strani je spet en video, k se skupinsko mal zalizavajo ... predvsem Žiga je aktiven :D
mal so ze dosadni s tole "kurbarijo" res ... lansk let so vsaj mal pozn zacel s tem ...
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 10. Okt. 2006 10:55

Ma prov nagravžni so... Upam da jernej, žiga, tamara pa katja čimprej vn letijo... kreteni :evil:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dirty » 10. Okt. 2006 11:34

ANSAF napisal/-a:oh, na spletni strani je spet en video, k se skupinsko mal zalizavajo ... predvsem Žiga je aktiven :D
mal so ze dosadni s tole "kurbarijo" res ... lansk let so vsaj mal pozn zacel s tem ...

A maš link od tega?Tega še nism vidla.heh :twisted:
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 10. Okt. 2006 11:38

Eni so mi ful ok, nekateri pa so tok nosijo, pa ven mečejo da je kr groza. Nared da mi pride :roll: pa Jernej in Žiga, te dva se m izdita tok naduta, aja sem pozabla da sta naj naj naj v vseh pogledih, pa je to potem opravičeno :evil:
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a orion lady » 10. Okt. 2006 11:45

Da so res mal neokusni bli s tem lizanjem. Žiga in Jernej sta itak dva idiotka, sam še večji kuri sta pa uni dve pi*ki k sta ble zravn. Pa česa eni ne naredijo zato da so 5 min na TV oz. dajih kamera posaname :roll:
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov
...
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 10. Okt. 2006 11:55

Dirty napisal/-a:
ANSAF napisal/-a:oh, na spletni strani je spet en video, k se skupinsko mal zalizavajo ... predvsem Žiga je aktiven :D

A maš link od tega?Tega še nism vidla.heh :twisted:

http://24ur.com/bar2/bar_video_show.php ... d=16138365

in kdaj bo mamica od gregorja prisla na obisk ? je ze skrajni cas
:D
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 10. Okt. 2006 11:55

mily napisal/-a:Pe, včeri je bla res sama kurbarija :D Joj da bi men tip tkole reku, bi se pomoje začela na polno smejat :lach: Že včeri sem se, bejbo je pa sam skrbel da babi gleda :lol: Sej je rekla da bo prišla nasledn tedn al kok?

Rekla je da bo vidla če se res ni nč vidl na kameri in če se ni, bo pršla naslednji teden, tko da očitno je ne bo več :lol:
Mene je pobiral od smeha k je rekla da njena babi to gleda :D Pa ene punce so ble zravn tm v wc-ju pa so najbrž vse slišale LOL, Grega se je res precej osramotil.
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 10. Okt. 2006 11:55

Zakaj je pa Špela med likanjem zajokala?
Poslusam in gledam, pa tzko nerazločno govori, da nič ne razumem...
Misli pozitivno....

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov