Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men je čist kul da je Žiga not ostal. Sploh pa, če 10 folka konstantno govori, da je z Petro neki narobe in da ni lahko z njo delat, potem že mora bit neki na tem.
A kdo ve, kdo je una ženska k se je učeri tok obežala po Žigatu, ko je zmagu???? Kr ena, k ga sploh ni hotla spustit.
A kdo ve, kdo je una ženska k se je učeri tok obežala po Žigatu, ko je zmagu???? Kr ena, k ga sploh ni hotla spustit.
-
*S* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
- Kraj: ljubljana
el bou napisal/-a:ja tm ma on ta svoj s.p. prodaja karte za razne koncerte, balet, opero in podobno kokr jz vem...
...
svoj s.p.? I dont think so. Od njegovga fotra, on sam dela tm.
Prov sram me je da poznam tazga primitivca
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Frenkie napisal/-a:Men je čist kul da je Žiga not ostal. Sploh pa, če 10 folka konstantno govori, da je z Petro neki narobe in da ni lahko z njo delat, potem že mora bit neki na tem.
Jaz mislim da je to bla Katja ... popravte me, lahko da se motim?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
uršy napisal/-a:bejbika napisal/-a:jaaa ... pa da mi dajo Joseja notr ... pa maš švedsko varianto Bara v slovenski izvedbi
Ej, men je pa un Emil Đousu podobn
URŠY!!!
Emil ni pa nč Joseju podobn ... Jose ma zdej bradico, pa čist bol suh je ...
pa je edini nigr, k ne zna šejkat ... bejž se dam učit, ne si pa sramote v štirki delat
glede bara nimam pa nič ... sam to, da Emil ni k Jose in nemu neb dala nč za šarat ... pa nobene švedske akcije
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jst sm pogledala sam se mi ne zdi nč znana. Drgač se mi pa da so tile tipi čist podivjal zdej zadnje dni, ko nism gledala hormončki
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
*S* napisal/-a:el bou napisal/-a:ja tm ma on ta svoj s.p. prodaja karte za razne koncerte, balet, opero in podobno kokr jz vem...
...
svoj s.p.? I dont think so. Od njegovga fotra, on sam dela tm.
Prov sram me je da poznam tazga primitivca
je ta s.p. kr na njega napisan... TIC eventim Žiga Trakulja s.p. Stritarjeva 6... kokr jz vem... oz. mi je on povedu...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
el bou napisal/-a:je ta s.p. kr na njega napisan... TIC eventim Žiga Trakulja s.p. Stritarjeva 6... kokr jz vem... oz. mi je on povedu...
Dej nej mi en prosim reče, da se on ne piše TRAKULJA
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja čudn da je opazil da ne delajo- prej je vidu samo Petro.
A Žiga, ki se plazi po bejbah pa ni opazil je isto kot kajenje Petre. V soboto si bili naliti in niso delali, kar se ne spodobi za natakarje da so naliti na delovnem mestu.
A Žiga, ki se plazi po bejbah pa ni opazil je isto kot kajenje Petre. V soboto si bili naliti in niso delali, kar se ne spodobi za natakarje da so naliti na delovnem mestu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov