Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Zdele k ne morm spat gledam na pop tv prenos bara....pred nekaj minutami se je pod kamero v hodniku slišalo: "cmok, cmok, cmok." On punc je bila Tina, od fantov pa nisem čist prepričana al je bil Grega (ki je baje čist zaljubljen vanjo - edin če priznanje ni zarad alkohola) al pa Jernej
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Angel napisal/-a:Razočarana sm nad Pop tvjem oz ekipo, ki rihta ta Bar, da niso Žigata kaznoval. Prslužu si je vsaj rumeni karton če ne več s svojim primitivnim obnašanjem, ker misli da je ne vem kaj, u resnic je pa sam en napihvač dosadan. Nikol nism hvalila Petre, sam kako se Žiga obnaša je pa bolano ampak res bolano. In to, da danes niso pokazal Žigatovga izpada s tem da bo Petro zaklal in jo vrgu čez okno je prikrivanje resnice. Ker folk dejansko tega ni vidu in ne ve zakaj se je šlo.
Torej v Baru je dovoljeno grozit z umorom, noben ti ne bo nč naredu. Ne smeš pa papirčka zmečkat pa ga vržt v kamero mislm what the fuck is going on there?
Tko da...gnilo, da ne omenjam kako se ostali obnašajo jao. Ne vsi, ampak večina.
strinjam se! in dokazano je, da je tudi tukaj kuhinja....
My dreams are my reality...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Ok, Žiga je pretiraval. Definitivno. Samo lahko pa razumem, da ga je Petra s svojim obnašanjem totalno razpizdila. Js je po vsej verjetnosti tudi ne bi kaj dolgo gledala in bi ji povedala svoje. Žiga ima poleg temperamenta pa še malo prevelik ego in je prišlo ven to kar je. Definitivno mislim da je prav, da je šla Petra.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
sicer ne gledam Bara, ampak ponavadi pogledam samo ob sobotah, da vidim kdo leti ven
jst tega Žigata vidt ne morm! tok kokr je pa ta model usekan in sam vase zagledan obup! zato sem navijala za Petro. Če bi ga premagala na vročem stolu bi se pomoje požrl! sicer so me pa razočaral tut nekatri ostali barovci, ki so tko očitno navijal za Žigata. Sploh pa tisti komentarji od Klemena
jst tega Žigata vidt ne morm! tok kokr je pa ta model usekan in sam vase zagledan obup! zato sem navijala za Petro. Če bi ga premagala na vročem stolu bi se pomoje požrl! sicer so me pa razočaral tut nekatri ostali barovci, ki so tko očitno navijal za Žigata. Sploh pa tisti komentarji od Klemena
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Angel napisal/-a:Razočarana sm nad Pop tvjem oz ekipo, ki rihta ta Bar, da niso Žigata kaznoval. Prslužu si je vsaj rumeni karton če ne več s svojim primitivnim obnašanjem, ker misli da je ne vem kaj, u resnic je pa sam en napihvač dosadan. Nikol nism hvalila Petre, sam kako se Žiga obnaša je pa bolano ampak res bolano. In to, da danes niso pokazal Žigatovga izpada s tem da bo Petro zaklal in jo vrgu čez okno je prikrivanje resnice. Ker folk dejansko tega ni vidu in ne ve zakaj se je šlo.
Torej v Baru je dovoljeno grozit z umorom, noben ti ne bo nč naredu. Ne smeš pa papirčka zmečkat pa ga vržt v kamero mislm what the fuck is going on there?
Tko da...gnilo, da ne omenjam kako se ostali obnašajo jao. Ne vsi, ampak večina.
Se čist strinjam. Men se je ta bar že res prou zagabu.
Pa tudi, če ga je res čist do konca sprovocirala, nima on nobene pravice grozit z umorom. Najhuje pa je, da on tega sploh ni obžaloval, ampak je še včeraj ponosno poudarjal, da stoji za vsem izrečenim. In pol se oglasi tista koza Špela, da je on kot brat, ki ga ni nikoli imela. Eh škoda besed, za takšne primitivce.
Edina dva, ki sta se mi zdela včeraj dokaj nevtralna sta bila Bojana in Emil.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Ma men greta oba na živce, in Petra in (svizec ) Žiga. Ma je on tud hinavc en, punci je glumil kak jo ma rad, pa kak bo Slovenijo prosil, naj ne glasuje zanj, če bo na stolu itd. Ja, malo morgen. Upam da gre ven naslednji teden. On al pa Tamara.
Katja je meni prav fajn (in ne krava debela itd, kot se eni tukaj izražajo, mislim hvala bogu da smo tu same suhice in nismo alergične na take komentarje, a ne?), Bojana je bla skor cel čas tiho včeraj v oddaji živo, ampak mi je tud kr všečna, Emil pa Gašper pa sta tud fajn.
Katja je meni prav fajn (in ne krava debela itd, kot se eni tukaj izražajo, mislim hvala bogu da smo tu same suhice in nismo alergične na take komentarje, a ne?), Bojana je bla skor cel čas tiho včeraj v oddaji živo, ampak mi je tud kr všečna, Emil pa Gašper pa sta tud fajn.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
dean444 napisal/-a:POP TV pa tudi vse skupaj nateguje, od 8-9 milijonov so barovci zaslužili vsak 27000 sit. Se pravi dvanajst jih je od 9 milijonov zaslužilo 324000 sit. Nategovanje če mene vprašate. Je pa to tudi Bojana zdej omenjala.
Kdo je reku, da so zaslužil od 8 do 9 mio?
Sam tole, da niso pokazal kako se Žiga pizdi na Petro pa vsi ti njegovi izpadi... mislm prov pizde so
Ok, sej je bol, da je šla Petra vn sam so bli pa ful nesramni do nje. Pač ženska je navajena bit v središču pozornosti tukej se je pa "po nesreči" znajdla v vlogi črne ovce in ni znala reagirat in se obnašat...
Še ena stvar mi ni jasna - kaj hudiča dela Špela v baru?! ... Katji se pa saj smejemo lah (hahaha kok je bla včeri nabita ) tko, da je jest še nebi vn metala.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
res mi ni jasno, zakaj je POP TV prikril to kar se je dogajalo z Žigom... mislim, vse podrobnosti vsaj omenijo v oddaji (v nekatere se celo zapičijo...) zato mi res pet pik ni jasno kaj so to za eno bučko vžgali! Da niseo pokazali tega!
Res je to prikrivanje resnice
Res je to prikrivanje resnice
-
MIGRENA napisal/-a:Emil pa Maja sta si pa dve besedi neki na hitr zašepetala oz. mal zakrila mikrofon pa kuj kao neke sankcije
ne, sej pravim- to nemoreš verjet! al majo scenarij že napisan, al pa je vse skup ena velika kuhinja.... BRUH
-
Mojca82 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2005
www.24ur.com/bar
Žigovi izbruhi
Petra je bila v zadnjih dneh tarča agresivnih Žigovih izbruhov... Fant je šel tako daleč, da je celo govoril, da jo bo ubil. Njegove izjave so med gledalci in spletnimi uporabniki sprožile val ogorčenja. Velja omeniti, da je punca še pred začetkom oddaje povedala, da ji ne bi bilo všeč, če bi bil kdo od BARovcev preveč eksploziven in hitre jeze, ker po njenem se da vse rešiti z besedo in lepim pogovorom … Petra je torej sedaj na 'prostosti' in ni ji treba več poslušati raznih groženj in zbadljivk.
zakaj niso mogli tega pokazat včeraj?!?
'Pridna Špela'
Najbolj 'pridna' BARovka, tista, ki ne kadi in ne pije, se je včeraj zvečer kar precej časa zadrževala v Žigovi družbi. Z njim je sproščeno kramljala, se dotikala njegovih stegen in z vročim plesom mu je popolnoma dvignila pritisk.
a kdo ve zakaj se je šlo?!?
Žigovi izbruhi
Petra je bila v zadnjih dneh tarča agresivnih Žigovih izbruhov... Fant je šel tako daleč, da je celo govoril, da jo bo ubil. Njegove izjave so med gledalci in spletnimi uporabniki sprožile val ogorčenja. Velja omeniti, da je punca še pred začetkom oddaje povedala, da ji ne bi bilo všeč, če bi bil kdo od BARovcev preveč eksploziven in hitre jeze, ker po njenem se da vse rešiti z besedo in lepim pogovorom … Petra je torej sedaj na 'prostosti' in ni ji treba več poslušati raznih groženj in zbadljivk.
zakaj niso mogli tega pokazat včeraj?!?
'Pridna Špela'
Najbolj 'pridna' BARovka, tista, ki ne kadi in ne pije, se je včeraj zvečer kar precej časa zadrževala v Žigovi družbi. Z njim je sproščeno kramljala, se dotikala njegovih stegen in z vročim plesom mu je popolnoma dvignila pritisk.
a kdo ve zakaj se je šlo?!?
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Mojca82 napisal/-a:pa saj on se rine vsakemu bitju z joški;))
Sam to pa res. Kje pa je to sploh pisalo? Naj kdo malo več pove ...
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov